Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)
Raspunsuri - Pagina 10
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oani_2002 Si pt ca deja simt ca ma iau tremuricii numai cand imi amintesc de experienta lui Luc, si pe ca iar n-am citit mai nimic, va las un site fain de tot, poate nu pt acum, dar plin de idei pt mai incolo. Am gasit idei de handmade de facut cu copiii, de mancarica frumos aranjata pt copiii, de ornamente ingenioase pt torturi...Eu l-am gasit ideal si mi-am pierdut o gramada de vreme rasfoindu-l. Poate va place si voua. Am editat ca mi-am amintit sa ascund link-urile. |
multumesc frumos...sunt superbe...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Se pare ca a fost ceva in aer ca toate fetele vad ca s-au plans de stari de rau... Eu una mi-am revenit bine de tot dupa cafeaua aia a mamei...mi-a spus azi dupa amiaza ca mi-a pus in ea un pic de dragoste de mama... ca in reclama aia la nush ce condiment. Si mi-au dat lacrimile cand mi-a zis asa...mai ales ca mie chiar mi-a facut bine si m-am gandit ca probabil a zis si ea asa cum zic eu permanent cand o vad pe printesa mea mica ca o doare burtica si-i agitata: doamne, ia si da-mi mie toate durerile puiului meu...inzecit daca e nevoie, numai sa se simta el bine"...Crek asa s-a rugat si mama pentru mine...... si a avut efect... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
cata dreptate ai cu dragostea de mama!...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
decenuela spune:
neatza si de la noi
multzu de cofee mamamidepuiutzi...buna rau
citit articolul...da, tre sa tinem seama. din fericire am aruncat toate bibe si mi-am luat doar de sticla.
vremea e mohorata la noi..de stat la soba si numarat banii....sau...de fc copii :))
noi am av o noapte obisnuita marca jiji. e a 3 -a zi cand ii completez cand se culca cu inca 1 bibe si...macar se trez dupa 12-1.n-avem k ce ne lauda in we asta. io examene...jiji la fel, e cuminte ziua doar k trebuie intretinuta starea de binel sa zic asa un we reusit in familie. am de citit din urma.
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
cris_mario spune:
neata.cate un pentru fiecare bebic si cate o pentru fiecare mamica
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
decenuela spune:
citat din mesajul lui danyelana Decenuela, bafta la examen si la opertiunea bibi seara. Eu m-am lasat pagubasa cand am vazut cat a papat si cu l-a tratat. Tot ttii e mai buna. Aseara a dormit in pat la el de la 22.30 pana la 23.20 si apoi la noi in pat mufat cand pe o parte cand pe cealalta. Macar ieri am iesit pe afara si a mai dormit si el iar printre picaturi eu am reusit sa aspir toata casa, sa schimb lenjeria la baiat, sa spal si usuc vreo 4 masini si sa calc rufele lui praslea. Si pe la 17.30 mi l-a luat cumnatul pe Arthur la ei pana la 19.45 si am putut spala pe jos in bucatarie si baie si sa fac de papa. Ma declar super multumita de ziua de ieri mai ales ca sotul a trebuit sa lucreze si am fost doar eu cu el. La cat mai multe zile asa. Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 pozele mele "L'inspiration, c'est de travailler tous les jours." Charles Baudelaire |
el papa tt insa cred k e rupt de obo si timp de vreo 40 min cat suge dupa baie...cred ca mai mult motzaie...si se trez la o ora, asa ca am aplicat reteta ayannei....ii dau bibe asa prin somn si vad ca merge, mai papa 100 ml , constient refuza bibe....aseara am incercat sa ma mai mulg putin. se trezise, n-a vrut. incearca si tu macar 3 ore sa le dormi...
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
cris_mario spune:
bea...super pozele cu ivan
ayanna felicitari ptr harnicia de ieri sau samb k nu am retinut bn ...ce viata...bn k nu regreti...eu as vrea k fiimea sa nu faca greselile mele...pe care nici eu nu le regret ofc ..daaa...si eu ii iau piscina...
catalutza eu o spal intre 8 si 9 in fiecare seara
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui amiss_zip Salutari de la noi! Am ramas se pare muult in urma. Vad ca ati inceput diversificarea . Felicitari si mult succes. Noi mai avem. Vom incepe pe la 6 luni daca va decurge totul ca pana acum. Nu mai reusesc sa va citesc. Petra are varicela de miercuri si e jale. Jale rau. Dorm cam 3 ore pe noapte. O mananca bubitele, plange, se trezeste in plansete isterice din cauza mancarimii. Doar dusurile cu apa calduta o mai ajuta. Si ma tot intreaba cu ochii in lacrimi: "Cat mai dureaza mama? Cat mai dureaza?" si eu ii spun:"3 zile mama" si ea: "trei zile!!??? Atat de mult mama??" cu o disperare in voce. Mi-e tare mila de ea. Adoarme pe la 1 noaptea, cand sa ma culc se trezeste Simon sa pape, apoi iar se trezeste pe la 3-4, apoi adorm si eu si pe la 5 dimineata se trezeste Petra in urlete. Si asa incepe ziua... Din cauza oboselii am racit si eu si i-am dat muci lui Simi. Nu il pazesc de Petra. Cica daca am facut varicela in copilarie si suge, isi ia anticorpii de la mine si nu va face. Acuma...cum o fi. Mai usor cred ca trec prin boala asta cu cat sunt mai mici. Si suntem in a 4-a zi de la aparitia bubitelor si a facut iar febra, un nou val de bubite, si am senzatia ca nu se mai termina!! Are bubite in cap, in ureche, pe gat pe picioare, in palma, pe corp, in chilotei, in pasarica, si imi spune ca o mananca ceva in corp...ugh... Si cand ma gandesc ca nu acum sunt mancarimile, ci cand se usuca... stai sa vezi...Mi se pare foarte nasol. Ma duc sa ma culc. Va pup. Amiss |
imi pare tare rau de Petra...si ca ai racit ...offf...sa treaca cat mai repede uratele...eu am facut akm mare ...exact cand eram nasa..botezam un bb...ofc am intrebat finii dk mai vor si au zis da...nici o problema...si a luat si Mario si finutul ...sa vedeti ce poze/cica amintiri
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui danasor Azi am ras si noi prima data in hohote , si culmea nu cu mine ci cu soacra-mea care vine o data la 2, 3 sapt. Eram ofticata ca nu o auzisem si eu , dar inainte de culcare a ras si la mine si mi-au trecut toate pui mic |
felicitari
o printesa grabita...
cristies spune:
Neata!!!
Am aparut si noi cu forte proaspete.
Dar sunt inca la capitolul trecut.
Revin cand va ajung...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ayanna_xem
Cred ca bb-lina ta a vazut cat de mult muncesti si a gasit o metoda ca sa te tina cat mai aproape de ea...in asa fel incat sa mai lasi un pic treburile deoparte si sa mai ai si tu un timp de respiro... Oricat de tare te-ar durea mainile, pun pariu ca preferi s-o tii pe ea in brate decat sa calci un teanc de haine, nu-i asa??? ...desi pana la urma tot tu le calci...dar fac si io ca-n bancul ala...de ce atata graba??? PS. ...ti-am mai spus ca te admir, nu?... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
esti o scumpa
toti au spus k din cauza asta face asa...vrea mai multa atentie
o printesa grabita...