Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 11
cris_mario spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 Bantui si eu pe aici, aproape in miez de noapte. De azi am ramas toata saptamana singura cu copiii, ca tati a plecat la Paris. Ne-a fost tare urat astazi, noroc ca au venit ij vizita la noi o prietena cu copilutul si a trecut dupa.masa mai repede. Vineri am tras o sperietura de zile mari. Lucas a facut vaccinul impotriva meningitei C (face parte din planul national) si suplimentar, Symflorix (anti pneumococ). Toate bune si frumoase, ajungem acasa, trec cateva ore, si imi adoarme pe genunchi ca de ob. Il pun jos dupa vre-o jumatate de ora si imi vad de treaba prin casa. Dupa 10 minute ma duc sa vad ce face si il aud "scremandu-se" si ma gandesc ca poate il doare burtica, stiind ca poate fi un efect advers al vaccinului. Cand m-am apropiat, am intepenit. Era alb ca hartia si gemea, nu se scremea. L-am ridicat si era moale ca o carpa...Am inghetat de spaima. Am avut puterea sa-i iau febra si era 38,2, dar probabil in plin puseu de crestere si i-am pus rapid paracetamolul, apoi, paralizata de-a dreptul, am sunat pediatrul.Mi-a zis acelasi lucru, sa-i dau paracetamolul si sa astept. Nu va pot spune cum tremuram cu el in brate pana l-am vazut ca incepe sa se coloreze, sa reactioneze si sa nu mai geama. Eu cred ca a fost la limite lesinului de durere si eu, mama denaturata l-am lasat singurel ca sa strang din casa Oare la urmatoarea doza sa-i dau preventiv Paracetamol? Voi ce ziceti? A doua zi nu a mai avut nimic, nici febra, nici durere locala... Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
off ce sperietura...vezi ce zice dr...eu zic da ,da-i preventiv...
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
cata dreptate ai cu dragostea de mama!... cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
subscriu
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
mamidepuiuti multam de cofe....buuna
cristies bn ai revenit! ...votat
ce urat e afaraaaaa ...azi in casa toata ziua...forumeala si calcat
o printesa grabita...
bubu_bu spune:
buna dimineata!multumim de cafea mamidepuitiioiii cata nevoie e de ea
raul este crestinat de sambata....a fost un moment tare emotionant ce nu poate fi descris ci doar traitam fost si trista ca nu m-a lasat preotul prea mult langa copil ma tot trimitea de acolodar am rezistat pana la urma abia astept sa recuperez poze sa pun mai multe ca sotul nu prea a reusit ca era emotionat.
ma duc sa citesc din urma sa va ajung si sa pun poze pe contul nou
cris_mario spune:
citat din mesajul lui bubu_bu buna dimineata!multumim de cafea mamidepuitiioiii cata nevoie e de ea raul este crestinat de sambata....a fost un moment tare emotionant ce nu poate fi descris ci doar traitam fost si trista ca nu m-a lasat preotul prea mult langa copil ma tot trimitea de acolodar am rezistat pana la urma abia astept sa recuperez poze sa pun mai multe ca sotul nu prea a reusit ca era emotionat. ma duc sa citesc din urma sa va ajung si sa pun poze pe contul nou |
sa ii fie de bine botezul..ma bucur ca a iesit cum va doreati
o printesa grabita...
cristies spune:
Asadar din capitolul anterior:
Rox_y, pana la urma ai dus fetita la teatru? Ce tare... prima pufuleata cultivata!!!! Bravo! (Eu sufar de dorul teatrului de numa').
Ayanna, ce poveste cu laptele de vaca... Offf, cum le sunt refuzate unor copii niste drepturi de catre parinti! Cu privitul la tv insa... am auzit multe mame care-si lasa copii la tv (la posturile comerciale cu multa reclama) pentru a-si mai face una-alta prin casa. Si am si vazut un singur exemplu. Statea ca o statuie si se uita la tv (la vreo 6 luni).
Plateea, da mami, am terminat cartea! E superba! Dar pentru neuronul meu obosit primele cateva sute de pagini au fost foarte greoaie. N-are rost sa-ti stric surpriza ca sa-ti spun din ce cauza, o sa vezi daca o citesti... Daca stai sa te gandesti premiul Nobel pentru literatura nu se da pentru momentele subiectului...
Mamidepuiuti, subscriu si eu pentru cautarea in mai multe farmacii! (Si cu mici exceptii in cele de cartier sunt mult mai ieftine produsele).
Cu vaccinul eu nu m-am dumirit... oare il faci la 4 luni ca sa-si faca efectul peste un an si sase luni?
Cris.mario, avea si ampicilina soacra-mea. Lua ea ca racise.
Cris.dogarel, meniul la socrii a fost: supa de morcovi cu rosii, varza la cuptor cu carne de rata si ostropel(d-ala legat cu faina) cu pilaf. Acum tu care ai tinut monti si ai si alaptat... ce ai fi putut manca din astea? Eu am mancat o bucata de carne de rata, cu noduri...
Al3csa, "mini" il alintati pe luptator?
Nici gaza mea nu doarme toata noaptea. Se trezeste la 4, la 6 si apoi la 7 e cu okii mari sa-l vada pe tat-su in costum.
Ruxita, cred ca eu am gandirea parintilor mei (si ai Alexutzzzei) adica: las' s-o dau la un liceu (profil) greu ca de distrat are ea grija. La mine liceul, facultatea si primul an de master au fost dar de invatat, invatam nenica, in ciuda prezentei sporadice la cursuri.
Danyelana, si sa iesi din butoi! Epuizare... offf!! Pupam printul sa vrea si el ce vor parintii lui!
Dastefa, Alexis daca ii zambesc zambeste, daca eu sunt trista/suparata pune si el botic...
Danasor, cirese?
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
mandruta spune:
citat din mesajul lui micki_mica Salutare! Multumim frumos pentru urari, din partea lui Kiti! Noi va spunem noapte-buna, pentru ca am decis sa imi adaptez programul la al lui Kiti. El e f matinal, de ma termina. Asa ca trebuie sa fiu in pas cu el. Deja imi face program! Suntem in ziua 2 de diversificare, la 15 lingurite cu suc de mar. La inceput il scuipa, apoi i-a dat de gust si cand vedea ca se apropie lingurita, deschidea gurita. Ultimele 2 lingurite le-a luat mai greu. Am decis sa lungesc perioada de introducere a unui aliment nou la min 5 zile (daca nu o sapt) ptr ca vreau sa vad reactii adverse neplaute, daca e cazul. In 2-3 zile de la ceva ce nu-i prieste, ar trebui sa apara semne, sper. Daca mamici de bb2, stiu mai multe, poate dau o mana de ajutor la detaliere semne de acest gen (apare ceva pe piele sau cum?). La noi incepe sa se simta caldura si cred ca de aceea se irita un pic la gat, in zona cefei. Voi patiti la fel? Ca pe noi ne bate gandul sa luam un aparat de aer conditionat (desi eu personal nu sunt fan). Mai racoresc un pic in camera. Ma bag la dus si la culcare! Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului AMR 12 pan'la nunta |
Buna dimineata! O cafea, cine doreste? Sau laptic, dupa caz. Si Cristi a mea e rea de caldura. I-a aparut o spuzeala in jurul gatului. Seara o dau cu ulei si-i fasc masaj si dimineata nu mai are nimic. Apoi, daca e cald, apare iar...
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui bubu_bu buna dimineata!multumim de cafea mamidepuitiioiii cata nevoie e de ea raul este crestinat de sambata....a fost un moment tare emotionant ce nu poate fi descris ci doar traitam fost si trista ca nu m-a lasat preotul prea mult langa copil ma tot trimitea de acolodar am rezistat pana la urma abia astept sa recuperez poze sa pun mai multe ca sotul nu prea a reusit ca era emotionat. ma duc sa citesc din urma sa va ajung si sa pun poze pe contul nou |
pupici pt micul crestin si mamica lui
asteptam poze
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mandruta spune:
Abia acum am ajuns la ultima pagina. Sunteti matinale, nu gluma! V-ati baut cafelele... Noi am tras chiulul, asa e cu tati acasa, profit de fiecare clipa sa sac mancare, curatenie, etc. Am de calcat un vagon, ca am mai scos din hanele pe care le-a primit CRISTI la botez de la nasa.
Acum m-a sunat dr. neonatolog de la maternitate si maine mergem si facem vaccinul bcg. Nu au multe doze, deci nu l-am amanat. Nu stiu cum sa fac, ca sotul lucreaza si nu am mai plecat singura cu ea asa departe. O sa iau un taxi sau o pun in marsupiu. Vedem noi, ma bucur ca in sfarsit se face.
Si pt. cine are voie, putina prajitura tiramisu.
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui miremia Am observat ca s-au ieftinit pampersii. Am luat cu 48 ron baxul de 60 de pampers premium care la carrefour, iar inainte ii luam cu 58. Macar atat.... Mirela fericita de Mara Ioana |
MIe si asa mi s epar scuuuumpii ca ma-m uitat si io ieri la real erau la oferta exact la pretu de zici tu, dar sunt mai ieftini aia de la DM, 32 lei ptr 50 de buc, asa ca nu am cumparat pan la urma premium care, imi plac prea mult aia baby love
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure