Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Alexutzzza, felicitari pentru abonament si pentru miscare!

Cris.dogarel e asa mare taxa de curier...

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Ia uitati ce a putut sa spuna: http://videonews.ro/action/viewvideo/46354/Basescu-Romania-isi-permite-pampersi-cum-nu-isi-permite-nici-o-alta-tara/

Nu pot sa cred ca cineva e asa redus sa considere ca pe pampersi se duc banii de indemnizatie. Si dupa cum vedeti toata sala aproba...

_

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

lorex felicitari! admirat semnatura! nu e a inimii? se acorda cu bobitza? el al meu ea a mea?

oani_2002 sa va fie de bine botezul! A propos de emigrat cik next dupa Grecia sunt Portugalia si spania iar cu indemnizatia...se da in functie de venituri 85% din net intre 600 si 4000 acum cele care aveau aproepe de 600 nu pierd mult (DESI ORICE LEU IN PLUS CONTEAZA!!!) dar celelalte.....mai ales ca e limita max la 4000 gandeste-te cine avea 500 sau 6000 de RON salar si presupun rate/cheltuieli aferente veniturilor....sa se limiteze la 4000 RON (aprox 1000E) ok, dar sa scazi la 600!?!?! nici 150 de euro!!!!

al3csa mie dr mi-a zis sub 4,5 sau 5 luni dak e constipat sa ii dau 2-3 lingurite de suc de mar pe zi, deci suc nu fruct, acuma nu stiu cati dr atatea pareri...

elefantica si la mine firma cu toate picioarele in groapa abia abia m-au tinut ca deh eram gravi

Cristies nu se mentioneaza din ce scade cu 15% din suma initiala care ti-o calculeaza sau din ce ti-a calculat??? Adik daca minus 15% din 85% din venit face tot peste 4000 iti da 400 sau 400-15%??? Om trai si om vedea...bine cum o fii daca scade numa 15%

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

fetele, e adevarat ca s-a adoptat deja legea cu reducerea indemnizatiei la 600 de lei, azi?????

...ca asa am citit acum intr-un comentariu scris la petitia on-line....

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Cu greu am reusit sa uploadez o poza... puteti sa ne votati si pe noi www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank">AICI.

Am editat ca papasem niste ghilimele si iesise o bulibaseala.

_

Cresc

te votez maine k nu merge dkt o data pe zi si deja am votat la lucia

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

IDEM

CRISTIES fii buna si pune linkul si maine ca poate nu il mai gasim prin capitole si pagini

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

mi-au venit banutiiiii yupiiiiiiiii ... 1100 ron si din urma doar 310 lei

ayanna mama scrii niste mesajeeeeee JOS PALARIA

am calct 1 tona de haine....mai am una

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Vad ca au inceput sa apara banutii...yupiiii!!!

Vroiam sa va intreb...vine cumva vreo decizie acasa legata de indemnizatie? in care sa specifice ce suma o sa luam? sau doar aia care a venit pentru alocatie?

BEA si LARISEL si parca a mai zis cineva, da u primit decizii oricum in genere am vazut ca in provincie se trimit decizii aici in Buc mie mi-au zis de la sector sa ma duc sa mi-o ridic (decizia) singura la 2 luni dupa depunerea dosarului de CIC ca daca astept sa vina....

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Ia uite cum functioneaza si 'psihologia inversa'...daca e adevarat ca au scazut-o la 600 de lei, sustin cu mana pe inima ca as fi fost fericita cu varianta ailalta, daca scadea 15% din aia 85%.....

...nu mai am cu ce-mi plati ratele....ce pot pati????

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui evyme

Buna ziua!
Noi raportam o zi de kk ieri Cu una bucata bebe care n-a stiut ce vrea; a dormit foarte putin (el dormea cel putin o ora intre mese, ieri a dormit maxim o juma de ora), a papat mult si in reprize (incepeam o masa la 11.30 si terminam pe la 12.30, incepeam urmatoarea la 14.30 si terminam la 15.30, incepeam la 16.30 terminam la 17.30 si asa mai departe), n-am iesit nici afara din cauza de program haotic, nici eu n-am avut timp sa fac nimic prin casa, ca tot timpul cat a stat treaz a vrut sa ma uit in ochii lui (nu era de ajuns sa-i vorbesc sau sa-l tin in brate, trebuia sa stam ochi in ochi). Si mai vin si astia cu ideile lor geniale sa ne taie din banii care si-asa erau prea putini
Astazi se pare ca e ceva mai bine, a dormit de la 12.15 pana acum; am avut si eu timp sa mai fac una alta prin casa, prin bucatarie
Am vazut ca s-a stabilit noua intalneala pe 1 iunie in Moghioros. Sigur nu voi lipsi!

Din urma o sa citesc mai tarziu, ca acum vrea

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

asa a avut si yannis o zi cu kk (fara a fi diaree) de 5 ori plus agitatie plus mese haotice, frichineala etc, apoi au urmat 2 zile de somnolenta ptr refacere

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ALEXUTZZA, am uitat sa va zic de prietena Emei, www.kskids.com/new3/KksProductDetail.php?product_id=219" target="_blank">julia. nu e lamaze,e asemanator, dar poate va place ceva pe acolo

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

multumim, ne plac multe jucarii mai ales cele muzicale dar "coasta" mult delivery-ul minim 50$ ...poate le gasim altundeva voi di undi le-ati luat?

de Yannis

Mergi la inceput