Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (58)
Raspunsuri - Pagina 12
rox_y spune:
uraaa! s-a facut fain si nu mai ploua....m-am imbracat...fiica-mea doarme, poate cand se trezeste se strica iar vremea...ce probleme am io
mi-am luat niste pantaloni pe mine care nu-mi erau buni acum o saptamana ..si acum intra pe mine...cam stramti dar ok.
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
mandruta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mariucasara Multumesc de urari fetele! Nu mai nominalizez dar va dau la toate un o si o felie de tort. Azi mi-am inceput ziua bine cu o pana de curent de 6 ore. Si ca bonus mi se terminase si bateria la telefon. Nici ceasul nu stiam cat e... Hai sa va bine dispun si pe voi ca eu am ras singura pe strada... In farmacie un mos revoltat tare ca mamicile au nevoie de pampersi ptr copii "Sa spele dom'ne sa simta ca au copii. Auzi nu au bani de pampersi!" Eu bine crescuta si zen ca doar e ziua mea nu zic nimic. Fi-mea insa "Tata al meu are bani de pampersi si imi pune noaptea sa nu ud tot patul ca apoi mama tb sa spele lenjeria si in loc sa imi ia jucarii trebuie sa plateasca curentul" Alta zi...eu cu Sebi in wrap. Ma aplec sa ii aranjez Sarei pantalonasii. Si ii zic "Stai ca mami se ridica greu ca e baba. Fi-mea aratand cu degetul spre o batranica care trecea pe langa noi "Esti baba ca aia?" Primim eu si taica-su blugi la fel. Eu ii probez, ma fatzai cu ei putin, sotul nu. Peste cateva zile Sara cu sotul merg la supermarket, aglomeratie la case, fii-mea "Tati tu ai luat blugii lui mami!" Sara cu buni. Mama poarta ochelari cu dioptrii f. mari. Sara voia desene animate, iar mama nu vedea sa citeasca sa dea drumul la DVD. Fi-mea dezamagita:"Buni, dar tu nu inveti sa citesti odata?!" Buni ii construia castele din lego Sarei, eu ii povestem ceva. Sara suparata"Da' mai taci ca se joaca buni!" Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010) |
mandruta spune:
citat din mesajul lui evyme Buna ziua! Azi am fost la controlul de trei luni; raportam 6,8 kg si 63 cm si... un muguras alb pe gingie. Sotul l-a vazut (ca eu il tineam pe pustiu` in brate), i l-a aratat dr. A spus ca la urmatoarea vizita o sa avem deja dintisor Mie mi se pare cam devreme, dar daca ea asa a zis... din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai cum a venit pe lume pustiu` poze bebe Sebastian |
Nu e corect! Fi-mea are 5400g si 60 cm. Dar dr. a zis ca ok, asa sunt fetele, mai delicate.
xela_07 spune:
LA MULTI ANI Mariucasara!!! Sa ne traiesti, sa fii sanatoasa si sa te bucuri de copilasii tai !
F tare Sara . Eu scriu perlele lui Andreea de ceva timp.
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
mandruta spune:
citat din mesajul lui micki_mica shame on me! trebuia azi sa incep cu "ADEVARAT S-A INALTAT!" Cristiesinca nu lista cu diversificarea, dar nu ma las. Piti e treaz de ceva timp. Macar am facut ciorba... si va poftesc la ea. Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului |
Si eu va invit la o varza calita cu afumatura. Ca nici n-am apucat sa gust...
cristies spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui mandruta
Si eu va invit la o varza calita cu afumatura. Ca nici n-am apucat sa gust... |
Dar nu e buna cand alaptezi...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
cris.dogarel spune:
ALEXUTZZA, DECENUELA, FETELE CU IOR, m-a sunat maikamea k nu poate veni, sa intzeleg, ca pleaca de maine la turnu magurele, fac o pomana sambata. imi cer mii de scuze daca va incurc, dar singura cu ema nu ma aventurez.
trimit si sms cand termin de alaptat si ajung la telefon.
sper sa ma intalnesc si eu cu voi candva, undeva
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
mandruta spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui cristies
Dar nu e buna cand alaptezi... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Eu nu mai am lapte de 2 saptamani. As fi vrut sa nu fie asa. Ramane valabil pt. fetele care nu alapteaza...
alicredo spune:
La multi ani mami! mariucasara
bun....rpd....miercuri toata ziua am fost in butoi...am fost la dr...trebuie sa ma operez la nasam o buba care s-a dovedit a fii cancer de piele(orice vii se pare suspect mergeti la dr,nu lasati sa treaca cum am facut eu)...trebuie sa-mi taie o gramada din nas anestezie generala...nu mai pot alapta 2 zile, trebuie sa stau in spital 1 zi(ma lasa acasa ptr ca am bb mic)
cristies m-am jucat si i-am dat un pic de banana sa vad daca ii place....mama loca si inconstienta ce sunt.de aia avea chestiile alea. ms ca m-ai lamurit
lorex sunt in tara!
azi vine tati sunt sub influenta adrenalineieuforica...ma iubesc si eu dupa 3 luni jumate...nici nu vreau sa ma gandesc...trimit msg si fug dupa el in oradea....nu ma am rabdare...el habar nu are ca il astept in oradea...am vb cu soferul de pe microbuz unde ne intalnim...el era mai entuziasmat decat mine,cand i-am zis ca am un tatic acolo si ca vreau sa-i fac surpriza...sa vedeti cum zicea...ca sa ne ascundem masina la un mol, sa nu ne vada M loool
am fugit....maine shoping ,vin socri,beute, sambata cumparaturi ptr sala si meci(mergem toata gaska la meci,am luat azi 20 de bilete) duminica facem si noi putin botez ca suntem in doliu(36 de pers,toti de la meci + mamele) luni si marti plec la HD la M ca sa dam si acolo de baut(in 25 de pers),miercuri ma internez in spital,joi,vineri umblu cu taticul pe la notari sa imi faca imputernicire ca sa-i fac la david pass + sa ies din tara, + pasaport la tati...sambata nunta, si duminica pleaca tati...nu stiu daca interezeaza pe cineva ce fac eu o saptamana...eu am zis sa nu ma dati disparuta. stiu doar ca am sa-l vad pe tati si am sa ma iubesc....muuuulllttt.pe ai mei i-am trimis la tara pana maineorgie facla 3 noaptea ajungem acasa....nici nu vreau sa ma gandesc....fugg papap
va pup si va iubesc.ne auzim lunea aialalta.
din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!
oani_2002 spune:
Ema
O adevarat domnisoara!
Mariucasara
Ce simpatica e Sara! M-am amuzat teribil!
Si eu scriu perlutele lui André, din pacate nu de foarte multa vreme. Daca nu le scriu, le uit repede. De anul trecut am inceput sa tin un blog, in principal pt bunici si pt copii, cand vor mai creste. Acum de cand sunt acasa am tot cautat solutii de imprimat sau de transformat in pdf...Astazi am gasit un site www.blurb.com unde se pot imprima carti/albume cu poze si bloguri. Asta ca sa vedeti cu ce ma ocup eu si de ce nu dau pe aici. Fac carte pt fiu-meu cel mare
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)