Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Alina, multa sanatate mamei tale. Nu iti pierde speranta. Dumnezeu face minuni.

Am vazut-o pe Iustina in rochita si pantozfiori roz. E tare dulce!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asteropipan spune:

saltutare ,fetelor!!!!

mandrulina mea a fost cumintica aseara si a adormit la 2 si s-a trezit la 7 jumate
acum insa e cam chitaita :(
cred ca o sa o scot la o plimbare cu tasu... bate putin vantul, dar o "infofolesc" bine

am avut ceva, ceva de citit, din care din pacate nu imi mai amintesc prea mult decat o veste proasta si anume

-despre mama IOANEIACT -imi pare sincer rau, dar asa cum au scris si fetele, poate mai sunt sanse multe, daca i-a fost extirpat uterul.doamne ajuta

- si vestea buna , despre fetita DANEI , care e o luptatoare si vrea sa traiasca sa ii dai Dumnezeu zile, Doamne ajuta

aaa si parca OANKA zicea de cea mica ca abia acum o urmareste cu privirea.... sau GABYHILLA??? nu mai stiu...
in fine , si a mea tot cam acum o sapt , cel mult 10 zile, a inceput sa ne urmareasca cu privirea, pana acum, ne privea cand eram exact in fata ei, dar de urmarit in cazul in care ne miscam , nu.

da, mi-am mai dus aminte de baietelul lui BOBITA care a scapat de ghips bravooo, sper sa scape repede si de ghetute.

aa si LA MULTE LUNITE SI ANI JUSTINAAA!!!! DE IOANACT!!!

gata m-a cam lasat memoria, o sa incerc sa citesc iar , daca reusessc si revin cu alte comentarii

pana atunci , multi pupici la toata lumeaaaa

CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Oana spune-mi te rog la ce maternitate este prietena ta.. maine o sa vorbesc cu preotul care imi va boteza fata, ii voi povesti despre Dana si il voi intreba daca vrea sa ii faca el molifta. Banuiesc ca ea nu se poate duce la biserica de asta o sa-l intreb daca vrea sa vina el la maternitate.. in cazul in care este de acord iti voi da nr lui de telefon sa il sunati sa stabiliti detaliile..eu personal cred ca va fi de acord ca este un preot cu mult suflet si har

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaelagrosan spune:

Dayanara multumim de intrebare, din fericire suntem bine. Am mai fost la control si la eco transfontanelara si e foarte bine. Angela e o scumpica, ne zambeste toata ziua si e cumintica. A avut ceva colici, se tot strange cand mananca, dar i-am dat Infacol si e mai bine.

ATB si eu vreau hainute de la depozitul acela, din pacate eu am apucat sa-i cumpar ceva haine de vara , dar mai vreau. Asa ca daca esti dispusa si mai stii pe cineva, poate reusim sa facem o comanda saptamana viitoare. Din pacate vad ca vremea buna se lasa asteptata si hainutele de vara mai pot sta in dulap

Alina imi pare rau pt mama ta, dar aveti incredere ca va fii bine.

Bordeancavio nu-i mai da lui bebe din bibe, lasa-l numai la san. Daca nu mai vrea da-i pace si reluati actiunea mai tarziu. Probabil ca-l doare burtica si de aceea nu poate manca pe moment. Cel putin a mea asa face.

Pupam toti iepurasii

Mihaela deElena Maria (9 aug 2006) si Angela Ioana (21.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb

Oana, cum adica nu i-a facut preotul molifta? Asa ceva... Eu am fost si la 2 sapt si la 6, am intrat in biserica inainte de slujba, m-am dus direct la preot si l-am rugat sa mi-o faca. Mi-a facut-o si gata, fara comentarii.
Pun acusica poze la semnatura.
Anca, dar de ce astepti pana face bb 3 luni? Cat te-au costat hainutele de la Zara?

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Adriana , asa mi-a recomandat medicul in caz ca alaptez Nu ma intreba de ce ca nu stiu. pur si simplu l-am intrebat cand sa-l pun si mi-a zis ca daca nu alaptez, ma duc la 6 saptamani, si daca alaptez, la 3 luni.

Pantaloni au fost 69 lei, camasuta, 60 lei, jerseul 65. cam piparate, dar le-a platit nasa

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

fetelor am nevoie de ajutorul vostru.. vreau sa fac un acatist pentru dana si fetita ei sa-l las maine la biserica dar nu stiu cum se face ca nu am facut niciodata.. ma puteti ajuta si pe mine cu un model sau unul gata facut? si il dau eu maine la biserica?

