Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Si eu am luat Igienol de la Cora, 10 RON. A trebuit sa mai las lucruri la casa, pt ca nu le mergea sistemul de POS-uri Acuma suntem pregatiti pemtru intalnirea cu COLACELUL!!! Haircut, oare ai reusit cumva azi sa le iei?

Fi-miu nu are nici o treaba cu suzeta, tot degetele sunt mai bune... cat mai multe si cat mai indesate in gura dar insist, nu ma las... ca-mi aduc aminte vorba Alexutzzzei: "suzeta dispare, dar cu degetul ce faci? Il tai?"

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

eu deja las suzeta acasa....deget/degete, la fel cat mai multe cu atat mai bine...seamana cu maica-sa...eu tot fan deget am fost
deci nu am ce face mai rau se enerveaza daca ii tot scot degetu, pun suzeta...am mereu la indemana suzi in casa si daca o accepta bine daca nu deja il las in legea lui, macar se linisteste cu degetele, il tin ocupat, e cuminte, adoarme
Deocamdata nu e chiar addicted, e mai mult o joaca....nu stiu vedem dar decat sa il enervez si sa mi-l pun in cap

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Ratusca ai facut Sava? Bravo! frumos la voi...io..."toata lumea stie, la Misu'i puscarie"... deh au insistat ai mei ca cik e liceu serios sa nu cad in pacate si sa umblu brambura din cauza anturajului..... nu vreti sa va povestesc viata mea din liceu sotzul mai ales nici nu suporta sa auda cuvantul "liceu" din gura mea de cand a auzit ceva istorioare....si erau doar cateva

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

CRIS MARIO, RUXITA ce frumos vorbiti de trairile de mama.mai ales ca voi ati avut primii bbii cand erati copile

MAMIDEPUIUTI, si noi cumparam sapt viit vaccinul "gratuit". mama lor de de asigurari obligatorii...mor de ciuda k ma pacalesc pe banii mei.btw, de ce ai intarziat plecatul in germ atat? (daca poti zice,ofc)

ALEXUTZZA, nu se fumeaza in rest unde mereti sau cum? oricum, invidie cat casa pe mine

siii.. ne-am rostogolit de pe spate pe burta, de...nervi.adik se arcuia, ridica de fundin sus, suparata si...hop, intr-o parte si pe burta

si noi muci, tuse, cred ca de la curent/aer conditionat/transpirat in masina...iesit la vant..habar nu am. oscilo si mai vedem. CRISTIES, parca ziceai ca garga e bine?

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Ratusca ai facut Sava? Bravo! frumos la voi...io..."toata lumea stie, la Misu'i puscarie"... deh au insistat ai mei ca cik e liceu serios sa nu cad in pacate si sa umblu brambura din cauza anturajului..... nu vreti sa va povestesc viata mea din liceu sotzul mai ales nici nu suporta sa auda cuvantul "liceu" din gura mea de cand a auzit ceva istorioare....si erau doar cateva

de Yannis

Da, Sava... yeeeee!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

de Yannis

tocmai de aia, mai alexutzza, am facut un apel disperat acilea, sa ma indrumati voi la ce liceu mergem in toamna... sotu vrea pentru fiica-mea 4 ani frumosi, cei mai frumosi din viata ei si nu vrem s-o punem la munca pe branci... deci, a se exclude care? sava? eminescu? voi le mai stiti dupa reputatie, ce e de evitat?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

Azi am cantarit-o pe Miruna si in ultimile 10 zile a luat 250 gr-deci cred ca intram in normal cu cresterea in greutate

Am facut pt saptamana urmatoare programare la un neurolog(luni) si psihiatru(vineri)
Sa vedem ce zic de Miruna

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Fete dragi, eu am o pb...prima menstruatie dupa nastere a fost pe 22 martie. Flux normal, durata normala, fara dureri. In jur de 20 aprilie am avut o usoara sangerare, cateva picaturi. Tot atunci a inceput Sebi sa imi refuze laptele, si am crezut ca va aparea menstruatia, numai ca nu a mai aparut nimic. Spoting vreo 2 zile si gata. Azi e 14 mai si tot nimic. Am facut 3 teste de sarcina toate negative (1 barza gold, 1 sure chek si unul de la sensiblue) si am testat si empiric (am fiert lapte de la mine intr-o lingura si nu s-a branzit) iar doar cu preze....deci? Ce e cu mine? Sa merg la dr? Unde sa merg la gine sau la eco? Voi aveti menstra regulata dupa nastere?

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ratusca_mica

Si eu am luat Igienol de la Cora, 10 RON. A trebuit sa mai las lucruri la casa, pt ca nu le mergea sistemul de POS-uri Acuma suntem pregatiti pemtru intalnirea cu COLACELUL!!! Haircut, oare ai reusit cumva azi sa le iei?

DAAAAAAAAAAAA!!!
In sfarsit!!!
Mii de multumiri, Miremia n-a ajuns inca sotul, nu i-am vazut dar mi-a zis la tel ca-i are
Cand iesiti la plimbare, Ratusca???noi cred ca pe la 6,30 dam o tura, ne vedem undeva?

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

mariucasara menstra p per alaptarii si in genere dup nastere e aiurea, la mne ink nu a venit, dar daca-ti sta p creieri poti face o eco intravaginala, mai vezi si tu cum au venit toate cele la loc

cris d nu se fumeaza, adik am stat la nefumatori, dar nu vine deloc fumu nu e un nefumatori de ala de nu ai scrumiera pe masa dar in rest aerul e acelasi ca e restaurantu de sub apt meu si e pe o lungime asa de coltz de bloc (f mare, f inalt si restaurantul) si nu se amesteca deloc fumatorii cu nefumatori. Felicitari ptr intoarcere!

Ruxita eu pot spune numa de Mihai Viteazul mie mi-a fost f ok, dar NUMAI LA UMAN!!! aia de la real nici nu ii vezi in pauze saracii, dar la uman a fost f ok, adica nu am avut nici o corijenta never in conditiile in care mai si chiuleam zdravan si nu m-a pasionat nem mate, fizica, chimie
adica imi placea ca puteai lua noata de trecere fara sa te omori ca intelegeau profii ca a"stia de la uman nu ii intereseaza pe ei..."

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Sunt atat de nauca ca nici nu stiu daca v-am mai scris azi.

Va pup pe toate si felicit pufuletii de azi!

Am vazut ca vorbeati de vaccin. Daca nu il are doctorul, nu ar trebui sa ma anunte sa-l cumpar? Sau trebuie sa sun eu sa vad daca il au?

Cristies o intrebare de la o incepatoare in ale montignacului. Ar merge niste clatite cu faina neagra, umplute cu magiun de topoloveni (are in compozitie doar prune)?

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput