Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 14
cristies spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ayanna_xem Ia uite cum functioneaza si 'psihologia inversa'...daca e adevarat ca au scazut-o la 600 de lei, sustin cu mana pe inima ca as fi fost fericita cu varianta ailalta, daca scadea 15% din aia 85%..... ...nu mai am cu ce-mi plati ratele....ce pot pati???? mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
Cica nu e nimic clar. Lua-i-ar Aghiutza pe toti de pe capul nostru!
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
alexutzzza spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lucia2000
Cand ai depus tu dosarul? www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Nu o sa te ajute cu nimic data ei ptr ca difera de la un oras la altul Cris Mario e pe Jilava care e mai mic de regula banii vin la 2 maxim 3 luni de la depunerea dosarului eu asa am auzit. Ci cik in provincie vin mai repede
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cristies spune:
Fetele, am pus linkul la semnatura. Daca va mai amintiti sa votati din cand in cand va raman recunoscatoare! (Dau si o !)
Editez ca pentru fetele la dieta berea e interzisa! Dau o apa plata cu lamaie!
_
Cresc
lucia2000 spune:
Am gasit o melodie care se potriveste foarte bine situatiei.
O puteti asculta www.youtube.com/watch?v=FWREFygrbSo" target="_blank">aici.
www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
cristies spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Am gasit o melodie care se potriveste foarte bine situatiei. O puteti asculta www.youtube.com/watch?v=FWREFygrbSo" target="_blank">aici. www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
_
Cresc
alexutzzza spune:
Fetele plimbaretze care oricum vin cu titiul (masinutza) in IOR, mergem intr-o zi cu soare pe hotaraare de cu dis de dimineata in Herastrau? sa nu punem mama locc cu una bucata Ema frumusica dar capricioasa (asa ca toate felete casa-si cunosc valoarea) sa bata Bucurestiul?
Ce ziceti?
Si facem intalneala si in IOR.
eu m-as oferi sa iau pe cineva fara masina cu mine (Onitza) dar nu am loc de 2 scaune auto si 2 mame si 2 carucioare in Corsa .
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
cristies spune:
Lucia, eu stiu ca Oltul e cel mai incet la plata indemnizatiei. Dureaza cam 7-8 luni. Sunt persoane care se intorc la serviciu din cauza asta. Dar probabil ca tu stii mai bine situatia...
_
Cresc
catalutza81 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Fetele plimbaretze care oricum vin cu titiul (masinutza) in IOR, mergem intr-o zi cu soare pe hotaraare de cu dis de dimineata in Herastrau? sa nu punem mama locc cu una bucata Ema frumusica dar capricioasa (asa ca toate felete casa-si cunosc valoarea) sa bata Bucurestiul? Ce ziceti? Si facem intalneala si in IOR. eu m-as oferi sa iau pe cineva fara masina cu mine (Onitza) dar nu am loc de 2 scaune auto si 2 mame si 2 carucioare in Corsa . de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
In Herastrau vin si eu!!! ca stam la piata victoriei si de acolo vin usor pe jos pana la intrarea din Ch de Gaules. Si promit ca o iau si pe Aylin cu mine, ce ziceti ne vedem?
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui cristies Lucia, eu stiu ca Oltul e cel mai incet la plata indemnizatiei. Dureaza cam 7-8 luni. Sunt persoane care se intorc la serviciu din cauza asta. Dar probabil ca tu stii mai bine situatia... _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
Craiova e in Dolj nu in Olt
Cand am depus dosarul mi-au zis sa verific cardul in jur de 25 iunie.
Asta s-a intamplat acum o luna
www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
oani_2002 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza oani_2002 sa va fie de bine botezul! A propos de emigrat cik next dupa Grecia sunt Portugalia si spania iar cu indemnizatia...se da in functie de venituri 85% din net intre 600 si 4000 acum cele care aveau aproepe de 600 nu pierd mult (DESI ORICE LEU IN PLUS CONTEAZA!!!) dar celelalte.....mai ales ca e limita max la 4000 gandeste-te cine avea 500 sau 6000 de RON salar si presupun rate/cheltuieli aferente veniturilor....sa se limiteze la 4000 RON (aprox 1000E) ok, dar sa scazi la 600!?!?! nici 150 de euro!!!! de Yannis AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure |
multumesc de urare.
Eu de Spania nu am auzit, dar Portugalia urmeaza clar, e in aceasi oala cu Grecia. Sotul meu ma intreaba daca mai vreau sa falimentam vre-o tara, ca ajunge sa emigram acolo
Mersi si de explicatiile cu indemnizatia, nu apucasem sa caut ca azi a cam marait printul. E ingrozitor intr-adevar sa scada atat, mai ales ca, bazamdu-se pe banii aia, oamenii fac imprumuturi si-si aranjeaza viata. Ca apoi, dintr-o data sa se trezeasca ca uite banii, nu-s banii.
Dar totusi e sigur?
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)