Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui ate_09
dar rudele de pe aici ma innebunesc "vaaai cum sa nu dai ceai copilului???"

De ce sa dai ceai? Rudele astea care te innebunesc beau ceai? Si ce ceai ti-au recomandat?
Sa le spui ca medicii spun ca laptele de mama tine si de foame si de sete, pana la 6 luni ale bebelusului asigurand TOTUL! Si ca daca s-a sescurcat copilul fara ceai pana acum, o va face si de acum incolo!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb
La Nicholas am ascultat si eu gura lumii si i-am dat ceai si-acuma am impresia ca din cauza ceaiului ala nu mi-a crescut copilul destul in perioada cresterii si a ramas micut de felul lui, la 1 an si 10 luni are doar 10,500 kg. O sa fie fratii "Stan si Bran".

Si daca iti spun ca la 2 ani si 7 luni Tudor al meu are 11,7 kg te mai linistesti?
Important e sa manance cu pofta, sa fie vioi si activ si sa creasca in inaltime conform graficului propriu.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Yaia, Nicholas are 82 cm, e mititel, seamana cu ma-sa. Dar da, de vioi si activ nu incape vorba, si nici mofturos nu e la mancare, un dr ne-a zis ca are probleme cu asimilarea mancarii in organism, si ne-a dat sa luam Sanzyme, niste enzime ce ajuta digestia si absortia.
Mihaela, da vreau sa facem comanda la hainute cat de repede, acum sa vedem cine ni se mai alatura, nu prea stiu la cine sa mai zic, eu deocamdata nu pot sa dau comanda decat de vreo 100-120 ron.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Am pus poze cu noi pe picasa.

Child, ti-am admirat pozele. Ce frumos viseaza Albert pe umarul tau. Si tu arati asa de bine, ca o liceanca! Iti prieste statul acasa, nu?
Nafi, si tu esti o mamica frumusica foc, iar puiul de leu seamana leit tati.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns freedelia spune:

Scuze fetelor cpuare mi-ati pus intrebari, nu am intrat deloc ieri.

Miria -- e normal sa stea copilul :cocosat" in sling. Asa statea si in burta. Poti sa cauti pe google how to wear a sling si o sa gasesti si poze si instructiuni si filmulete.

RMKristine -- parerea mea e ca difera de la om la om ce carrier ti se potriveste. In plus, mai depinde si de copil si de marimea lui si de ce ii place lui. Cel mai bine e daca e posibil sa mergi sa incerci carrierele cu bebe. Pentru mine, in primele 5-6 saptamani a fost nelipsot wrapul, pana la 20 de ore pe zi statea in el, cateodata si dormeam cu ea in el. Inconvenientele lui sunt dca e prea cald in casa (la noin nu e cazul, ca vara tinem aerul non stop si nu e cald) si daca vrei sa il puio afara, we foarte lung si maturi cu el pe jos. Mie slingul cu inele nu imi place. Multe mamici pe iaic sunt innebunite dupa el, inclusiv prietena asta a mea care le face. Mie acum imi place mei taiul si mai am un carrier care mi se pare excelent -- Ergo. Daca dai google il gasesti. Ergo asta e foarte scump in jur de 100 de dolari, insa ca toate produsele din lumea asta se face in China si se poate cumpara baza de la fabrica, iar pe baza, prietena mea adauga decoratiile (un buzunarel, o gluga) si il vinde la jumatate de pret. De vreo saptamana il folosesc si mi se pare genial. Asta se poate folosi de pe la 3 luni, dar eu am incercat-o pe Jane si s-a potrivit (tre sa aiba picioarele suficient de lungi ca sa poata intra baza carrierului in dintanta de la un genunchi la celalalt cracant, nu cred ca ai inteles, dar o sa iti dai seama ce zic daca il vezi). De atunci nu am mai scos-o din Ergo, e atat de usor de pus si atat de comod, ca nu am mai folosiyt altceva.

Ate -- nu asculta la toti "binevoitorii" nu se da ceai copiilor alaptati exclusiv.

Oanka (si cine a mai patit asa) -- e foarte comun ca bebelusii in jur de 2 luni sa inceapa sa faca figuri la san, ca au puseul de crestere la 6 saptamani si dupa aia se enerveaza ca ei sug mai repede si laptele vine mai incet. Daca mama cedeaza si le da biberon, este foarte probabil ca vor lua din ce in ce mai putin sanul. Sfatul meu este sa aveti rabdare ca daca nu li se ofera o sursa alternativa de laptic, vor reveni la san.

Scuze, fug ca avem baseball, apoi mergem la un prueten al lui JOhn pana dupa-masa.

Sa aveti un weekend de vis

Va pup!

Delia, mami de John (11 Martie 2004), Jodie (16 Martie 2006), Jane (2 Martie 2010)

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Neata mamici
Va invit la o cana cu cafea sau capuccino... Eu m-am trezit pentru ultimele retusuri, azi este ziua in care crestinam piticuta..am asa emotii
O zi buna va doresc

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

la multi ani Denis Alin, Robin Sebastian, Eva Ioana si Alessandro
Sa cresteti sanatosi si fericiti

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

neata mamici!

alina imi pare tare rau sa citesc asta despre mama ta ... nu va pirdeti speranta, Dumnezeu e mare si va fi bine in final

gaby eu niciodata nu m-am luat dupa parametrii descrisi in carti privind dezvoltarea bebelusilor. ca daca as fi facut-o ... ajungeam la nebuni ca am copilul mai stiu eu cum. atat joy, cat si ianis sunt nascuti prematuri si noi cand mergem la control i se examineaza stadiul de dezvoltare dupa varsta corectata si mereu mi se spune ca este f bine, dar dupa varsta lui necorectata este putin "mai lenes"

oana preotul de la maternitatea giulesti nu a vrut sa ii faca molitva danei? sunt f uimita, pt ca il stiu pe preot ca fiind un om f inimos si cu un suflet mare. eu cat am stat in spital insarcinata fiind venea de cateva ori pe saptamana si ne alina suferinta si incerca sa ne incurajeze, era de un real folos pt napastuitele de noi, care stateam in spital saptamani in sir. eu am vrut sa ma impartasesc inainte sa nasc, dar tot amanam sa ii spun preotului fara vreun motiv, dar simteam eu ca nu este momentul ... si intr-o sambata ma intreaba : "dar, doamna, nu vreti sa va impartasiti?" si ne explica de ce este bine sa fim impartasite cand nastem, etc ... a doua zi m-am impartasit, iar urmatoarea zi am nascut. dupa 2 zile a trecut preotul prin saloanele lauzelor si cand m-a vazut, mi-a zis ca a presimtit ceva si de aceea a dorit sa imi dea Sf Impartasanie. pt mine ramane un om deosebit, avea o vorba buna si o incurajare pentru fiecare graviduta si pt fiecare mamica ce avea copilasi cu probleme

asa, hai ca v-am plictisit destul, mai citesc din urma si revin

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

'neata si de la noi,

nafi, mamica frumoasa, de ce te-ai "ascuns" de noi pana acuma si nu ne-ai aratat poze? Riccardo e un dulce si e super ca a luat tenul lui tati..dar la trasaturi eu mai mult il vad a fi al tau decat al lui tati...

Vio, sincer nu mai stiu cine zicea ca bebe face asa cu caputul ca nu mai vrea papa...dar asa e . Si Codrin incepe si se agita si eu sant convins ca il doare burtica..ii scot sanul din gura ca sa nu il faca ferfenita , il ridic si isi pune capul pe umar si automat e linistit..

Cori , eu nu l-am mai cantarit pe Codrin de la 1 luna, cand avea 5 kg...si am cantar in casa dar ce rost are daca eu il vad ca e bine, hainele ii raman mici, etc..Eu ii cumpar haine pt 3 luni ca e tare lungan si el inca nu are 2 luni..
Si are mese la care papa 50-60 ml sau la care papa 140 ml . Atunci cand papa putin, i se fac foame repede ..la 2 ore iar cand papa mult, ateodata sta si 6 ore
Eu zic sa nu te stresezi, voarba lui Vladi , si sa mai stai un pic

Vladi , e super tare faza cu cioplitul si slefuitul supozitorului..e o idee buna

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

vorbeati de papatul la biberon ... eu ieri am fost plecata vreo 2 ore, iar ianis a ramas cu taica-su, i-am lasat un bibe cu laptic muls ... inainte cu vreo 20 de min sa ajung si eu acasa, primesc telefon de la una bucata sot cam disperat sa vin repejor ca baiatul nu mai papa la biberon , eeeee, nu ii e foame, ma gandeam eu, cum adica sa nu mai primeasca bibe, doar il adora la inceput. vin acasa si intr-adevar, doar tinea asa intre buze varful tetinei si lingea ce pica, daca incercam sa ii bag tetina in gura, facea ca si cum ar vomita. inca o data zic ca poate nu ii e foame, ca altfel rupea bibe in doua, il pun la tzitzi si trage ca pe vremea foametei mai pe seara incerc iar sa vad cum reactineaza la bibe, acelasi lucru, incerc sa ii dau si cu lingurita, eeeei, asa ne-a placut

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput