Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (6)
Raspunsuri - Pagina 4
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mami25_7 Da se pare ca si el ca si frate-su va avea dinti la botez,David la 5 luni avea deja 2 dinti si ina doi il suparau.Voiam un sfat,noi avem botezul la sf lunii asteia si nu stiu cum sa il imbrac,recomandati-mi un magazin cu hainute moderne,ceva dragut,din bumbac sau tercot nnu vreau saten nici frac . mami de David Andrei 02.10.07 si ERIC PTRUS 28.01.2010 |
noi am gasit la Zara pantaloni albi de tercot si camasuta alba de in.deasupra avem un jerseu dintr-un tricot fin, fin, iar daca e mai rece, ii dau un body alb cu manecuta sub camasa care este cu maneca scurta. si noi am optat pt ceva modern si practic.
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui atb Am vazut ca in cap trecute vorbeati de masuri contraceptive. Eu mi-am pus sterilet si ma declar multumita de alegerea ce am facut-o, in primul rand pt ca nu mai am grija pastilei zilnice, a fost o interventie f rapida (5 min) si total nedureroasa, si e si f eficienta, iar in plus nu e costisitoare, am platit 130 ron si e valabil 5 ani, dar il pot scoate cand vreau. Asa ca vi-l recomand cu caldura. |
si eu subscriu! nimik nu mi se pare mai comod, plus ca pastilele afecteaza tare ficatul! si eu ma duc sa-mi pun dupa ce face bb 3 luni. Acum ne chinuim cu prezervative...eu una nu prea le suport!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://family.webshots.com/photo/2347693530105533668WsmHRR
atb spune:
Oana, cum adica nu i-a facut preotul molifta? Asa ceva... Eu am fost si la 2 sapt si la 6, am intrat in biserica inainte de slujba, m-am dus direct la preot si l-am rugat sa mi-o faca. Mi-a facut-o si gata, fara comentarii.
Pun acusica poze la semnatura.
Anca, dar de ce astepti pana face bb 3 luni? Cat te-au costat hainutele de la Zara?
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
dayanara spune:
mami25, oana , fetitei prietenei mele i.au iesit dintii la 4 luni :)))
din colici la dinti , o bucurie ce sa mai
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
AMr...4kg
ate_09 spune:
salutare mamicute!!
am si eu putin respiro cat doarme iedutul nostru.
Alina, tare rau imi pare pentru mama ta . Dumnezeu sa-ti dea putere si tie si mamei sa treceti peste aceasta incercare grea. Fii optimista si curajoasa pt mama ta.
Si noi avem botezul tot pe 29 mai, am vazut ca mai sunt cateva fete in pregatiri pe aici. Noi facem la un restaurant micut si cochet aproape de casa, doar cu prietenii si rudele apropiate.
Vroiam sa intreb fetele care alapteaza exclusiv, daca dau bebelusilor si vreun fel de ceai. Eu nu i-am dat absolut nimic pana acum la recomandarea drei si am citit ca bebelusii alaptati in mod natural nu au nevoie de ceai sau apa suplimentar,ei isi iau din laptele mamei tot ce au nevoie.. dar rudele de pe aici ma innebunesc "vaaai cum sa nu dai ceai copilului???"
de Theodor Stefan (05.03.2010)
Un iedut la 2 luni
"Cine nu traieste cum gindeste,ajunge sa gindeasca cum traieste''
bordeancavio spune:
ami, la muls iese laptele, nu foarte usor, ca e prima data cand il mulg sau nu ma pricep eu. nu folosesc pompa ca nu era montata. am muls cu mana si a curs destul de bine sau cat trage bebe la un san eu pun din celalalt cu mana in bibe. nu curge foarte foarte tare, dar tasneste, sa zic asa.
dayanara, la biberon bea repede, acum la pranz a baut imediat vreo 60 gr si ar mai fi vrut, dar nu mai era. e si greu sa ma mulg, dupa ce il tin pe el cate juma de ora, il rog sa suga, imi trage de sfarcuri, deja sunt obosita. pana ma mai si mulg.... plus ca el plange, eu ma stresez....
mami de Tudor Cristian 23.04.2010
poze
http://picasaweb.google.com/vasileviorica/Hainute#
atb spune:
Si noi voiam sa facem botezul pe 29 dar a trebuit sa mutam data pe 30 fiindca nasul are in 29 un examen pe care nu-l poate rata.
Ate, noi nu dam ceai deloc, desi Greuceanu nostru care face maine 2 luni are deja 6,200 kg, adica a pus mai bine de 2 kg in 2 luni. Eu credeam ca daca e asa grasun trebuie sa-i inlocuiesc o masa cu ceai dar dr pediatra a zis sa nu fac asa ceva.
La Nicholas am ascultat si eu gura lumii si i-am dat ceai si-acuma am impresia ca din cauza ceaiului ala nu mi-a crescut copilul destul in perioada cresterii si a ramas micut de felul lui, la 1 an si 10 luni are doar 10,500 kg. O sa fie fratii "Stan si Bran".
Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)
ate_09 spune:
referitor la muls, am vazut fete carora le e teama ca nu va mai suge bebe la san daca i se da biberon.Eu uneori cand doarme bebe mai mult (asta se intampla ziua), incepe sa-mi curga sanii f mult si atunci mulg lapticul cu pompa si il pun in biberon si i-l dau. Am facut treaba asta de multe ori pana acum si bebe suge la san la fel de bine.
Acum probabil depinde si de fiecare bebelus in parte, eu vorbesc de cazul meu.
Un iedut la 2 luni
ate_09 spune:
multumesc de sfat atb. Wow ce dolofanel ai tu acolo .
Al nostru nu e grasunel dar poate asa e felul lui (o semana cu tasu' )...dar toate rudele astea binevoitoare mi se urcau in cap ca de-aia nu ia bine in greutate pt ca nu bea ceai
Un iedut la 2 luni
oanka80 spune:
asa cum a spus si ate depinde f mult de la un bebelus la altul. bordeancavio la fel am patit-o si eu cu Maria noastra draga,fara nici un motiv nu mai voia sa suga dupa 5-6 minutele, se enerva si tipa ca din gura de sarpe. imediat cum ii dau biberon se calmeaza si mananca tot dupa care e gata de joaca. eu storc mereu si ii dau in biberon si inca mai accepta sanul. noaptea suge mai mult ca ziua. a supt 15 minute intr-o seara si a adormit. beau de ceva timp ceai de lactatie si inca mai este laptic dar nu stiu pt cata vreme
legat de CM, mi-e nu mi-a venit dar am o secretie ca un mucus abundenta.trebuie sa ajung la dr sa ma vada
Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze