Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Neata... mai pe la pranz!

Fetele, eu as avea doua intrebari pt voi:
1. Ce crema de protectie solara folositi? (stiu ca s-a mai adus o data vorba despre asta, dar n-am acordat atunci prea mare atentie). Spusese cineva la un moment dat de o crema de la DM; despre ce este vorba?
2. Inca este destul de devreme, dar cum veti face cu programul de iesit afara vara? Ma refer in primul rand la baita; o veti face dupa ce intrati in casa? Seara tarziu? Eu ma gandeam ca vom iesi dupa ora 19, si vom sta probabil pana pe la 21-22.00; e prea tarziu pt baie la ora aia?

Ma bag la citit din urma, ca si-asa zilele astea am citit din trei in paispe

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Evyme,

1. Pentru protectie solara am luat Photoderm Mineral SPF 50+, de la Bioderma, la recomandarea dermatologului. Si e undeva la 70 lei.

2. La noi baia e un ritual ptr a adormi. Fara baie sta treaz si marait . noi ii facem si la 9 si la 10...depinde de cata treaba avem, cat am stat afara...dar fara bie nu doarme repede si linistit.

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

cris mario, acum am realizat ce inseamna sa te simti implinita! Cristina e tot ce am mai scump, ii multumesc lui DD pentru familia pe care o am. 3 copii deja inseamna fericire la puterea a treia!

vreau si io bebe 3, dar... ceva mai incolo! avand in vedere ca nici primul nici al doilea nu au fost "copii doriti" (la 16 ani nu ai cum sa-ti doresti un copil si nici cand esti pe picior de divort), macar bebe3 sa fie dorit si asteptat, dar cum am zis si cu al doilea "nu acum, mai tarziu, nu acum, mai tarziu..." in tot cazul pana in 35 de ani... i-am zis sotului si l-am pus pe fuga, a zis ca macar sa fim la casa noastra... plus ca vreau un bebe3 tras la xerox bebe2, ceea ce nu o sa se intample... sa-mi treaca marea iubire de bebe2 si abia atunci voi fi pregatita de bebe3, cred...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

sa-mi treaca marea iubire de bebe2 si abia atunci voi fi pregatita de bebe3, cred...

crezi c-o sa treaca???eu cred ca va fi si mai mare, dar cand o sa vina bb 3 o sa faci loc pentru si mai multa!
Bafta sa reusiti si-un bb 3 la fel de cumintel

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:

Citat:

multam de cap cristies... gargaritzul sa se linisteasca

am papat si eu akm un rand de cioco milka

si mai am putin si termin curatenia +spalat 2 masini de rufe ...mai tarziu merg sa-i iau lui mario de imbracat ptr botez si ceva cumparaturi ptr casa si sa luam baiatul cel mare la noi k doar incepe week ... sunt asa fericita si ma simt supe rimplinita..ma bucur enorm cand ii vad ca se joaca...sunt sanatosi ...alexandra creste bine...gangureste extraordinar de mult....m-au coplesit emotiile... ... sunt topita dupa puii mei ...scuzati sentimentalismele...asa mi-a venit ...............

haircut multumim frumos

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

cred ca ati mai dezbatut subiectul asta o data, dar n-am fost eu pe faza... 21 de ani si 3 copii, dintre care unul nascut in 2000? corect?

cel mare este al sotului din prima casatorie....

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

felicitari pentru curajul tau de a fi mamica unui pusti de 10 ani la 21 de ani! fiica-mea are 14 ani si eu am 31, din aceasta combinatie pot iesi f. multe lucruri interesante si frumoase, dar si unele mai putin interesante ... cum ar fi bunica tanara... ginere de varsta mea... sau pe aproape (Ela e fana Bucurenci, l-a googalit repede sa afle daca nu i s-ar potrivit, am linistit-o ca e mai degraba pentru mine decat pentru ea :))

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:

sa-mi treaca marea iubire de bebe2 si abia atunci voi fi pregatita de bebe3, cred...

crezi c-o sa treaca???eu cred ca va fi si mai mare, dar cand o sa vina bb 3 o sa faci loc pentru si mai multa!
Bafta sa reusiti si-un bb 3 la fel de cumintel

de Maia Ilinca (29.01.10)

pai la asta ma gandeam eu dupa ce am postat... oare o sa-m treaca, sau va fi si mai mare? deja mi-e dor de el mic, si imi petrec ceva timp uitandu-ma la filmulete (cand el doarme)... offfff, ce grea e iubirea de mama!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns unboticutz spune:

pupam si noi pufuletii! noi suntem mereu in urma cu cititul, am incercat dar din pacate nu pot tine pasul..

