Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (59)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Ratusca, cu multa placere!

Am pus pe noul cont de webshots si poze de la baita si pozele din albumul de botez

Eu astept o pizza, au zis ca dureaza 60min ca-s multe comenzi...au trecut vreo 90, cred ca anulez comanda si mananc de prin frigi...nu de alta, da-n congelator e o Nirvana cu praline(alexuzzza) si nu mai am rabdare...

O noapte linistita!

de Maia Ilinca (29.01.10)

am editat litere papate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

haircut . bag la cap si execut!

rarusca... uite asa, mi-ai rezolvat raspunsurile la 2 intrebari... si cu LP, si nelamurirea cum bagati voi bb-ii in apa, cu sau fara colac.

la noi, evident, din cauza, cui altcuiva daca nu a socroseniei, prima incercare de baita in cada, cu colacul, s-a soldat cu o criza isterica de plans...

mai pateste cineva ca mine, cu colicile astea de 4 luni?

si... spuneti-mi si mie de unde ati luat infarix de 4 luni asa ieftin, ca mie socrosenia mi l-a bagat pe gat la 250 de lei... mi-a cerut sotul documentare, ca sa ii arate si sa ne lase in pace data viitoare...

I will survive...

www.flickr.com/photos/48923265@N03/" target="_blank">bbTo
povestea unei pastai...numita bbTo

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor din Bucuresti si Brasov si nu numai!

Cred ca este si pentru voi la fel de important faptul ca vor sa reduca indemnizatia pana la 64%.
Luni se fac proteste in Bucuresti la Ministerul Muncii, ora 12:00,iar in Brasov, tot luni 17 mai, ora 12:00 in fata prefecturii!!
Ne imbracam in negru..sau alb!!!

Va rog sa veniti pentru a ne face ascultate!!!

Fetele din celelalte orase, haideti, organizati-va si voi!! Si haideti sa iesiti in strada!!!

Duminica in Bucuresti se strang semnaturi pentru a fi duse la guvern de catre Lavinia Sandru!

Citatul de pe blogul ei , aici:
Am constituit deja Grupul de sustinatori ai Apelului pentru Mame. Duminica, 16 mai 2010, membrii Grupului ne vom reuni la ora 12, īn Str.Franceza nr.22, la sediul Universitatii Ecologice (īn spatele Muzeului National de Istorie al Romāniei), pentru a ne organiza, a adopta si semna Apelul pentru Mame. Acesta va fi adresat, luni, 17 mai 2010, membrilor Consiliului Economic si Social, care se vor reuni pentru a dezbate prevederile acordului dintre Guvernul Romāniei si Fondul Monetar International. Le asteptam pe toate mamele sa vina alaturi de noi si ss semneze Apelul pentru Mame. Numai daca vom fi unite, vom reusi! Pāna acum am reusit si fara ca mamele sa iasa īn strada, dar probabil ca de data asta va trebui sa iesim.

Va asteptam sa ne fiti alaturi!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns plateea spune:

haircut, sper totus sa vina pizza...
nu stiu altii cum sunt, dar eu daca nu pap pizza cand mi s-a pus pata... e de rau!

apropo, azi am papat pizza, ca am implinit 5 ani de mariaj... culmea e ca mai vreau 50... poate la un mom dat ajung si eu sa experimentez cu e mariajul in 2, fara menage au 4...

voi nu v-ati saturat cat ma plang eu de soacra??? ca pe mine ma dor degetele de acum cand scriu cuvantul asta!

I will survive...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

pisicuta mea doarme de la 8, dupa ce a adormit leganata fara sa manance si am reusit s-o pun jos dar PE MARGINEA PATULUI! Si-acu fac planton pana se trezeste.
Oricum e premiera sa doarma atata!

Plateea, treci pe Aptamil sau pe Lactana!

Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Mergi la inceput

ce stelutze frumoase sunt pe cer! Una sclipeste in rosu. Cred k e marte!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui plateea

si ce LP aveti acum?
cu ce nu doare burtica?
ca nnu mai pot sa il vad cum se chinuieeeeee
imi dormea linistit toata noaptea cu LM, iar acum, e tot un plans somnul, sinoaptea, si ziua...

Plateea, fluturas indragostit de viata...

Eu ii dau humana ... Toata lumea recomanda miltzuker de la humana. Am inteles ca e bun si aptamil. Eu am mai incercat si cu debridat si a mers. Plus Infacol. Dar pt inceput iti recomand in supozitor cu glicerina sa se mai linisteasca pic

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

am mutat'o pe mijlocul patului si nu s'a trezit.
LO00LL, ce rupta e!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Salut fetele...eu iar reusesc sa intru la ore de astea...

Azi dupa-amiaza a fost foarte cald...si am gradinarit, mai ales ca dimineata a plouat si s-a inmuiat pamantul, numai bine. Am pus rasaduri de rosii, gogosari si ardei, am plivit patrunjelul, ceapa si morcovii. Dar cel mai important...ne-am aerisit! Matza mea se simte asa de bine afara...sta in carut, se uita in toate partile si, ceea ce ma bucura pe mine cel mai mult, nu mai cere tzitzi asa des...o fura peisajul!
Azi a stat si s-a uitat la noi cum 'prestam la munci agricole' aproape 2 ore...si ne-a mai si acompaniat cu discursuri in klingoniana ei...

Acuma bineinteles ca a picat rupta...a halit tzitzi pe rapid inainte si apoi sooomn...

Acum citeam la Lorex ca martisorul cu bobitza de aur...a inimii ei...e rupta de somn. Asa si fii-mea...la somnul de noapte doarme adanc....pot s-o mut, s-o ridic, s-o schimb...ea doaaaarme. E ca leguma! Eventual imi zambeste asa prin somn si atat...imi vine s-o mananc.

Citesc un pic din urma si mai raspund...ca sa nu mai fac mesaje kilometrice.

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rox_y spune:

Buna noaptea

Am bagat la baitza una bucata fetitza, am terminat actele pt firma...(contabila era in capul me),am adormit-o si de o ora(aproape doua) recuperez de la pagina 15 a capitolului trecut:

Alicredo - bafta in tot ce ti-ai propus pentru saptamana asta(operatie, 2xbotez, casatorie)..vrem poze..

bubu - petrecere frumoasa la botez..asteptam si de la tine pozilici

Dastefa - ma bucur mult pt Miruna ca a trecut cu bine peste vaccin.

Lucia - felicitari pentru stelute.La cat mai multe

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Mergi la inceput