Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Ia uite cum functioneaza si 'psihologia inversa'...daca e adevarat ca au scazut-o la 600 de lei, sustin cu mana pe inima ca as fi fost fericita cu varianta ailalta, daca scadea 15% din aia 85%.....

...nu mai am cu ce-mi plati ratele....ce pot pati????

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Cica nu e nimic clar. Lua-i-ar Aghiutza pe toti de pe capul nostru!

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

mi-au venit banutiiiii yupiiiiiiiii ... 1100 ron si din urma doar 310 lei

ayanna mama scrii niste mesajeeeeee JOS PALARIA

am calct 1 tona de haine....mai am una

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Cand ai depus tu dosarul?

www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Nu o sa te ajute cu nimic data ei ptr ca difera de la un oras la altul Cris Mario e pe Jilava care e mai mic de regula banii vin la 2 maxim 3 luni de la depunerea dosarului eu asa am auzit. Ci cik in provincie vin mai repede

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Fetele, am pus linkul la semnatura. Daca va mai amintiti sa votati din cand in cand va raman recunoscatoare! (Dau si o !)

Editez ca pentru fetele la dieta berea e interzisa! Dau o apa plata cu lamaie!

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Am gasit o melodie care se potriveste foarte bine situatiei.
O puteti asculta www.youtube.com/watch?v=FWREFygrbSo" target="_blank">aici.

www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Am gasit o melodie care se potriveste foarte bine situatiei.
O puteti asculta www.youtube.com/watch?v=FWREFygrbSo" target="_blank">aici.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Fetele plimbaretze care oricum vin cu titiul (masinutza) in IOR, mergem intr-o zi cu soare pe hotaraare de cu dis de dimineata in Herastrau? sa nu punem mama locc cu una bucata Ema frumusica dar capricioasa (asa ca toate felete casa-si cunosc valoarea) sa bata Bucurestiul?
Ce ziceti?
Si facem intalneala si in IOR.
eu m-as oferi sa iau pe cineva fara masina cu mine (Onitza) dar nu am loc de 2 scaune auto si 2 mame si 2 carucioare in Corsa .

de Yannis

Mergi la inceput

Lucia, eu stiu ca Oltul e cel mai incet la plata indemnizatiei. Dureaza cam 7-8 luni. Sunt persoane care se intorc la serviciu din cauza asta. Dar probabil ca tu stii mai bine situatia...

_

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catalutza81 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Fetele plimbaretze care oricum vin cu titiul (masinutza) in IOR, mergem intr-o zi cu soare pe hotaraare de cu dis de dimineata in Herastrau? sa nu punem mama locc cu una bucata Ema frumusica dar capricioasa (asa ca toate felete casa-si cunosc valoarea) sa bata Bucurestiul?
Ce ziceti?
Si facem intalneala si in IOR.
eu m-as oferi sa iau pe cineva fara masina cu mine (Onitza) dar nu am loc de 2 scaune auto si 2 mame si 2 carucioare in Corsa .

de Yannis

In Herastrau vin si eu!!! ca stam la piata victoriei si de acolo vin usor pe jos pana la intrarea din Ch de Gaules. Si promit ca o iau si pe Aylin cu mine, ce ziceti ne vedem?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Lucia, eu stiu ca Oltul e cel mai incet la plata indemnizatiei. Dureaza cam 7-8 luni. Sunt persoane care se intorc la serviciu din cauza asta. Dar probabil ca tu stii mai bine situatia...

_

Cresc

Craiova e in Dolj nu in Olt
Cand am depus dosarul mi-au zis sa verific cardul in jur de 25 iunie.
Asta s-a intamplat acum o luna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

oani_2002 sa va fie de bine botezul! A propos de emigrat cik next dupa Grecia sunt Portugalia si spania iar cu indemnizatia...se da in functie de venituri 85% din net intre 600 si 4000 acum cele care aveau aproepe de 600 nu pierd mult (DESI ORICE LEU IN PLUS CONTEAZA!!!) dar celelalte.....mai ales ca e limita max la 4000 gandeste-te cine avea 500 sau 6000 de RON salar si presupun rate/cheltuieli aferente veniturilor....sa se limiteze la 4000 RON (aprox 1000E) ok, dar sa scazi la 600!?!?! nici 150 de euro!!!!

de Yannis

multumesc de urare.
Eu de Spania nu am auzit, dar Portugalia urmeaza clar, e in aceasi oala cu Grecia. Sotul meu ma intreaba daca mai vreau sa falimentam vre-o tara, ca ajunge sa emigram acolo
Mersi si de explicatiile cu indemnizatia, nu apucasem sa caut ca azi a cam marait printul. E ingrozitor intr-adevar sa scada atat, mai ales ca, bazamdu-se pe banii aia, oamenii fac imprumuturi si-si aranjeaza viata. Ca apoi, dintr-o data sa se trezeasca ca uite banii, nu-s banii.
Dar totusi e sigur?

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput