Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

EVYME, eu am cumparat de la Vichy crema cu spf 50 plus si pediatara a spus ca e ok.Cu baitza la vara o sa vedem cum facem ca eu nici acum nu am reguli sau program fix.O spal zilnic daca pot dar de multe ori sar o zi din cauza ca adoarme sau sunt eu prea distrusa.

CRIS.MARIO! Prezent! Am fost la mall sa-mi iau balerini...si mi-am luat si ma rod...

UNBOTICUTZ,

ELEFANTICA, de tine ce sa mai zic.Jos palaria!Esti o mamica implinita! Super...
Poate aveti timp intr-o zi sa-mi puneti si mie o poza cu oglinda aia ce o puneti voi la masina ca n-am idee ,...poate se gasesc si pe aici..

CRIS.DOGAREL, la noi magiunul de topoloveni se gaseste doar in BILA, dintre supermarcheturile obisnuite si in magazinele PLAFAR din mall-uri.

Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Citat:
citat din mesajul lui haircut

din pacate am prins doar sfarsitul, ca tare haioasa cred c-a fost
Mama nu trebuie sa alapteze despletita ca va fi copil destrabalat (cred, ca din cauza ca 'vorbea' si Maia in acelasi timp n-am prea inteles tot)
Daca se imbolnaveste copilul pana la 1 an il vindea simbolic unei mame care avea multi copii sanatosi acasa si ii schimba numele sa nu-l mai gaseasca boala
Apa pentru prima baie nu se ia de oriunde si nu se arunca oriunde
Foarte tare, frate! Cate si cate superstitii. Si sunt convinsa ca in Maramures inca se pastreaza foarte multe.

aaa copilul se numea cocon

de Maia Ilinca (29.01.10)

Pe frate-miu l-a dat bunica-mea pe geam la o femeie (farmacista). Dar nu mai retin in ce scop. O intreb in week-end.

Ce tare e aia cu apa... unde s-o duci si de unde s-o iei? Ca la unii nu e decat robinetul si dopul...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Asta cu vandutul pe geam al copilului bolnav si schimbatul numelui am auzit-o la mai multi si cica ar functiona.Cine a facut-o, a rezolvat treaba.Am si in familia sotului 2 cazuri!

Iar apa de la baitza am pus-o in bidoane de 5 litri si a dus-o sotul la copaceii plantati de noi in primavara .Nu ne-a lasat inima sa o aruncam la canal, ni s-a parut asa de pretzioasa ca a facut printzesa baia speciala in ea

Mergi la inceput

Dupa ce m-am laudat la toata lumea ce copil cuminte am (oricum chiar daca nu era, tot la fel as fi zis), au inceput si la noi figurile. Cand e obosita plange de mama focului, se zbate la tztz si adoarme doar leganata in brate.

Editez ca am uitat sa precizez ca am shalele ferfenitza!

Era mai bine cand adormea la san!

Mergi la inceput

Of, ce pufuleti pufosi avem

Alexutza, ce bine seamana cu tine nazdravanul! Ce-as mushca din un pic

Mamidepuiuti, cand iti faci albumul sa pui poza aia cu voi 3 si alexander in mijloc, ca tre imi placea!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

fetele, stiu ca-s nesi, dar va rooog, sariti-mi in ajutor ca-s disperata, si nush daca ma rezolva maine pediatra. de pe 28 martie pana pe 8 mai bbTo a fost exclusiv pe LM. de pe 9 mai am inceput sa ii dau LP, cate o masa doua pe zi, in functie de necesar.
frateeeeeee imi face niste colici... nu mai dorm noptile...
plange prin somn, se comporta ca atunci cand avea colici, ma termina. ii dau tot nan1, ce manca si inainte. cutia e acum deschisa. ce sa faaac, sunt zombie, si nici mai mult /LM nu iese, oricate lichide, tarate sau galafor as baga.
HEEEEEELP!

Plateea, fluturas indragostit de viata...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dastefa spune:

lorex si eu am auzit in spital de faza cu "vanzarea" copilului bolnav
atunci nu am dat prea mare atentie chestiunii
dar acum sunt dispusa sa oncerc orice pt Miruna
o sa iau in calcul si asta

Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006

asa creste Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

buna seara fetelor !!!

azi v-am tot citit, dar n-am apucat sa va scriu pentru ca n-am incetat sa ma minunez de printzesa mea ...ieri a luat pentru prima oara o jucarie si a dus-o la guritza ...sa va mai zic ca eram lesinata cand am vazut-o???....ei bine asta nu e tot ...dupa baitza s-a intors de pe spate pe burtica ...ma plangeam ca am copil urlacios ??? AM UITAT !!...sunt cea mai fericita ...azi si-a luat aprope toate jucarelele si si le-a dus la guritza ...ba chiar pe julia a inceput sa o roada de manutza ...rade cu zgomot cand fac avioane cu ea si ...bomba ....ceea ce m-a facut sa plang de fericire ...atunci cand era maraita a zis un foarte clar ... MA - MA, asta dupa ce inainte cu vre-o ora mai bagase un MAM de care insa nu eram foarte sigura ...

Si uite asa uit eu ca stau cu ea in brate toata ziulica, de nici la WC nu ma pot duce, asa uit ca m-a cocosat de spate, ca de avem deja 6 kile si numai suntem asa usurica, asa uit ca mi-a tabacit sfarcurile la cat trage de ele toata ziulica, ca de sunt cea mai buna suzeta ...uit si spun cu mana pe inima ca sunt CEA MAI FERICITA MAMICA !!!!!!

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

bravo, sunteti o familie fericita(cu sau fara livret)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

fetele, stiu ca-s nesi, dar va rooog, sariti-mi in ajutor ca-s disperata, si nush daca ma rezolva maine pediatra. de pe 28 martie pana pe 8 mai bbTo a fost exclusiv pe LM. de pe 9 mai am inceput sa ii dau LP, cate o masa doua pe zi, in functie de necesar.
frateeeeeee imi face niste colici... nu mai dorm noptile...
plange prin somn, se comporta ca atunci cand avea colici, ma termina. ii dau tot nan1, ce manca si inainte. cutia e acum deschisa. ce sa faaac, sunt zombie, si nici mai mult /LM nu iese, oricate lichide, tarate sau galafor as baga.
HEEEEEELP!

offf ..nush ce sa zic ...adik cu LP si LM...la mine la crizele de colici alea urate merge SAB simplex ...imi pare rau ca a trebuit sa bagi LP ...offf ...oricum tot ce pot sa iti zic e sa nu iti pierzi speranta ... la mine abia acum la 3 luni juma ma pot lauda si eu ca ii dau exclusiv LM ...la mine productia de laptic a mai crescut de la spirulina ...sunt deja la a doua luna de spirulina (am auzit pe DC, numai stiu de la cine, dar ii multumesc tare mult ), iau de trei ori pe zi cate 2 tablete si chair s-a simtit ca a mai crescut productia...insa de baza tot isabela a fost, care m-a supt ...

eu iti tin pumnii ...poate totusi reusesti sa mai tii lapticul sa nu plece de tot

si te asteptam mai des fluturash

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

buna seara fetelor !!!

azi v-am tot citit, dar n-am apucat sa va scriu pentru ca n-am incetat sa ma minunez de printzesa mea ...ieri a luat pentru prima oara o jucarie si a dus-o la guritza ...sa va mai zic ca eram lesinata cand am vazut-o???....ei bine asta nu e tot ...dupa baitza s-a intors de pe spate pe burtica ...ma plangeam ca am copil urlacios ??? AM UITAT !!...sunt cea mai fericita ...azi si-a luat aprope toate jucarelele si si le-a dus la guritza ...ba chiar pe julia a inceput sa o roada de manutza ...rade cu zgomot cand fac avioane cu ea si ...bomba ....ceea ce m-a facut sa plang de fericire ...atunci cand era maraita a zis un foarte clar ... MA - MA, asta dupa ce inainte cu vre-o ora mai bagase un MAM de care insa nu eram foarte sigura ...

Si uite asa uit eu ca stau cu ea in brate toata ziulica, de nici la WC nu ma pot duce, asa uit ca m-a cocosat de spate, ca de avem deja 6 kile si numai suntem asa usurica, asa uit ca mi-a tabacit sfarcurile la cat trage de ele toata ziulica, ca de sunt cea mai buna suzeta ...uit si spun cu mana pe inima ca sunt CEA MAI FERICITA MAMICA !!!!!!

bravo, sunteti o familie fericita(cu sau fara livret)

hehehe ...ba chiar avem livret ...eu si cu ea suntem familia ...
pupam si noi pe maia care si ea e in forma maxima am auzit si se intoarce de pe o parte pe alta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

elefantica,
mai auzisem eu de spirulina, dar... ma gandeam ca am auzit aiurea. maine cumpar si ma apuc de luat, poate mai lungesc afacerea, macar vreo 2 saptamani...

Mergi la inceput