Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 7
alexutzzza spune:
Citat: |
citat din mesajul lui dastefa Azi am cantarit-o pe Miruna si in ultimile 10 zile a luat 250 gr-deci cred ca intram in normal cu cresterea in greutate Am facut pt saptamana urmatoare programare la un neurolog(luni) si psihiatru(vineri) Sa vedem ce zic de Miruna Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
bravo ptr crestere! bafta mare la dr!
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
al3csa spune:
citat din mesajul lui mariucasara Fete dragi, eu am o pb...prima menstruatie dupa nastere a fost pe 22 martie. Flux normal, durata normala, fara dureri. In jur de 20 aprilie am avut o usoara sangerare, cateva picaturi. Tot atunci a inceput Sebi sa imi refuze laptele, si am crezut ca va aparea menstruatia, numai ca nu a mai aparut nimic. Spoting vreo 2 zile si gata. Azi e 14 mai si tot nimic. Am facut 3 teste de sarcina toate negative (1 barza gold, 1 sure chek si unul de la sensiblue) si am testat si empiric (am fiert lapte de la mine intr-o lingura si nu s-a branzit) iar doar cu preze....deci? Ce e cu mine? Sa merg la dr? Unde sa merg la gine sau la eco? Voi aveti menstra regulata dupa nastere? Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
Si eu am avut ceva probleme. Mie mi-a venit de pe 15 martie pe 6 aprilie si pe 12 mai .. si crede-ma ca am avut mari emotii la ultimul .. Nu cred ca se regleaza asa de repede .. Asa ca stai linistita daca testele au iesit negative
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
al3csa spune:
Asa si vroiam sa mai zic inca ceva .. Acum mi-am adus aminte ca am primit un mail
Varianta oficiala: indemnizatia pentru mame scade cu 25%!
Mamele vor primi de la 1 iunie o indemnizatie pentru cresterea copilului cu 25% mai mica fata de valoarea din prezent, a explicat pentru incont.ro Andreea Vass, consilier pe probleme economice al premierului Emil Boc.
Varianta oficiala: indemnizatia pentru mame scade cu 25%!
Potrivit variantei oficiale agreate pentru noua indemnizatie pentru cresterea copilului, se va pastra perioada de acordare de doi ani si procentul de 85% din nivelul veniturilor obtinute in ultimele 12 luni, dar se va micsora cu 25% suma neta rezultata.
De exemplu, daca pana acum o mama primea o indemnizatie de 2.000 de lei, de la 1 iunie va primi lunar 1.500 de lei.
“Astfel, discutam despre pastrarea de facto a abordatii procentuale la un nivel de 64% din venitul lunar pe care mamica l-a avut inainte. Masura este una temporara pana cand Guvernul isi regleaza datoriile la un nivel acceptabil”, a declarat Vass.
Vass a mai explicat ca plafoanele minim si maxim de acordare a indemnizatiei, de 600 si respectiv 4.000 de lei, vor ramane neschimbate.
Reducerea cuantumului indemnizatiei cu 25% va duce insa la micsorarea numarului celor care primesc valoarea maxima si cresterea numarului celor care primesc 600 de lei.
Potrivit Agentiei Nationale pentru Prestatii Sociale (ANPS), in luna martie, peste 193.000 de familii primeau indemnizatia de crestere a copilului, suma totala alocata apropiindu-se de 190 de milioane de lei.
Dintre beneficiari, doar 2.400 primeau valoarea maxima a indemnizatiei, iar cei mai multi, 124.500, primeau 600 de lei.
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
al3csa spune:
Deci aveai dreptate ratusca ...
De fapt asta era ideea
Poze
Povestea nasterii
ratusca_mica spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui haircut
DAAAAAAAAAAAA!!! In sfarsit!!! Mii de multumiri, Miremia n-a ajuns inca sotul, nu i-am vazut dar mi-a zis la tel ca-i are Cand iesiti la plimbare, Ratusca???noi cred ca pe la 6,30 dam o tura, ne vedem undeva? de Maia Ilinca (29.01.10) |
DAAAAA!!!! Ti-am trimis SMS, sper ca la tine a ajuns nu in alta parte tot pe la 6,30 si noi. Unde ne vedem, prin ce parte de parc intrati? Noi pe la Billa
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui alexutzzza mariucasara menstra p per alaptarii si in genere dup nastere e aiurea, la mne ink nu a venit, dar daca-ti sta p creieri poti face o eco intravaginala, mai vezi si tu cum au venit toate cele la loc cris d nu se fumeaza, adik am stat la nefumatori, dar nu vine deloc fumu nu e un nefumatori de ala de nu ai scrumiera pe masa dar in rest aerul e acelasi ca e restaurantu de sub apt meu si e pe o lungime asa de coltz de bloc (f mare, f inalt si restaurantul) si nu se amesteca deloc fumatorii cu nefumatori. Felicitari ptr intoarcere! Ruxita eu pot spune numa de Mihai Viteazul mie mi-a fost f ok, dar NUMAI LA UMAN!!! aia de la real nici nu ii vezi in pauze saracii, dar la uman a fost f ok, adica nu am avut nici o corijenta never in conditiile in care mai si chiuleam zdravan si nu m-a pasionat nem mate, fizica, chimie adica imi placea ca puteai lua noata de trecere fara sa te omori ca intelegeau profii ca a"stia de la uman nu ii intereseaza pe ei..." de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
Ruxita, iti dau mai tarziu un PM cu ce si cum la Sava, insa acum sunt grabita, ma intalnesc cu haircut si colacelul!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
Eleysa spune:
buna seara fetelor !!!
azi v-am tot citit, dar n-am apucat sa va scriu pentru ca n-am incetat sa ma minunez de printzesa mea ...ieri a luat pentru prima oara o jucarie si a dus-o la guritza ...sa va mai zic ca eram lesinata cand am vazut-o???....ei bine asta nu e tot ...dupa baitza s-a intors de pe spate pe burtica ...ma plangeam ca am copil urlacios ??? AM UITAT !!...sunt cea mai fericita ...azi si-a luat aprope toate jucarelele si si le-a dus la guritza ...ba chiar pe julia a inceput sa o roada de manutza ...rade cu zgomot cand fac avioane cu ea si ...bomba ....ceea ce m-a facut sa plang de fericire ...atunci cand era maraita a zis un foarte clar ... MA - MA, asta dupa ce inainte cu vre-o ora mai bagase un MAM de care insa nu eram foarte sigura ...
Si uite asa uit eu ca stau cu ea in brate toata ziulica, de nici la WC nu ma pot duce, asa uit ca m-a cocosat de spate, ca de avem deja 6 kile si numai suntem asa usurica, asa uit ca mi-a tabacit sfarcurile la cat trage de ele toata ziulica, ca de sunt cea mai buna suzeta ...uit si spun cu mana pe inima ca sunt CEA MAI FERICITA MAMICA !!!!!!
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
mamidepuiuti spune:
citat din mesajul lui elefantica buna seara fetelor !!! azi v-am tot citit, dar n-am apucat sa va scriu pentru ca n-am incetat sa ma minunez de printzesa mea ...ieri a luat pentru prima oara o jucarie si a dus-o la guritza ...sa va mai zic ca eram lesinata cand am vazut-o???....ei bine asta nu e tot ...dupa baitza s-a intors de pe spate pe burtica ...ma plangeam ca am copil urlacios ??? AM UITAT !!...sunt cea mai fericita ...azi si-a luat aprope toate jucarelele si si le-a dus la guritza ...ba chiar pe julia a inceput sa o roada de manutza ...rade cu zgomot cand fac avioane cu ea si ...bomba ....ceea ce m-a facut sa plang de fericire ...atunci cand era maraita a zis un foarte clar ... MA - MA, asta dupa ce inainte cu vre-o ora mai bagase un MAM de care insa nu eram foarte sigura ... Si uite asa uit eu ca stau cu ea in brate toata ziulica, de nici la WC nu ma pot duce, asa uit ca m-a cocosat de spate, ca de avem deja 6 kile si numai suntem asa usurica, asa uit ca mi-a tabacit sfarcurile la cat trage de ele toata ziulica, ca de sunt cea mai buna suzeta ...uit si spun cu mana pe inima ca sunt CEA MAI FERICITA MAMICA !!!!!! Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) |
felicitari!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
Eleysa spune:
Am trimis repede mesajul de mai devreme ca am vrut sa impart cu voi ceea ce simt acum ......si mi-era frica de vre-o pana de curent sau ceva de genul ...
Si acum sa raspund si eu la cate ceva:
LOTIUNE DE SOARE - de la DM, Babylove, 50+, 15 lei (parca)
SPERIATI DE COLACEL - noi nu !! suntem cele mai fericite in apa
PALARIUTE (era o intrebare mai veche) - am pus poze pe contul comun, pe cea galbena am luat-o din Dragon cu 18 lei (cam scumput, stiu), pe cea cu rosu de la un magazin, 22 se cheama (in Dna Ghica e cel de la care am luat eu) cu 12 lei
s-a trezit matzulina ..am fugit
va pe toate
Eleysa spune:
revin sa va mai zic ceva repede ...
am fost zilele trecute in DM (multumesc pentru pont Mandruta ) si am gasit acolo (si am si achizitionat) oglinda de masina k sa il vezi pe bebe (mamidepuiuti parca pe tine te auzisem ca vroiai) si a costat 17 lei ...
acum chiar va pup ca nu-i place ca nu o bag in seama