Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 8
babyangel spune:
Andra, nici Codrin nu e fan biberon si ii dau la fiecare masa compltare...nu inteleg de ce ca ar trebui sa prefere biberonul ca se trage mai usor. Dar nu! cateodata stau la un biberon cu 130 ml cate 40 de minute
Dar nu am incotro ca laptele dispare incet, incet pt ca m-am cam neglijat fiind singura cu amandoi.
Pup botic frumos de ianis
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
andra_s spune:
cori sa stii ca asa pateam si eu cu ianis, are perioade de cateva zile cnd mananca des si parca tot nu se satura. eu cred ca este ceva normal, ca si eu om mare am perioade cand am pofta de mancare si mananc si de 3-4 ori pe zi, asa ca eu zic sa nu iti faci probleme, e bine ca ai laptic sa o saturi
happyjoy nici eu nu am cantar, tot la control il cantaresc si eu. spre exemplu, de pe 9 aprilie nu l-am mai cantarit, dar sunt asa relaxata, ca eu vad ca el a crescut, il simt la mana si la hainute.
buekidoo sa aveti un botez frumos si astetam poze
nafi ricardo e un scump, si seamana si cu tine si cu tati, pt ca mie mi se pare ca si voi doi semanati
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
asteropipan spune:
NEATA!!!!!!!!!!
BLUEKIDO pt cea mica o increstinare asa cum iti doresti.
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
lucia2000 spune:
Sunt mamica unul baietel de la Pufuleti 2010 si avem si noi nevoie de un vot pentru un concurs.
Ne scuzati pentru deranj.
Ne puteti vota www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">aici.
Multumim.
www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
andira spune:
Citat: |
citat din mesajul lui vladimirescu pont cu supozitoarele care nu intra: supozitorul, desi pt copii, nu intra usor in fundulet, iesea inapoi. Si ca sa nu-l ranesc, n-am insistat. Am vrut sa-l tai in 2 pe lung, dar mi-am amintit ca doare de la marginile alea provenite din taietura (am patit-o eu o data personal :)), asa ca l-am razuit / strunjit de jur imprejur cu un cutit, l-am frecat apoi in mina pina s-a slefuit perfect si putin a devenit alunecos, dupa care a intrat fara nici o problema :)) |
Vladi, si pt restul fetelor: supozitoarele se introduc invers, adica varful ascutit spre exterior, tocmai ca sa nu iasa.
Daca aveti nevoie sa introduceti un supozitor, il bagati invers, si apoi tineti putin funduletul, ca sa nu-l scoata bb.
Asta o stiu de la Medicover, cand i-a pus lui Nati o asistenta, un supozitor, si mi-a aratat cum se introduce.
Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010)
LAlexandra spune:
Ciao, fetelor...
am aparut si noi dupa o mica pauza, avem musafiri de miercuri si suntem cam ocupati, cum ne revenim va mai scriem si despre noi. Bluekidoo iti multumim de urari.
Sa aveti week-end placut!
Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)
dayanara spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Yaia Si daca iti spun ca la 2 ani si 7 luni Tudor al meu are 11,7 kg te mai linistesti? Important e sa manance cu pofta, sa fie vioi si activ si sa creasca in inaltime conform graficului propriu. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
m.am linistit eu
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
oanaiacovita spune:
La multe lunite sarbatoritilor de azi: Denis Alin (de atb), Robin Sebastian (de Ina_3040), Eva Ioana (de EVAMIKA), Alessandro (de LAlexandra)!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
Neata!
Eu sunt suparata. E a doua oara cand Eric imi varsa tot lapticul papat si pe nas si pe gurita.
Mananca fff agitat, mai si screme si uite patania. A udat tot in juruul lui si pe el si pe par.
Care sunt semnele deshidratarii la bebei? Are 2 ore de cand doarme de atunci.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
dayanara spune:
gaby nu.ti mai afce nervi degeaba, sunt multe opinii care deranjeaza dar nah e forum si opinia e libera
la prima vedere asa pare , dar multe din afara tre sa ne dam seama ca aici cum spui tu, nu am dat un euro in sarcina la nici.un control, nu am platit nici asigurare, e totul gratis, vaccinul la fel , cand am auzit la oana cat costa...plus pediatru care presupun ca si acolo da.ti bani...pai banii aia abia va ajungeau pt asa ceva
dar multe obisnuite cu totul gratis, li se pare normal si uita ca acolo doar dai buna ziua si scoti banii din buzunar...
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg