Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Am observat ca s-au ieftinit pampersii. Am luat cu 48 ron baxul de 60 de pampers premium care la carrefour, iar inainte ii luam cu 58. Macar atat....

Mirela fericita de Mara Ioana

MIe si asa mi s epar scuuuumpii ca ma-m uitat si io ieri la real erau la oferta exact la pretu de zici tu, dar sunt mai ieftini aia de la DM, 32 lei ptr 50 de buc, asa ca nu am cumparat pan la urma premium care, imi plac prea mult aia baby love

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

subscriu ... sunt foarte incantata de cei de la bblove
PS: imi place mult poza de la mess

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ayanna, m-am tavalit pe jos la imaginea de descrisa de tine!!!

Amiss, sa treaca repede bubitele. Nu e nici un calmant??

Decenuela, nu cred ca de la cafea nu doarme Jiji. Dar poate functioneaza la psiho si ii trimiti prin lapte hormoni de somn!

Cris.mario, sa poarte sanatoasa Alexandra rochita. Am auzit pe Miremia si Evyme de slipi... cum se cumpara slipii? Sa incapa cu tot cu pampersi? (am auzit ca sunt niste pampersi speciali pentru inot, stiti ceva de ei?).

Ruxita, piureurile existente pe piata sunt in marea majoritate mai mult decat ok pentru bebelusi, in sensul de bio. Insa mai au inca doua sensuri: unul ca sunt identice si copilul se plictiseste de ele si al doilea de pret, mai ales la inceput cand ii dai doua lingurite si apoi tre' sa-l arunci.

Oani, brrrrr, ce experienta. Bine ca ai fost calma si ai actionat rapid cu paracetamolul.

Mamidepuiuti merci de cafea. pt. ca esti o enciclopedie a internetului. Tot timpul gasesti tot ce trebuie!

Bea, super pozele cu Ivan! Tu cum mai esti, cum a fost la nunta?

Bubu_bu, sa va fie de bine botezul!

Si gata!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Noi am facut a doua baie cu colacelul aseara si nu mai era nedumerita, deci s-a lasat cu PLICI! si PLEOSC! Deja am facut lac in baie, ca dadea din maini si din picioare ca o morisca. Nici n-a mai putut sa manance de obosita ce era.

Mergi la inceput

Si acum si despre noi.

Am dus Gargaritzul la botez la nasi-su care n-a plans, n-a tipat deloc! Cand a vazut ca e aproape pe terminare slujba si ca nasi-su nu schiteaza nimic a inceput fi-miu sa tipe (nu sa planga, sa tipe!). Am iesit si plecat val-vartej.

La petrecere ne-am simtit super, aveam nevoie de asa ceva. La un moment dat a sunat mama ca nu se mai intelegea cu gaza (plangea din cauza mucilor si nu statea sa-i scoata), l-am culcat si am stat linistiti restul noptii. Dimineata i-am dat de mancare si l-am lasat cu mama, drept pentru care am dormit pana la ora 11 (prima data de cand a venit gaza).

Si cam asta ar fi. Acum am iar o gramada de treaba... sunt cu un ochi pe voi.

_

Cresc

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Noi am facut a doua baie cu colacelul aseara si nu mai era nedumerita, deci s-a lasat cu PLICI! si PLEOSC! Deja am facut lac in baie, ca dadea din maini si din picioare ca o morisca. Nici n-a mai putut sa manance de obosita ce era.

super!

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Si acum si despre noi.

Am dus Gargaritzul la botez la nasi-su care n-a plans, n-a tipat deloc! Cand a vazut ca e aproape pe terminare slujba si ca nasi-su nu schiteaza nimic a inceput fi-miu sa tipe (nu sa planga, sa tipe!). Am iesit si plecat val-vartej.

La petrecere ne-am simtit super, aveam nevoie de asa ceva. La un moment dat a sunat mama ca nu se mai intelegea cu gaza (plangea din cauza mucilor si nu statea sa-i scoata), l-am culcat si am stat linistiti restul noptii. Dimineata i-am dat de mancare si l-am lasat cu mama, drept pentru care am dormit pana la ora 11 (prima data de cand a venit gaza).

Si cam asta ar fi. Acum am iar o gramada de treaba... sunt cu un ochi pe voi.

_

Cresc

ma bucur k ai avut un week frumos ... si k te-ai odihnit

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Super! (Si la noi se lasa ca lacaraie in baie, dar merita tot efortul!).

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Suntem in ziua 2 de diversificare, la 15 lingurite cu suc de mar. La inceput il scuipa, apoi i-a dat de gust si cand vedea ca se apropie lingurita, deschidea gurita. Ultimele 2 lingurite le-a luat mai greu. Am decis sa lungesc perioada de introducere a unui aliment nou la min 5 zile (daca nu o sapt) ptr ca vreau sa vad reactii adverse neplaute, daca e cazul. In 2-3 zile de la ceva ce nu-i prieste, ar trebui sa apara semne, sper. Daca mamici de bb2, stiu mai multe, poate dau o mana de ajutor la detaliere semne de acest gen (apare ceva pe piele sau cum?).