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Ate, eu nu-l alaptez exclusiv si tot nu-i dau ceai. Nu gasesc momentul potrivit...inainte de masa nu e ok, dupa masa nu e ok, intre mese de obicei doarme sau povestim si nu are chef de ceai. L-ar bea cand il mai doare burtica, dar ma intreb daca are rost sa-l infund cu ceai...eu prefer suzeta...si uite asa.
Voi incepe sa-i dau apa, dupa ce incep diversificarea.
Si eu fac la fel cu laptele pompat, si nu am probleme cu el...singura problema la mine e ca incep sa-mi pierd laptele, dar nu ma stresz..Asta e!

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanaiacovita spune:

Carmen, ai PM

Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)

www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam

Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!

Cand cineva acolo SUS te iubeste...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns annya9 spune:

Si eu sunt de acord cu Ate. Bebe al meu nu e influentat de biberon si suge cu mare placere si la san. Eu ii dau jumatate de ora sa suga la titi si apoi un bibe de 90. Vio, poate ai schimbat sapunul sau deodorantul sau vreun parfum ceva? Poate il deranjeaza?

Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze
prima baita si prima plimbare

www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nafi spune:

Dragi mamici...mii de scuze ptr absenta..nu v-am uitat, v-am citit cat am putut dar nu am reusit sa scriu oricat am incercat. mereu aparea ceva de facut..

Va admir f mult pe cele ce va descurcati asa de bine cu bebe si aveti timp sa faceti mai de toate!! Eu inca nu reusesc sa ma organizez...Sunt mereu in criza de timp si fug dupa o ora de somn sau 15 minute sa-mi fac un dus.A mai venit soacra 2 zile s-am reusit sa dau o fuga la cosmetica sa ma epilez

M-am saturat de stat in casa...de 10 zile ploua de parca traiesc in UK si n-am putut iesi la plimbare cu piscotzel. am fost doar 1 data la mall si 2-3 ori la hipermarket.

De azi pana luni am o premiera...sunt singura cuc for the first time cu asta mic si nu stiu cum va fi...sper sa supravietuiesc Alternativa era sa merg la socri 500 km cu masina. prea lung drumul ptr un bebelus de 25 de zile asa ca mi-am zis ca mai bine incerc s-o fac pe viteaza si stau singura cu el..poate-mi iese figura!!

Eu alaptez in continuare exclusiv la san...Riccardo mananca cam 7-8 mese in 24 ore, cam 110-130 ml la masa. cu mai putin nu se satura si urla de nu-l poate consola nimeni.

Pediatra mi-a dat si un lapte praf sa completez in caz ca raman in pana dar incerc sa nu apelez prea des , i-am dat doar de 2 ori ca supliment cand a mancat la san doar 80 ml.

Acum 2 zile l-am cantarit si are 4550 gr, a luat cam 270-300 gr/saptamana.

Ne mai luptam si cu colicii dar rezonabil. cand e sotul acasa il calmeaza mai repede decat reusesc eu. secretl e sa-l tin sus pe umar si plimbat prin casa. dar dupa 20 min eu sunt rupta de oboseala...El macar rezista mai mult si asa bebe adoarme la el in brate.

O intrebare...dupa ce alaptati..va dor sanii? ca pe mine ma dor cam 20 de minute, cateodata chiar rau...trebuie sa ma masez mult sa-mi treaca...

Am mai pus cateva poze la semnatura..de saptamana trecuta. voi incerca sa fac unele proaspete cat de curand...luni poate cand vine tati.

LA MULTI ANI JUSTINA ! SI MULTA SANATATE MAMEI TALE ALINA! CU D-ZEU INAINTE!

DAYANARA - am vazut ca ai intrebat de mine, mersi de preoupare Multumesc si celorlalte fete care m-au dat disparuta si s-au gandit la mine Sper sa-mi intru in normal cat de curand!

Daca eram in tara veneam si eu la meeting-ul de protest! e strigator la cer ceea ce se intampla!

Va pupic pe toate si voi incerca sa fiu alaturi de voi cat mai des posibil.

http://s809.photobucket.com/albums/zz14/nafi_photos/project_bebe/
[

Mergi la inceput