as avea si eu un mesaj pentru dastefa: mirunica e prea mica si prea stresata acum, eu sunt convinsa ca va recupera! Doamne ajuta, va doresc multa putere si multa sanatate!

ayana, nu vrei sa incerci cu suzica? si Raru al meu la fel face cu sanul dar il pacalesc cu suzeta. cand adoarme profund o scuipa singur si nu o mai vrea toata noaptea.

si eu sunt una din mamicile obosite, care se trezeste de minim 2-3 ori pe noapte, uneori si de 5-6 ori iar la 6-7 dimineata avem trezirea (culcarea e la 22). noroc ca mai doarme ziua in doua reprize cate 2 ore legate si mai doarme si mami un pic. cand e treaz nu sta deloc singurel,tipa imediat ce e lasat singur. nu mai vrea nici in leganut, toata ziua trebuie sa ne jucam si sa cantam. nu e un lucru rau dar macar la wc trebuie sa mai ajung si eu.. nu mai zic de alte trebi..

mami de strengarel dulce Rares Mihai
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=88028d9eaeae0f93a00846" target="_blank">Port in suflet povestea licuriciului Emma...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

si mai am putin si termin curatenia +spalat 2 masini de rufe ...mai tarziu merg sa-i iau lui mario de imbracat ptr botez si ceva cumparaturi ptr casa si sa luam baiatul cel mare la noi k doar incepe week ... sunt asa fericita si ma simt supe rimplinita..ma bucur enorm cand ii vad ca se joaca...sunt sanatosi ...alexandra creste bine...gangureste extraordinar de mult....m-au coplesit emotiile... ... sunt topita dupa puii mei ...scuzati sentimentalismele...asa mi-a venit ...............

haircut multumim frumos

o printesa grabita...

cred ca ati mai dezbatut subiectul asta o data, dar n-am fost eu pe faza... 21 de ani si 3 copii, dintre care unul nascut in 2000? corect?

o printesa grabita...

felicitari pentru curajul tau de a fi mamica unui pusti de 10 ani la 21 de ani! fiica-mea are 14 ani si eu am 31, din aceasta combinatie pot iesi f. multe lucruri interesante si frumoase, dar si unele mai putin interesante ... cum ar fi bunica tanara... ginere de varsta mea... sau pe aproape (Ela e fana Bucurenci, l-a googalit repede sa afle daca nu i s-ar potrivit, am linistit-o ca e mai degraba pentru mine decat pentru ea :))

Bucurenci? cel cu cartile, dilemele etc? era in clasa cu cea ami buna prietena, am fost in aceeasi generatie , mica e lumea

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Si eu am luat Igienol de la Cora, 10 RON. A trebuit sa mai las lucruri la casa, pt ca nu le mergea sistemul de POS-uri Acuma suntem pregatiti pemtru intalnirea cu COLACELUL!!! Haircut, oare ai reusit cumva azi sa le iei?

Fi-miu nu are nici o treaba cu suzeta, tot degetele sunt mai bune... cat mai multe si cat mai indesate in gura dar insist, nu ma las... ca-mi aduc aminte vorba Alexutzzzei: "suzeta dispare, dar cu degetul ce faci? Il tai?"

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

haircut multumim frumos

o printesa grabita...

o printesa grabita...

Bucurenci? cel cu cartile, dilemele etc? era in clasa cu cea ami buna prietena, am fost in aceeasi generatie , mica e lumea

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

idem, acelasi liceu alta clasa... mereu rade sotul de mine, ca uite-ti colegul la TV, deh el vedeta, tu... ilustra necunoscuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Si eu am luat Igienol de la Cora, 10 RON. A trebuit sa mai las lucruri la casa, pt ca nu le mergea sistemul de POS-uri Acuma suntem pregatiti pemtru intalnirea cu COLACELUL!!! Haircut, oare ai reusit cumva azi sa le iei?

Fi-miu nu are nici o treaba cu suzeta, tot degetele sunt mai bune... cat mai multe si cat mai indesate in gura dar insist, nu ma las... ca-mi aduc aminte vorba Alexutzzzei: "suzeta dispare, dar cu degetul ce faci? Il tai?"

Fata nasilor mei are trei ani si un fratior mic caruia ii fura suzeta de cate ori are ocazia

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput