Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 3
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
inceark la centrofarm..poate dona, daca aveti. e in jur de 240 ron si io tre sa iau. cioco? inghe?....sa nu ma intrebati ce-am luat din cora....k nu spun un cuvant. nik. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
va tot aud ca nu au dr vaccin si ca trebuie sa-l cumparati, eu mi-am facut programare la pediatra joi la 15 si am intrebat asistenta daca au vaccin si mi-a raspuns pe-un ton ca "da" si cum de mi-am putut imagina ca ei nu au asa ceva?! so, e criza la unii sau sunt doar bine aprovizionati altii?
haircut spune:
citat din mesajul lui decenuela
inceark la centrofarm..poate dona, daca aveti. e in jur de 240 ron si io tre sa iau. cioco? inghe?....sa nu ma intrebati ce-am luat din cora....k nu spun un cuvant. nik. Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
nik, nik???
nici pentru cele de ni tin regim??????
pe tvr2 e o emisiune cu superstitii pt copii
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
din pacate am prins doar sfarsitul, ca tare haioasa cred c-a fost
Mama nu trebuie sa alapteze despletita ca va fi copil destrabalat (cred, ca din cauza ca 'vorbea' si Maia in acelasi timp n-am prea inteles tot)
Daca se imbolnaveste copilul pana la 1 an il vindea simbolic unei mame care avea multi copii sanatosi acasa si ii schimba numele sa nu-l mai gaseasca boala
Apa pentru prima baie nu se ia de oriunde si nu se arunca oriunde
Foarte tare, frate! Cate si cate superstitii. Si sunt convinsa ca in Maramures inca se pastreaza foarte multe.
aaa copilul se numea cocon
de Maia Ilinca (29.01.10)
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui haircut din pacate am prins doar sfarsitul, ca tare haioasa cred c-a fost Mama nu trebuie sa alapteze despletita ca va fi copil destrabalat (cred, ca din cauza ca 'vorbea' si Maia in acelasi timp n-am prea inteles tot) Daca se imbolnaveste copilul pana la 1 an il vindea simbolic unei mame care avea multi copii sanatosi acasa si ii schimba numele sa nu-l mai gaseasca boala Apa pentru prima baie nu se ia de oriunde si nu se arunca oriunde Foarte tare, frate! Cate si cate superstitii. Si sunt convinsa ca in Maramures inca se pastreaza foarte multe. aaa copilul se numea cocon de Maia Ilinca (29.01.10) |
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui cris_mario
naspa...nici la noi nu este...dar poate pana pe 2 iunie...va iegzista' auzisem ...un zvon...nu stiu kt de real este...k dk incepi cu vaccin de la stat sa continui asa...dk incepi cu din alea cumparate sa cont asa...sa nu le combini Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
cumpar vaccinul de la" stat",cu el am inceput...nu prea se intelege...pentaximul il cumpar...si mi-a zis asistenta de la cab sa intreb la mai multe farmacii,am inceput cu economii,sarumana basescule k au dif preturi: intre 170 si 200
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cristies spune:
citat din mesajul lui haircut din pacate am prins doar sfarsitul, ca tare haioasa cred c-a fost Mama nu trebuie sa alapteze despletita ca va fi copil destrabalat (cred, ca din cauza ca 'vorbea' si Maia in acelasi timp n-am prea inteles tot) Daca se imbolnaveste copilul pana la 1 an il vindea simbolic unei mame care avea multi copii sanatosi acasa si ii schimba numele sa nu-l mai gaseasca boala Apa pentru prima baie nu se ia de oriunde si nu se arunca oriunde Foarte tare, frate! Cate si cate superstitii. Si sunt convinsa ca in Maramures inca se pastreaza foarte multe. aaa copilul se numea cocon de Maia Ilinca (29.01.10) |
Pe frate-miu l-a dat bunica-mea pe geam la o femeie (farmacista). Dar nu mai retin in ce scop. O intreb in week-end.
Ce tare e aia cu apa... unde s-o duci si de unde s-o iei? Ca la unii nu e decat robinetul si dopul...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
Ruxita spune:
si pe la noi se spune la copil "cocutza"... si apropo de schimbarea numelui (caz real), copil nascut in zi de sarbatoare, parintii neglijeaza aspectul, nu-l numesc ca pe sf. din ziua respectiva, apoi pentru ca e foarte bolnavicios, considera ca motivul fragilitatii copilului e faptul ca nu l-au numit ca pe sf. cutare, se naste al doilea copil, un fratior si fac schimb de nume... pe asta nu pot s-o explic ca nu cunosc in detaliu procedura...
cristies spune:
Pe antena 3 e o emisiune si despre modificarea indemnizatiei.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui mandruta Poate ca m-ajuta criza asta sa slabesc. Ca nu pot sa renunt la pampers sau lapte. Poate ma transform din in . |
macar ne pastram simtul umorului...
succesuri!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Ruxita spune:
criesties, votat gaza ta, a fost buna ideea de a-l pune linku la semnatura...
consemnez consolidare program - azi a adormit singurel pe la 11.30 si doarme de atunci (a vrut tzatzalica la un moment dat)... de iesit iesim mai tarziu ca ieseam inte 13 si 14 si nu facea decat sa doarma si nu aveam cum sa-i fac cunostinta cu mediul, acum ii pot arata canisori, pisicute, frunzulite, floricele, alti copii, cismea, iarba, samd
am incercat si eu o crema cu factor UV si nu mi-a placut rezultatul, isi tot baga degetutzele in gura si apoi ajunge cu ele pe fata unde e crema, apoi baga degetutzul cu crema in gura si nu cred ca e ok...