Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 4
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mandruta Poate ca m-ajuta criza asta sa slabesc. Ca nu pot sa renunt la pampers sau lapte. Poate ma transform din in . |
.
Mai in gluma mai in serios dieta mea nu se potriveste deloc cu criza: cartofii (cea mai ieftina leguma) sunt interzisi in toate formele.
Faina alba (adica cel mai ieftin aliment, painea) idem.
Si totusi e permisa fasolea, dar nu se potriveste cu , so... sunt condamnata sa raman .
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
cristies spune:
Cris.mario ce mamica implinita esti matale...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
cris_mario spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
cred ca ati mai dezbatut subiectul asta o data, dar n-am fost eu pe faza... 21 de ani si 3 copii, dintre care unul nascut in 2000? corect? |
cel mare este al sotului din prima casatorie....
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui decenuela
ce frumoasa familie ai..sa dea dd...sa fiti asa pana la adanci batraneti... doamne cand aud cat ai de calcat..mor Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
multam ...asa imi doresc si eu sa fie...pana.... MEREU
da...calc exagerat de mult
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...
mandruta spune:
citat din mesajul lui Ruxita
si pe la noi se spune la copil "cocutza"... si apropo de schimbarea numelui (caz real), copil nascut in zi de sarbatoare, parintii neglijeaza aspectul, nu-l numesc ca pe sf. din ziua respectiva, apoi pentru ca e foarte bolnavicios, considera ca motivul fragilitatii copilului e faptul ca nu l-au numit ca pe sf. cutare, se naste al doilea copil, un fratior si fac schimb de nume... pe asta nu pot s-o explic ca nu cunosc in detaliu procedura... |
Eu sunt nascuta de Sf. Stefan, dar nu ma cheama asa, si nu am fost bolnavicioasa. Cred ca unele se potrivesc, altele nu.
Ca o coincidenta, peste 5 ani s-a nascu fratele meu, l-a botezat Stefan, pe sotul meu tot Stefan, pe dr. cu care am nascut la fel. Sf. Stefan e pe 27 decembrie, sotul meu e nascut pe 27 (in alta luna), iar Cristina e pe 7 februarie (citit invers, 27). Deci cred in coincidente.
cris_mario spune:
citat din mesajul lui haircut din pacate am prins doar sfarsitul, ca tare haioasa cred c-a fost Mama nu trebuie sa alapteze despletita ca va fi copil destrabalat (cred, ca din cauza ca 'vorbea' si Maia in acelasi timp n-am prea inteles tot) Daca se imbolnaveste copilul pana la 1 an il vindea simbolic unei mame care avea multi copii sanatosi acasa si ii schimba numele sa nu-l mai gaseasca boala Apa pentru prima baie nu se ia de oriunde si nu se arunca oriunde Foarte tare, frate! Cate si cate superstitii. Si sunt convinsa ca in Maramures inca se pastreaza foarte multe. aaa copilul se numea cocon de Maia Ilinca (29.01.10) |
o printesa grabita...
cris_mario spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui mamidepuiuti
cumpar vaccinul de la" stat",cu el am inceput...nu prea se intelege...pentaximul il cumpar...si mi-a zis asistenta de la cab sa intreb la mai multe farmacii,am inceput cu economii,sarumana basescule k au dif preturi: intre 170 si 200 cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
aaa...eu am crezut k nu mai sunt deloc din alea "de stat"..pai cum doamne iarta-ma sa cumpar vaccin de "stat' ....
o printesa grabita...
cris_mario spune:
citat din mesajul lui cristies Cris.mario ce mamica implinita esti matale... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
o printesa grabita...
mamidepuiuti spune:
m-am exprimat eu gresit: pentaximul este din schema de vaccinari de la stat,dar in bihor nu se gaseste...cumparam,ca de', trebuia sa stiu si sa-mi fac calcule daca pot sa iau pempersi si vaccinuri inainte de a ramane ...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mandruta spune:
cris mario, acum am realizat ce inseamna sa te simti implinita! Cristina e tot ce am mai scump, ii multumesc lui DD pentru familia pe care o am. 3 copii deja inseamna fericire la puterea a treia!