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 12 pan'la nunta

Neatza!
Trebuie urmarit kk in primul rand. Vor aparea oricum ceva modificari dar diareea, culoarea alba, neagra sau firisoarele de sange nu sunt normale. Apoi trebuie urmarit daca vomita sau nu. Si apoi pielicica sa nu apara vreo urticarie, desi la inceputul diversificarii apar mai rar eruptiile ptr ca alimentele au un potential alergogen destul de mic.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Neata!

Merci ptr raspuns! La kk e ok, un pic mai inchis si modificat la miros (cred ca e normal), voma nu, doar regurgitare o singura data accidentala (de la joaca agitata) dar pe piele...este ceva dar nu stiu de la ce. Si am crezut ca de la laptele de vaca pe care il papam eu (1-2cani/zi). Am fost la dermatolog. Ne-a dat crema pe baza de oxid de zinc si a zis ca o sa ii treaca. Daca inainte i-a aparut pe picioruse, acum vad si pe gat si pe umeri, parca ar cobori si pe spate. Eu banuiesc a fi ceva din alimentatia mea dar nu imi dau seama ce. Si desigur ca am papat un mic si nu trebuia, poate de la oul fiert pe care il papam dimineata sau de la niste ciocolata de casa...si cred ca si asta e de vina...poate si niste carnita de porc prajita (2 bucatele). Am zis ca voi elimina toate acestea sa vad daca e de la mine. Vad ca nu se scarpina, nu se inroseste decat daca e agitat, dar stau 3-4 zile sa vad ce si cum cu evolutia pielii lui in cond in care eu nu mai mananc cele enumerate. Poate-poate.
Sunt un pic ingrijorata...

AMR 12 pan'la nunta

Mergi la inceput

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui mariucasara

Citat:

Suntem in ziua 2 de diversificare, la 15 lingurite cu suc de mar. La inceput il scuipa, apoi i-a dat de gust si cand vedea ca se apropie lingurita, deschidea gurita. Ultimele 2 lingurite le-a luat mai greu. Am decis sa lungesc perioada de introducere a unui aliment nou la min 5 zile (daca nu o sapt) ptr ca vreau sa vad reactii adverse neplaute, daca e cazul. In 2-3 zile de la ceva ce nu-i prieste, ar trebui sa apara semne, sper. Daca mamici de bb2, stiu mai multe, poate dau o mana de ajutor la detaliere semne de acest gen (apare ceva pe piele sau cum?).

AMR 12 pan'la nunta

Neatza!
Trebuie urmarit kk in primul rand. Vor aparea oricum ceva modificari dar diareea, culoarea alba, neagra sau firisoarele de sange nu sunt normale. Apoi trebuie urmarit daca vomita sau nu. Si apoi pielicica sa nu apara vreo urticarie, desi la inceputul diversificarii apar mai rar eruptiile ptr ca alimentele au un potential alergogen destul de mic.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Neata!

Merci ptr raspuns! La kk e ok, un pic mai inchis si modificat la miros (cred ca e normal), voma nu, doar regurgitare o singura data accidentala (de la joaca agitata) dar pe piele...este ceva dar nu stiu de la ce. Si am crezut ca de la laptele de vaca pe care il papam eu (1-2cani/zi). Am fost la dermatolog. Ne-a dat crema pe baza de oxid de zinc si a zis ca o sa ii treaca. Daca inainte i-a aparut pe picioruse, acum vad si pe gat si pe umeri, parca ar cobori si pe spate. Eu banuiesc a fi ceva din alimentatia mea dar nu imi dau seama ce. Si desigur ca am papat un mic si nu trebuia, poate de la oul fiert pe care il papam dimineata sau de la niste ciocolata de casa...si cred ca si asta e de vina...poate si niste carnita de porc prajita (2 bucatele). Am zis ca voi elimina toate acestea sa vad daca e de la mine. Vad ca nu se scarpina, nu se inroseste decat daca e agitat, dar stau 3-4 zile sa vad ce si cum cu evolutia pielii lui in cond in care eu nu mai mananc cele enumerate. Poate-poate.
Sunt un pic ingrijorata...

AMR 12 pan'la nunta

offf....nu e ca iritatia pe care o facuse de la soare? .... sa nu fie spuzeala de la caldura zic si eu
eu pap din cele enumerate de tine regulat
sa treaca cat mai repede

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Am luat si noi Sanytol (cu pulverizator). Avea si igienol, dar l-am luat pe asta pt. pulverizator. Are actiune bactericida, fungicida si virucida. se poate folosi pt. orice suprafete, "bucatarii, capace de closete, obiecte sanitare, sifoane, faianta, suprafete lavabile, aparate electrocasnice, saltele, covoare, mochete, canapele, telefoane, calculatoare, articole de puericultura, galeti de gunoi, etc."
Eu cred ca cei mai multi microbi sunt pe tastataura, telecomenzi, telefoane, clantele de la usi. Am vazut si pt. pardoseli, o sa iau data viitoare.

Mergi la inceput