Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (60)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Bantui si eu pe aici, aproape in miez de noapte. De azi am ramas toata saptamana singura cu copiii, ca tati a plecat la Paris. Ne-a fost tare urat astazi, noroc ca au venit ij vizita la noi o prietena cu copilutul si a trecut dupa.masa mai repede.
Vineri am tras o sperietura de zile mari. Lucas a facut vaccinul impotriva meningitei C (face parte din planul national) si suplimentar, Symflorix (anti pneumococ). Toate bune si frumoase, ajungem acasa, trec cateva ore, si imi adoarme pe genunchi ca de ob. Il pun jos dupa vre-o jumatate de ora si imi vad de treaba prin casa. Dupa 10 minute ma duc sa vad ce face si il aud "scremandu-se" si ma gandesc ca poate il doare burtica, stiind ca poate fi un efect advers al vaccinului. Cand m-am apropiat, am intepenit. Era alb ca hartia si gemea, nu se scremea. L-am ridicat si era moale ca o carpa...Am inghetat de spaima. Am avut puterea sa-i iau febra si era 38,2, dar probabil in plin puseu de crestere si i-am pus rapid paracetamolul, apoi, paralizata de-a dreptul, am sunat pediatrul.Mi-a zis acelasi lucru, sa-i dau paracetamolul si sa astept. Nu va pot spune cum tremuram cu el in brate pana l-am vazut ca incepe sa se coloreze, sa reactioneze si sa nu mai geama. Eu cred ca a fost la limite lesinului de durere si eu, mama denaturata l-am lasat singurel ca sa strang din casa Oare la urmatoarea doza sa-i dau preventiv Paracetamol? Voi ce ziceti?
A doua zi nu a mai avut nimic, nici febra, nici durere locala...

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Vaaaaaai...ce mi-e frica si mie de momente de astea...
Nu stiu sa-ti raspund la intrebare...poate fetele cu bb2 au mai multa experienta si ne spun si noua...

Bine ca totusi si-a revenit repede si mai avut probleme si a doua zi...

puiul mic

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Ayanna, vad ca si tu esti pasare de noapte, ca tot foarte tarziu scrii (e corect scris cu 2 "i"?). Eu ma culc tare tarziu si m-as trezi tarziu, daca m-ar lasa lumea. Si am fost si "metalista" in liceu, dar moderata, nu foarte suparata.
sa raspund la ce ai zis...Eu sunt la al doilea si n-am idee de cum e mai bine. André n-a avut niciodata nici o reactie la vaccinuri, in afar de durere locala pe care o tratam cu gheata. Sotul meu zice sa-i dam dinate, sa nu-l doara, de ce sa chinuim copilul. Eu ziceam sa nu-i dau aiurea in tramvai medicamente, dar m-am speriat teribil si mi-am facut zeci de mustrari de constiinta

Bine ca ti-ai revenit de dimineata. Cu siguranta ca dragostea de mama a ajutat (mi-a placut terbil de mult asta!). Cred ca a fost ceva in aer, ca vad ca mai multe fete s-au plans.

Editat 1. pluralul lui vaccin (scrisesem vaccine); 2. niste greseli de tiparire; 3. Nelamurirea cu "scrii"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

Si pt ca deja simt ca ma iau tremuricii numai cand imi amintesc de experienta lui Luc, si pe ca iar n-am citit mai nimic, va las un site fain de tot, poate nu pt acum, dar plin de idei pt mai incolo.

Am gasit idei de handmade de facut cu copiii, de mancarica frumos aranjata pt copiii, de ornamente ingenioase pt torturi...Eu l-am gasit ideal si mi-am pierdut o gramada de vreme rasfoindu-l. Poate va place si voua.

Am editat ca mi-am amintit sa ascund link-urile.

Eu am salvat link-ul...multumesc...

Zambesc acum...cand citesc si vad suntem numai noi doua pe forum si fiecare raspunde la cate un post din urma...foarte "interactiva' discutia...

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Si pt ca deja simt ca ma iau tremuricii numai cand imi amintesc de experienta lui Luc, si pe ca iar n-am citit mai nimic, va las un site fain de tot, poate nu pt acum, dar plin de idei pt mai incolo.

Am gasit idei de handmade de facut cu copiii, de mancarica frumos aranjata pt copiii, de ornamente ingenioase pt torturi...Eu l-am gasit ideal si mi-am pierdut o gramada de vreme rasfoindu-l. Poate va place si voua.

Am editat ca mi-am amintit sa ascund link-urile.

Eu am salvat link-ul...multumesc...

Zambesc acum...cand citesc si vad suntem numai noi doua pe forum si fiecare raspunde la cate un post din urma...foarte "interactiva' discutia...

Si eu zambesc gandindu-ma ca totusi ne raspundem si una alteia

Mergi la inceput

Citat:

Citat:

Citat:

Bantui si eu pe aici, aproape in miez de noapte. De azi am ramas toata saptamana singura cu copiii, ca tati a plecat la Paris. Ne-a fost tare urat astazi, noroc ca au venit ij vizita la noi o prietena cu copilutul si a trecut dupa.masa mai repede.
Vineri am tras o sperietura de zile mari. Lucas a facut vaccinul impotriva meningitei C (face parte din planul national) si suplimentar, Symflorix (anti pneumococ). Toate bune si frumoase, ajungem acasa, trec cateva ore, si imi adoarme pe genunchi ca de ob. Il pun jos dupa vre-o jumatate de ora si imi vad de treaba prin casa. Dupa 10 minute ma duc sa vad ce face si il aud "scremandu-se" si ma gandesc ca poate il doare burtica, stiind ca poate fi un efect advers al vaccinului. Cand m-am apropiat, am intepenit. Era alb ca hartia si gemea, nu se scremea. L-am ridicat si era moale ca o carpa...Am inghetat de spaima. Am avut puterea sa-i iau febra si era 38,2, dar probabil in plin puseu de crestere si i-am pus rapid paracetamolul, apoi, paralizata de-a dreptul, am sunat pediatrul.Mi-a zis acelasi lucru, sa-i dau paracetamolul si sa astept. Nu va pot spune cum tremuram cu el in brate pana l-am vazut ca incepe sa se coloreze, sa reactioneze si sa nu mai geama. Eu cred ca a fost la limite lesinului de durere si eu, mama denaturata l-am lasat singurel ca sa strang din casa Oare la urmatoarea doza sa-i dau preventiv Paracetamol? Voi ce ziceti?

Vaaaaaai...ce mi-e frica si mie de momente de astea...
Nu stiu sa-ti raspund la intrebare...poate fetele cu bb2 au mai multa experienta si ne spun si noua...

Bine ca totusi si-a revenit repede si mai avut probleme si a doua zi...

puiul mic

Ayanna, vad ca si tu esti pasare de noapte, ca tot foarte tarziu scrii. Eu ma culc tare tarziu si m-as trezi tarziu, daca m-ar lasa lumea. Si am fost si "metalista" in liceu, dar moderata, nu foarte suparata.
sa raspund la ce ai zis...Eu sunt la al doilea si n-am idee de cum e mai bine. André n-a avut niciodata nici o reactie la vaccine, in afar de durere locala pe care o tratam cu gheata. Sotul meu zice sa-i dam dinate, sa nu-l doara, de ce sa chinuim copilul. Eu ziceam sa nu-i dau aiurea in tramvai medicamente, dar m-am speriat teribil si mi-am facut zeci de mustrari de constiinta

Bineca ti-ai revenit de dimineata. Cu siguranta ca dragostea de mama a ajutat (mi-<a placut terbil de mult asta!). Cred ca a fost ceva in aer, ca vad ca mai multe fete s-au plans.

Ei, da...asa mai merge...

Nush ce s-a intamplat cu fetele noastre azi, dar n-au dat deloc pe aici...

A fost vreme ploioasa...ori au dormit, ori au numarat bani, ori...

Va asteptam maine la raport fetele!!!

Mergi la inceput

Oani, da...de obicei sunt pasare de noapte...si nu din motiv de bebe...ca printesa doarme deja de pe la 10...in schimb dorm dimineata de rup. Ma trezesc o tura pentru alaptat pe la 7-8 si apoi mai dormim o tura pana pe la 10-11, deci recuperez somnul...

Acum insa ma simt cam obosita...probabil si vremea...si faptul ca mi-a fost rau dimineata, cine stie!

Si oricum vreau sa se puna si fetele noastre pe treaba, sa nu ne lase aici singure sa umplem capitolul...

Mergi la inceput

Si ne mai si editam raspunsurile. Chiar ca au lipsit fetele azi.
Ma opresc si eu, ca Anducu doarme cu mine si se cam foieste, poate il deranjeaza tastele.
Noapte buna, Ayanna! Noapte buna fetelor! Oriunde v-ati afla

Mergi la inceput

Asa ca eu ma retrag...si imi rezerv pentru maine aplauzele pentru cea de-a doua steluta...ca sa incep ziua de luni cu o realizare, nu?

Va pupic pe toate. Noapte buna!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

neata feteleeeeeeeeeeeeeeeeeeee...e calda cafelutaaaa
unde ati disparut? azi noapte ayanna si oani se intrebau si ele ce se intampla?...cica numarati bani?!?...
v-am tot auzit de bibe avent...uite www.desprecopii.com/info.asp?id=2110" target="_blank">aici ... mai ce face publicitatea cu omul!

o saptamana frumoasa tuturor!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:

te cred ca ai fost speriata...
eu ii dau "preventiv" paracetamol...o doza seara dupa vaccin ... atat...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:
citat din mesajul lui micki_mica

Suntem in ziua 2 de diversificare, la 15 lingurite cu suc de mar. La inceput il scuipa, apoi i-a dat de gust si cand vedea ca se apropie lingurita, deschidea gurita. Ultimele 2 lingurite le-a luat mai greu. Am decis sa lungesc perioada de introducere a unui aliment nou la min 5 zile (daca nu o sapt) ptr ca vreau sa vad reactii adverse neplaute, daca e cazul. In 2-3 zile de la ceva ce nu-i prieste, ar trebui sa apara semne, sper. Daca mamici de bb2, stiu mai multe, poate dau o mana de ajutor la detaliere semne de acest gen (apare ceva pe piele sau cum?).

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

AMR 12 pan'la nunta

Neatza!
Trebuie urmarit kk in primul rand. Vor aparea oricum ceva modificari dar diareea, culoarea alba, neagra sau firisoarele de sange nu sunt normale. Apoi trebuie urmarit daca vomita sau nu. Si apoi pielicica sa nu apara vreo urticarie, desi la inceputul diversificarii apar mai rar eruptiile ptr ca alimentele au un potential alergogen destul de mic.

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput