Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 8
mamidepuiuti spune:
miremia pe mine m-au anuntat de la cabinet...am gasit cu 180 pentaxim,marti va sosi comanda......
dastefa felicitari pt crestere!
cris d. felicitari emei pt intoarcere ...
la intrebarea ta,raspunsul e mai complicat,dar in principal e prostia mea de a crede ca e mai bine sa nasc aici,sa intru in CIC aici,ca de'...asa-i legea sa iau 85% din salar...... si sa am "siguranta" ca imi pastrez jobul 2 ani ,in cazul ca nu ma acomodez acolo,am sigur la ce ma intoarce...vise de om nebun,dupa cum ne-a demonstrat base zilele astea... culmea ironiei,legile lui murphy functie perfect ... acum avem probl cu actele in germ... ... da' la vara plecam,k i-am zis soatei ca o iau pe aratura...de tot... el saracu' dorea de mult sa mergem,da' io-s cu motz in frunte... si cu base presedinte!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica revin sa va mai zic ceva repede ... am fost zilele trecute in DM (multumesc pentru pont Mandruta ) si am gasit acolo (si am si achizitionat) oglinda de masina k sa il vezi pe bebe (mamidepuiuti parca pe tine te auzisem ca vroiai) si a costat 17 lei ... acum chiar va pup ca nu-i place ca nu o bag in seama Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) |
iegzista in DM????????????????? maine iau! sarumana de info
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
plateea spune:
neata, fetili...
fluturim, fluturim, bag de seama... bravooo... nici nu stiti ce ma bucur ca va gasesc printre primele! si bag de seama ca o sa le depasiti de data asta pe fetele de nov-dec...
mi-s mandra de voi si-mi creste inima-n piept ca pepenele verde!
sper ca sunteti bine, sanatoase, cu bb-i sanatosi, papaciosi si veseli. io am murit pe la cap 50. poate reusesc sa recuperez, poate nu... habar nu am!
noi... bbTo creste mare, e cumincior, se dezvolta ok si ma topeste toata, io... am incercat toate butoaiele la rand... am uitat sa zambesc, imi pierd laptele... deja suntem la 3 mese de LP pe zi...
si vreau sa le arunc de la etaj un brat de fetelor care au fost destepte si au ales de la inceput sa nu stea cu soacra...
cum o sa ii explic eu lui bbTo ca bunicii lui i-a rapit lapticul lui de la mami... nu stiu, stiu doar ca m-am gandit de multe ori la voi, si amintirile de pe DC m-au sustinut in unele zile cand nu mai aveam prea multa dorinta sa traiesc.
si sper sa nu fiu o stranger foarte multa vreme!
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
cris.dogarel spune:
ELEFANTICA, si noi la fel, multe faze in ultimele zile, mama doar la maraiala, asa ca nu il pun, intors, ras cu zgomot. cresc pufuletzii
MIREMIA de unde ai luat magiunul topooloveni? ca vreau de mult, dar in magazinele mele nu e. mersic.
MAMIDEPUIUTI, uneori si eu cred ca murphy asta e roman.sa rezolvati cu actele si sa va fie bine
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
al3csa spune:
citat din mesajul lui plateea neata, fetili... fluturim, fluturim, bag de seama... bravooo... nici nu stiti ce ma bucur ca va gasesc printre primele! si bag de seama ca o sa le depasiti de data asta pe fetele de nov-dec... mi-s mandra de voi si-mi creste inima-n piept ca pepenele verde! sper ca sunteti bine, sanatoase, cu bb-i sanatosi, papaciosi si veseli. io am murit pe la cap 50. poate reusesc sa recuperez, poate nu... habar nu am! noi... bbTo creste mare, e cumincior, se dezvolta ok si ma topeste toata, io... am incercat toate butoaiele la rand... am uitat sa zambesc, imi pierd laptele... deja suntem la 3 mese de LP pe zi... si vreau sa le arunc de la etaj un brat de fetelor care au fost destepte si au ales de la inceput sa nu stea cu soacra... cum o sa ii explic eu lui bbTo ca bunicii lui i-a rapit lapticul lui de la mami... nu stiu, stiu doar ca m-am gandit de multe ori la voi, si amintirile de pe DC m-au sustinut in unele zile cand nu mai aveam prea multa dorinta sa traiesc. si sper sa nu fiu o stranger foarte multa vreme! Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Oooof mama ei de soacra .. Chiar nu se poate sa va mutati de acolo??? La parintii tai nu merge??
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
al3csa spune:
Fetelooor povestea pisoiului meu a ajuns pe prima pagina a DC-ului .. Am avut asa emotii cand am vazut
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
plateea spune:
al3csa... cu 2 venituri de la buget, zilele astea socotelile cu chiria ies pe minus, iar la ai mei camerele sunt nedecomandate, si ar trebui sa trec pe la ei prin camera de 4 ori pe noapte sa incalzesc bibe, plus la baie.. intelegi matale ca e... imposibil!
si uite asa... life goes on...
si pt prima pagina! meritati!
miremia spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel ELEFANTICA, si noi la fel, multe faze in ultimele zile, mama doar la maraiala, asa ca nu il pun, intors, ras cu zgomot. cresc pufuletzii MIREMIA de unde ai luat magiunul topooloveni? ca vreau de mult, dar in magazinele mele nu e. mersic. MAMIDEPUIUTI, uneori si eu cred ca murphy asta e roman.sa rezolvati cu actele si sa va fie bine Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003) poze povestea noastra |
Eu tocmai l-am achizitionat de la targul din Parcul National dar exista si in Real, am vazut eu, e putin mai scumput parac 11 ron.
Sa va zic ce mai exista la targ: baton de ciocolata ca pe vremea lu Ceausescu (nu m-am putut abtine), halvita, pastrav cu mamaliguta, multe multe prajituri delicioase, covrigi, carnuri, mere, miere, kurtos colac, gogosele, branzeturi.
Mirela fericita de Mara Ioana
lorex spune:
'seara!
eu am descoperit in congelator o sticluta de must
l-am pus la dezghetat si acu savurez cu placere din el.Sper s anu regret la noapte
e de pe vremea cand eram gravi si beam l agreu must. si mi-am pus la congelator in caz ca mi se face pofta dupa ce trece vremea lui.
ALICREDO! Bafta mama, la cate ai de facut! oricum, cu iubirea aia infocata de-o descrii tu acolo, le treci pe toate mai ushor!
ALECSA, multumesc ca te-ai oferit sa-mi dai pompa! Nu mai este nevoie, insa apreciez!
DECENUELA, RATUSCA, merci de raspunsurile vis-a-vis de pompa.
IGIENOL - eu am o solutie numita inno-dez pe care scrie ca e bactericid, tuberculoid, fungicid, virucid (www.clubafaceri.ro/director/stand/23060/823979/INNO-DEZ solutie alcoolica 2%25.html" target="_blank">astea). una e dezinfectant de suprafete si cel in bidon mare e sapun lichid pt maini.
RATUSCA - felicitari pt andreiul vesel.abia astept sa rada si a mea in hohote!
CRIS.M de la 22 la 7??? vreau si euuuuuuuuuuuuuuuuuuu...
ALEXUTZA, ce m-ai amuzat cu Decenula.Cum suna ...nu ti-a sunat cidat?
Si chestia cu creierul barbatesc mi-a placut! Nu mai stiu cine a trimis-o..parca MARIUCASARA sau MAMIDEPUIUTI..iar le confund..
DASTEFA, e super ca ia in greutate si ca doarme mult!!!
Se reface mititica mirunica!
Cu 1 IUNIE...sotul nici nu vrea s-auda
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
mandruta spune:
citat din mesajul lui elefantica revin sa va mai zic ceva repede ... am fost zilele trecute in DM (multumesc pentru pont Mandruta ) si am gasit acolo (si am si achizitionat) oglinda de masina k sa il vezi pe bebe (mamidepuiuti parca pe tine te auzisem ca vroiai) si a costat 17 lei ... acum chiar va pup ca nu-i place ca nu o bag in seama Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) |