Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (58)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

ALICREDO - n-am vazut in viata mea o saptaman mai plina decat a ta! Sa iasa bine botezul! Casa de piatra! Sa rezolvi rapid cu actele! Si sa scapi cu bine de operatie! (sa folosesti protectoare solare de bebelusi dupa ce se vindeca, da?)
sa-ti iasa tot si sa te iubesti mult!

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui happyella

Adevarat s-a inaltat!

In primul rand pufuletilor de azi si celor din zilele in care nu am intrat... special pentru ginerica un mare. Sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa va bucure fiecare zi din viata!

Am aparut si noi dupa cateva zile de absenta... am citit tot dar nu am reusit sa mai raspund ... de 2 zile program incarcat eu, program haotic bebeitza

Din cauza de bebe urlator care nu mai vrea la orizontala si DA tipa cu nervi, ma cearta, acum plange si in secunda doi rade, am scos-o de 2 ori pe zi dar pe trasee mai scurte (mai pe langa casa)

ratusca nu am mai ajuns in parc ... stiu ca am zis ca azi pe la 4 venim, dar pitica mi-a facut o surpriza si dupa ce a papat a adormit instant...astept sa se trezeasca si probabil ajungem mai tarziu

bea, ce tragedie ! ... si eu o cunosteam de la aspirante optimiste si tare m-am bucurat cand am vazut ca e insarcinata cu tripleti.... Doamne ajuta sa traiasca micutza Mihaela

de astia de la guvern ce sa mai zic ... noi sa fim sanatosi !

fericita de buburuza Andreea Maria

pai si noi tot mai tarziu, ca la 4 eram la doctor (unde by the way nu am rezolvat nimic ) te pomenesti ca am trecut una pe langa alta...

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

HAIRCUT - "ingggg! Ce bine ca-s vestile bune! Draga de ea, merita dupa ce s-a chinuit atat. Si felicitari pt intoarceri!
De mult vreu sa te intreb, Maia are vre-un pretendent? Ca Luc s-a uitat cu mare interes la pozele printesei in roz

Am editat niste litere lipsa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Buna seara fetele! Am adormit ghiaurul...ufff cam greu de data asta ca a dormit aproape toata ziulica: 9-12 apoi 14-17 si apoi din nou 19-20...nu a mai dormit asa de cand avea o sapt...o fi de la vreme????

Oani daca vrei sa transformi un word in pdf, Office 2007 o face direct, dai save as si alegi other formats si de acolo pdf. Asta dc ai Office 2007. Mai e varianta print to pdf, dar iti trebe pdf creator de pe net din cate stiu eu.

Cristies ma tin de doua sapt sa iti zic, pt muci eu folosesc un aspirator cu baterii de la "Zo-li". E super bun si chiar scoate mucii. Faza e sa ii pui ser, pe nara unde ai pus ser sa aspiri si pe cealalta sa o tinn apasata. Se cam sperie initial dar apoi e ok. Si nu face ff mult zgomot, ca si Irina e terminata de aspiratorul de camera . L-am luat din farma Helpnet cu 170 lei. Cam scump da bun! Are trei capete de div masuri.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, revin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

gataaaaa. urmeaza lista DIVERSIFICARII...mai bine zis calendarul verii...

Meniul e la ore teoretice si lingurita trebuie sa fie mica. Eu am de silicon(ia 2-3ml) si a zis ca e ok. Fara sare si zahar pana la 1an. Si orice nou aliment la min 3 zile dupa altul. Nu doua schimbari intr-o zi.

MASA 1 - ora 6
lapte (se pot adauga si cereale ptr a spatia mesele).

MASA 2 - ora 9
prima zi: suc de mar (5-10 lingurite)
a doua zi: suc de mar (10-20 lingurite)
a treia zi: suc de mar + morcov (5-10 lingurite)
..
Progresiv 5-7 zile pana se ajunge la 40-50 ml suc.
Se introduce apoi piure de mar si dupa 2-3 zile se pot introduce (la robot pasate) portocala, piersica, caisa, pere.

La 6 luni, la masa 2, se introduce branza de vaci, incepand cu o lingurita, pana la o lingura. Poate fi facuta in casa din ½ l lapte integral (nedrgresat) care se fierbe si se pun 5 tablete de calciu lactic, pisate.

MASA 3 – ora 12-13
Supa de radacinoase. Se introduce la 2 saptamani de la introducerea marului. Se da supa clara, prima zi 5-10 lingurite, a doua zi 10-20 lingurite.. Progresiv 5-7 zile pana se ajunge la 40-50 ml de supa. Apoi se trece la piure de legume in loc de supa. La piure se pot adauga cartof, dovlecel, ardei, ceapa,verdeata, rosie.

La 6 luni, la masa 3, se adauga carne de pui fiarta separat. Un piept de pui (mai mic) taiat in 6-7 bucati. La o masa se foloseste o bucata. Dupa 6-7 zile se pot fierbe legumele impreuna cu carnea. Se accepta pui, vita sau curcan.

La 6 luni si jumatate, 7 luni, se poate introduce ficat de pui fiert separat (intotdeauna fiert separat, ptr ca da gust amar), de 2 ori/saptamana dar in acele zile nu se da carne.

La 6-7 luni se poate pune 1 lingura de ulei la fiertura de legume sau 1 lingurita la piure.

La 7 luni se poate introduce galbenus de ou, fiert tare, de 2ori/saptamana. Inta i ¼, apoi ½, apoi ¾, apoi 1.

La 7 luni se poate adauga bors (“adevarat”) la supa sau lamaie (cateva picaturi).

Peste 7 luni se poate introduce pestele (doar salau) are se poate servi fiert, dar amestecat in piure.

MASA 4 – ora 17
Iaurt (dupa 5 luni si ½), simplu. De preferat de facut in casa sau de cumparat dar din cele fara continut de lapte praf. Se pot adauga si cereale la nevoie (ptr spatierea meselor). Cerealele cu gluten abia dupa 6 luni si ½

MASA 5 – lapte cu cereale

MASA 6 (noaptea daca mai vrea) lapte.

Mai trebaluim si revin. Daca aveti intrebari va astept. Cat e calda informatia, in mintea mea.

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui alicredo

La multi ani mami! mariucasara

bun....rpd....miercuri toata ziua am fost in butoi...am fost la dr...trebuie sa ma operez la nasam o buba care s-a dovedit a fii cancer de piele(orice vii se pare suspect mergeti la dr,nu lasati sa treaca cum am facut eu)...trebuie sa-mi taie o gramada din nas anestezie generala...nu mai pot alapta 2 zile, trebuie sa stau in spital 1 zi(ma lasa acasa ptr ca am bb mic)

cristies m-am jucat si i-am dat un pic de banana sa vad daca ii place....mama loca si inconstienta ce sunt.de aia avea chestiile alea. ms ca m-ai lamurit

lorex sunt in tara!

azi vine tati sunt sub influenta adrenalineieuforica...ma iubesc si eu dupa 3 luni jumate...nici nu vreau sa ma gandesc...trimit msg si fug dupa el in oradea....nu ma am rabdare...el habar nu are ca il astept in oradea...am vb cu soferul de pe microbuz unde ne intalnim...el era mai entuziasmat decat mine,cand i-am zis ca am un tatic acolo si ca vreau sa-i fac surpriza...sa vedeti cum zicea...ca sa ne ascundem masina la un mol, sa nu ne vada M loool
am fugit....maine shoping ,vin socri,beute, sambata cumparaturi ptr sala si meci(mergem toata gaska la meci,am luat azi 20 de bilete) duminica facem si noi putin botez ca suntem in doliu(36 de pers,toti de la meci + mamele) luni si marti plec la HD la M ca sa dam si acolo de baut(in 25 de pers),miercuri ma internez in spital,joi,vineri umblu cu taticul pe la notari sa imi faca imputernicire ca sa-i fac la david pass + sa ies din tara, + pasaport la tati...sambata nunta, si duminica pleaca tati...nu stiu daca interezeaza pe cineva ce fac eu o saptamana...eu am zis sa nu ma dati disparuta. stiu doar ca am sa-l vad pe tati si am sa ma iubesc....muuuulllttt.pe ai mei i-am trimis la tara pana maineorgie facla 3 noaptea ajungem acasa....nici nu vreau sa ma gandesc....fugg papap

va pup si va iubesc.ne auzim lunea aialalta.

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

felicitari pentru atitudine! (operatie de cancer de piele printe botez, meci, beute, dragoste, etc.). Multa sanatate!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui catalutza81

Buna seara fetele! Am adormit ghiaurul...ufff cam greu de data asta ca a dormit aproape toata ziulica: 9-12 apoi 14-17 si apoi din nou 19-20...nu a mai dormit asa de cand avea o sapt...o fi de la vreme????

Oani daca vrei sa transformi un word in pdf, Office 2007 o face direct, dai save as si alegi other formats si de acolo pdf. Asta dc ai Office 2007. Mai e varianta print to pdf, dar iti trebe pdf creator de pe net din cate stiu eu.

Cristies ma tin de doua sapt sa iti zic, pt muci eu folosesc un aspirator cu baterii de la "Zo-li". E super bun si chiar scoate mucii. Faza e sa ii pui ser, pe nara unde ai pus ser sa aspiri si pe cealalta sa o tinn apasata. Se cam sperie initial dar apoi e ok. Si nu face ff mult zgomot, ca si Irina e terminata de aspiratorul de camera . L-am luat din farma Helpnet cu 170 lei. Cam scump da bun! Are trei capete de div masuri.

Nu mai stiu ce vroiam sa zic, revin!

Catalutza mami de Irina

Multumesc Catalutza. Cred ca n-am fost clara (e de la concentrarea la calculator si maraiala lui bebe). Eu vroiam sa "salvez" informatia din blog (in principal poze) intr-un format pastrabil pe calculatorul meu si sa o imprim, ca mai stiu eu in ce se vor transforma blogurile peste 20 de ani si eu m-am chinuit sa scriu perlute si sa pun pozele in zilele in care le-am facut. Am inceput blogul in 2009, dar are informatii din 2006, multe, multe poze cu Andu si cate ceva ce am mai gasit prin mailurile trimise pritenilor in perioada aia. Din mai 2009 scriu cu o relativa constanta, iar acum de cand e si Lucas scriu aproape de 2 ori pe saptamana. Mi-ar parea rau sa se piarda. As vrea sa fie o amintire draguta pt copii peste ani...
Am reusit si eu sa copiez pagina cu pagina in word, iar apoi sa transform in pdf, dar vroiam ceva un pic mai sofisticat si chestia asta ca o carte ma incanta.
pup

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Help, fetele!

Care e cea mai buna pompa electrica pt sani???

Asta de la primii pasi e buna?

pentru o prietena...

Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

ratusca parca avea de asta si o lauda, eu am mai auzit si de NUK

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Da, eu ziceam. evident nu cred ca e cea mai buna, insa am spus ca iti faci treaba cu ea, la mine asa a fost. acum nu prea mai scoate nici ea, probabil si sanii mei sunt mai goi, si ea a mai obosit...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Noi ne intoarcem de pe spate pe burtica am lasat-o in locul de joaca si am gasit-o pe burta, a repetat, am filmat-o...sunt tare fericita pentru ca ii e destul de greu cu ghetutele si bara cu care sunt prinse...dar a reusit mititica
Si am dormit pana la 9, cu 2 treziri scurte la 5 si 7, dar super ok...
Azi mergem la ortoped la control, sper sa aducem vesti bune...
Si Maia tipa, ne boscorodeste, ne zambeste, iubeste, e o scumpa...Azi sunt tare fericita de reusita ei

de Maia Ilinca (29.01.10)

doamne-ajuta sa veniti cu vesti bune de la ortoped!
felicitari pt intoarceri!

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Multumim!
Vestile sunt bune, piciorusele arata foarte bine, dr a intrebat-o pe Maia:"Bai, tu ai avut varus equin?" si a primit raspuns:"ingggggg"
e de bine...

de Maia Ilinca (29.01.10)

Felicitari si Doamne Ajuta!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Si am uitat sa va spun. Trebuie sa il pun sa stea in fundulet, cumva aplecat in fata. Cica la 6 luni trebuie sa stea in fundulet, fara ajutor.

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput