Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns happyjoy spune:

Vio, si eu am patit a tine de am crezut ca imi iau campii
Ideea e ca atunci cand plange si da din cap, lasa sanul, isi arcuieste spatele, etc. nu mai vrea sa pape - cheia e sa nu il fortezi (am incercat doar sa sugerez sa continuam masa si m-a auzit tot blocul )

Pe masura ce cresc isi perfectioneaza si "arta suptului" si pot suge cantitatea necesara mai repede (5-10 min.) E o perioada si daca face pisuletz si kk si nu scade grav in greutate eu zic sa nu iti faci griji.

Am intrebat si eu pediatrul ce sa fac in situatia asta si mi-a zis sa ii dau supliment (am incercat cu lapte praf ca nu ma pot mulge) desi daca nu vrea san m-am gandit ca nu o sa vrea nici lapte praf ... si iar m-a stiut tot blocu' de tare ce plangea, ca deh, nu-i place sa fie fortata

Asa ca am incercat sa ma relaxez si sa o las ca ea... uneori manaca 20 de min si uneori 3.
Daca e obosita clar mananca putin si de abia adoarme, dar asta e alta poveste

Puuup!

Mami de minune minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bordeancavio spune:

dayanara, ami, mihaelagrosan, oanka, annya, happyjoy sper ca nu am uitat pe cineva, multumesc de sfaturi.ce bine ma simt ca nu numai eu am patit asa. ma gandeam ca eu sunt de vina, i-am facut ceva. am incercat sa beau mai multe lichide, si vad ca ajuta. eu nu prea pot sa beau multe lichide, si ma gandesc ca nu venea lapticul asa bine pt bebe. asa ca am bagat azi si bere, care la mine are efect super (mi-a recomandat chiar pediatrul un pahar- doua de bere) si bebe a supt mai bine, cam 10 minute, deci sper sa fim pe drumul bun. de maine ma chinui sa beau mai multe lichide, apa, ceai si ce o mai fi si sa vedem ce zice piticul.

pupici la toata lumea si o noapte usoara, fara colici si bebei plangaciosi.

mami de Tudor Cristian 23.04.2010

poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#

Mergi la inceput

Vio, cel mai bine vorbeste si cu un pediatru. Se poate ca suplimentand cu biberon sa scada productia de lapte chiar daca te mulgi...

Ate, laptele de mama e mai slab la inceput tocmai pt a potoli setea asa ca nu e nevoie de apa sau ceai.

Pup toate mamicile minunate!

Mami de minune minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Fetelor, sunt in urma cu cititul...
Dupa ce m-am laudat ca mandra mea dormea noaptea, sugea la 3-4 ore, etc, acum am retrogradat de 2 zile, si noaptea a vrut sa suga la o ora jumate, program de noa nascut la 2 luni+.
Si am pus-o acum pe cantar si are mai putin decat saptamana trecuta cu 100g
Totusi hainutele i-au ramas mici, si are 5 kg...dar??? Ce ma fac, e ceva cu laptele oare?

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

Iara mam enervat ca naiba. scria una din fete pe discutii generale ca indemnizatia e doar pt limita de existenta a copilului. dar eu, MAMA care nu am dreptul in aceasta perioada sa muncesc, din ce naiba sa traiesc'

chiria cu ce o platesc_
rata la banca daca am
intretinere
lapte praf daca e cazul
pampersi
mancare

si nu mai pot raspunde ca e subiectul inchis.

am scris asa aiurea ca doarme pitica si nu vreau sa aprind becul sa caut tastele..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

CoriMami, si Floricica al meu are azi 50 g mai puti ca acum 10 zile! Si eu zic ca a mincat ca de obicei, dar paca a plins mai mult si a dormit f putin... Eu una nu ma panichez, dar sint atenta la el, sa vad urmatoarea saptamina ce zice cintarul. Daca o fi tot asa, o sa ma gindesc atunci sa iau masuri, dar sincer nu cred ca va fi cazul... Al meu a mincat cam la fel mereu 9evident maninca mai cu spor de cind s-a marit), iar in unele saptamini a luat 100 g, in altele 400 g, sau 300, sau 200... Cred ca nu se poate sa aiba crestere egala.
Deci hai sa mai stam o saptamina, Cori draga, daca copilul nu da semne ca sufera de ceva eu asa fac!

Bordeancavio - eu zic sa ma suni sa vorbim mai pe indelete cu problema ta cu alaptatul, bine? Nu cred ca e ceva grav, dar am zis sa nu mai scriu aici un km de mesaj :))

[b]Ioanact[b] - Doamne ajuta pt mama ta ! Imi pare tare rau pt tine... Incearca sa faci ce poti tu sa-i faci zilele mai frumoase, ca acum stii cum e sa fii mama si ce minunat te simti cind copiii tai iti arata ca te iubesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Kossir, Evamika, oanaiacovita: multumim mult pt urarile de ieri, ca am implinit 2 luni !

Bietul Floricica, de ziu alui a primit intepatura de Infanrix... A plins dar nu prea tare, mai ales ca mi-a fost mila de el sa-l duc acasa plingind si , dupa ce am iesit din cabinet, m-am oprit in sala de astepptare si am scos sinul fara rusine si i-am dat laptic pina a adormit. Asa ca am ajuns acaas cu un iepuras linistit si adormit.
Nu a facut inflamatie, asa ca nu i-am pus compresa, i-am scos intr-o ora si leucoplastul ca sa nu se lipeasca prea tare de piele (am patit-o la Vladimir cind am lasat 1 zi si nu mai puteam dezlipi saracul). Azi a facut un pic de febra, 1 grad peste temperatura lui obisnuita, si i-am pus un supozitor Panadol 125 mg.

pont cu supozitoarele care nu intra: supozitorul, desi pt copii, nu intra usor in fundulet, iesea inapoi. Si ca sa nu-l ranesc, n-am insistat. Am vrut sa-l tai in 2 pe lung, dar mi-am amintit ca doare de la marginile alea provenite din taietura (am patit-o eu o data personal :)), asa ca l-am razuit / strunjit de jur imprejur cu un cutit, l-am frecat apoi in mina pina s-a slefuit perfect si putin a devenit alunecos, dupa care a intrat fara nici o problema :))

Va pup pe toate si sper sa mai pot intra - in weekend nu prea pot, ca n-am ajutoare si stau pe linga Floricica tot timpul, plus Vladimir - ma mai joc si cu el saracutul... :))

Mergi la inceput

Cori, nu te stresa, e normal
Tocmai citeam un articol despre alaptare in care se spune ca alaptatul nu se face dupa program ci la cerere - asa ca daca copilului ii e foame intr-o zi mai mult sau mai putin si mananca mai des sau mai rar e ok atata timp cat nu apar semne ingrijoratoare.

Vladi, mesajele tale sunt tot timpul bine-venite oricat de mari ar fi - asa ca mai spune-ne si noua inca odata parerea ta

In alta ordine de idei - oare sunt eu nebuna de nu am cantar in casa? Ca fac pe relaxata si cantaresc copilu' doar la luna la pediatru... Sa iau sau nu cantar? Parca vad ca aduc "stresu'" in casa si nu mai am liniste, ca nu ia copilu' corespunzator in greutate

Pana la urma s-a hotarat ceva cu indemnizatia? Am fost rupta de lume zilele astea...

Mami de minune minunata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kitzy spune:

Oana iti trimit un pm.

Poze Diana
Povestea nasterii

Raluca, mami de Diana (24.04.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vias spune:

fetelor din Bucuresti si Brasov si nu numai!

Cred ca este si pentru voi la fel de important faptul ca vor sa reduca indemnizatia pana la 64%.
Luni se fac proteste in Bucuresti la Ministerul Muncii, ora 12:00,iar in Brasov, tot luni 17 mai, ora 12:00 in fata prefecturii!!
Ne imbracam in negru..sau alb!!!

Va rog sa veniti pentru a ne face ascultate!!!

Fetele din celelalte orase, haideti, organizati-va si voi!! Si haideti sa iesiti in strada!!!

Duminica in Bucuresti se strang semnaturi pentru a fi duse la guvern de catre Lavinia Sandru!

Citatul de pe blogul ei , aici:
Am constituit deja Grupul de sustinatori ai Apelului pentru Mame. Duminica, 16 mai 2010, membrii Grupului ne vom reuni la ora 12, īn Str.Franceza nr.22, la sediul Universitatii Ecologice (īn spatele Muzeului National de Istorie al Romāniei), pentru a ne organiza, a adopta si semna Apelul pentru Mame. Acesta va fi adresat, luni, 17 mai 2010, membrilor Consiliului Economic si Social, care se vor reuni pentru a dezbate prevederile acordului dintre Guvernul Romāniei si Fondul Monetar International. Le asteptam pe toate mamele sa vina alaturi de noi si ss semneze Apelul pentru Mame. Numai daca vom fi unite, vom reusi! Pāna acum am reusit si fara ca mamele sa iasa īn strada, dar probabil ca de data asta va trebui sa iesim.

Va asteptam sa ne fiti alaturi!!!

Cami, de Flavius Cristian in
-------------------------------------------------------------

ingerasul Darius-Andrei

Poveste si POZE

Mergi la inceput