Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (59)
Raspunsuri - Pagina 10
al3csa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui plateea fetele, stiu ca-s nesi, dar va rooog, sariti-mi in ajutor ca-s disperata, si nush daca ma rezolva maine pediatra. de pe 28 martie pana pe 8 mai bbTo a fost exclusiv pe LM. de pe 9 mai am inceput sa ii dau LP, cate o masa doua pe zi, in functie de necesar. frateeeeeee imi face niste colici... nu mai dorm noptile... plange prin somn, se comporta ca atunci cand avea colici, ma termina. ii dau tot nan1, ce manca si inainte. cutia e acum deschisa. ce sa faaac, sunt zombie, si nici mai mult /LM nu iese, oricate lichide, tarate sau galafor as baga. HEEEEEELP! Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
In primul rand eu zic sa nu ii mai dai NAN1. Eu l-am terminat cu NAN1 .. S-a constipat ingrozitor. Si la fel facea il durea burtica si se scremea . Am scapat atunci cand i-am schimbat laptele .. dintr-o data .. de la o masa la alta.. nu am mai stat sa-i dau diversificat .. pt ca plangeam si eu langa el atunci cand se scremea. De atunci numai am probleme cu el
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis
Eleysa spune:
citat din mesajul lui plateea elefantica, mai auzisem eu de spirulina, dar... ma gandeam ca am auzit aiurea. maine cumpar si ma apuc de luat, poate mai lungesc afacerea, macar vreo 2 saptamani... Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Cu placere!
Doam e ajuta sa mearga si la tine!!
Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)
plateea spune:
si ce LP aveti acum?
cu ce nu doare burtica?
ca nnu mai pot sa il vad cum se chinuieeeeee
imi dormea linistit toata noaptea cu LM, iar acum, e tot un plans somnul, sinoaptea, si ziua...
Plateea, fluturas indragostit de viata...
www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo
haircut spune:
Of, offff, Plateea, imi pare rau ca ai asa probleme dupa ce te-ai chinuit atat sa-i dai pastaii LMincearca spirulina, crec c-o s-o incerc si eu ca si la noi scade productia, incearca si un alt LP, Alexutzzza e foarte multumita de Aptamil, sa va fie bine si impuscati soacra aia
Al3csa, felicitari pentru prima pagina
Am facut baita in cada mare a fost bine, sper sa ajungem la foarte bine un pic crispata la inceput, apoi vesela, apoi obosita si maraita, dar per total a fost multumitor, cred ca am fost noi mai incantati decat ea, nu mai puteam de bucurie cand o vedeam acolo Pun poze pe noul cont.
Miremia, un tir de pentru tine
de Maia Ilinca (29.01.10)
haircut spune:
citat din mesajul lui plateea si ce LP aveti acum? cu ce nu doare burtica? ca nnu mai pot sa il vad cum se chinuieeeeee imi dormea linistit toata noaptea cu LM, iar acum, e tot un plans somnul, sinoaptea, si ziua... Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Plateea, noi folosim Topfer(HA la noi, dar nu-i cazul vostru), l-am luat pentru ca MF a spus ca ar avea gustul mai aproape de LM si-i mai usor de acceptat de bb. Nu stiu daca e asa, o sa incerc si NAN HA ca topfer e scump, se gaseste numai in farmacii si pentru pretul pe care il are mi se pare nesimtit de prost ambalat(niste pungi, tre sa treci cutitul tau de bucatarie pe deasupra sa nivelezi, se lipeste lapte pe exteriorul masurii)
Bafta multa!
de Maia Ilinca (29.01.10)
micki_mica spune:
citat din mesajul lui dastefa Azi am cantarit-o pe Miruna si in ultimile 10 zile a luat 250 gr-deci cred ca intram in normal cu cresterea in greutate Am facut pt saptamana urmatoare programare la un neurolog(luni) si psihiatru(vineri) Sa vedem ce zic de Miruna Mihaela Miruna Elena-18.01.2010 si Daria-Stafania-16.11.2006 asa creste Daria |
o veste minunata!
FELICITARI!!!!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
ratusca_mica spune:
Buna seara!
Ruxita ai PM
Dastefa, ma bucur tare mult ca Miruna a inceput sa ia bine in greutate! E un semn foarte puternic ca micuta depaseste cu brio trauma! Eu cred ca in curand vei vedea ameliorari ale simptomelor pe care le-ai descris!
Miremia, multumesc inca o data pentru colacel, l-am primit!
Haircut, multumesc pentru serviciul de curierat! (adica pica para malaiatza...)
Multumesc mamei mele.... errr, pardon, nu sunt la Oscaruri!
Raportam prima baita a strumfului in cada mare! Am ales pana la urma sa o curat cu detergentul cu care ii spal si rufele si apoi sa dau cu Igienol. Domestosul ma tenta (sunt fan inrait! ), insa imi era frica de miros, trebuia sa aerisesc, se facea frigut in baie etc. Asa am ales varianta de compromis, m-am ganidt ca oricum este totusi un detergent si unul cu care pielea lui a mai intrat in contact...
I-am dat sa se joace un pic cu colacul la inceput, tocmai ca sa nu se sperie, i l-am pus apoi de gat si in apa. La inceput a stat asa plutind, ca nu stia ce trebuie sa faca, insa dupa ce l-am impins de vreo 2-3 ori s-a prins si el sa a inceput sa dea din toate cele
Problema noastra este insa urmatoarea: sotul il tot punea pe spate, ca sa nu forteze gatul. El totusi, se intorcea pe burtica, pozitie in care gatul nu sta firesc. Ne este frica sa nu ii fortam cumva coloana... voi ce parere aveti?
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
ratusca_mica spune:
citat din mesajul lui plateea si ce LP aveti acum? cu ce nu doare burtica? ca nnu mai pot sa il vad cum se chinuieeeeee imi dormea linistit toata noaptea cu LM, iar acum, e tot un plans somnul, sinoaptea, si ziua... Plateea, fluturas indragostit de viata... www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo povestea unei pastai...numita bbTo |
Cam toata lumea de pe aici care da LP a trecut de pe NAN pe Aptamil (cel putin eu, Bea si Alexutzzza). Intr-adevar, de la Aptamil nu se mai constipa, Andrei face cam o data la 2 zile, insa lejer, nu se screme, nu tipa nu nimic, pur si simplu face, am incetat sa il mai urmaresc, nici vorba de supozitoare, termometre si alte minuni!
Of, imi pare atat de rau de lapticul tau... si din pacate solutia cea mai sigura este sa pui Pastaia la san, dar daca nu vrea Chiar, ai mai incercat? Si al meu are toane, ba vrea san ba nu vrea... poate poate il prinzi pe bbTo intr-o faza in care vrea, nu stiu ce sa zic...
micki_mica spune:
citat din mesajul lui elefantica buna seara fetelor !!! azi v-am tot citit, dar n-am apucat sa va scriu pentru ca n-am incetat sa ma minunez de printzesa mea ...ieri a luat pentru prima oara o jucarie si a dus-o la guritza ...sa va mai zic ca eram lesinata cand am vazut-o???....ei bine asta nu e tot ...dupa baitza s-a intors de pe spate pe burtica ...ma plangeam ca am copil urlacios ??? AM UITAT !!...sunt cea mai fericita ...azi si-a luat aprope toate jucarelele si si le-a dus la guritza ...ba chiar pe julia a inceput sa o roada de manutza ...rade cu zgomot cand fac avioane cu ea si ...bomba ....ceea ce m-a facut sa plang de fericire ...atunci cand era maraita a zis un foarte clar ... MA - MA, asta dupa ce inainte cu vre-o ora mai bagase un MAM de care insa nu eram foarte sigura ... Si uite asa uit eu ca stau cu ea in brate toata ziulica, de nici la WC nu ma pot duce, asa uit ca m-a cocosat de spate, ca de avem deja 6 kile si numai suntem asa usurica, asa uit ca mi-a tabacit sfarcurile la cat trage de ele toata ziulica, ca de sunt cea mai buna suzeta ...uit si spun cu mana pe inima ca sunt CEA MAI FERICITA MAMICA !!!!!! Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010) |
ce zi frumoasa! sa iti traiasca printesa, mamica fericita!
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
ratusca_mica spune:
Gata, ma duc la culcare, iar n-am antren... ca betivii, vreau si eu sa beau cu cineva!
Noapte buna!