Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 15
xela_07 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel DECENUELA, idem stilul. doar ca eu nu am leagan si parc, deci o plimb in brate prin curte, dar de multe ori se trezeste la transferul in carucior, plange si ...gata somnul |
si noi la fel. nu adoarme decat plimbat in brate. mai nou doarme f f putin. adica daca se poate asa ceva . si noaptea e cu cantec ... doarme pana la 1 si pe urma trezire la o ora maxim doua
si suptul la tzitzi e cu cantec, adica ia o gura doua si se mai frichineste putin, se mai uita la mine, mai rade, mai plange ... d'astea
una peste alta bine ca chiuie
Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010)
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui xela_07
si noi la fel. nu adoarme decat plimbat in brate. mai nou doarme f f putin. adica daca se poate asa ceva . si noaptea e cu cantec ... doarme pana la 1 si pe urma trezire la o ora maxim doua si suptul la tzitzi e cu cantec, adica ia o gura doua si se mai frichineste putin, se mai uita la mine, mai rade, mai plange ... d'astea una peste alta bine ca chiuie Xela, mamica de Andreea (aug 2007) si Cristian (ian 2010) |
noi avem program de la 11.30 la 14.30 musai somn, de la 16 la 17 musai plimbare afara si ca sa manance de sa rupa sfarcul il tin pana la 4 ore nemancat (adica incerc dar nu-mi reuseste ca am tentaita de a-i baga tzatza in gura si cand urla intre mese)... asta de vreo 3-4 zile si vad ca functioneaza de fiecare data... cartile zic ca trebuie sa cream rutina, dresaj de purici ca catzeii lui Pavlov, daca e ora mesei, te asezi in acelasi fotoliu de fiecare data, aceleasi gesturi, s.a.m.d... la somn la fel rutina - aceeasi ora, aceasi lumina difuza, acelasi cantecel, aceleasi mangaieri... ha! suna nashpa, parca il hipnotizezi, cer sfat de psiholog! cum e cu rutina, ayanna?
Ruxita spune:
cris.d mi-am amintit zilele trecute citind cum te-a agatat un student si sotul iti zice "studenta"... mi-am amintit si eu cum am fost agatata ultima data... eram in 7 luni de sarcina si cu treaba de interviu de angajare la un minister (ce cautam la un interviu de angajare e alta chestiune... imi doream f. tare jobul, desi urma sa-l refuz si normal sa ma refuze ei, dar ca sa nu-mi para rau ulterior si uite ce oportunitate am ratat... de "evaluator proiecte") si barbatul de la poarta ministerului am schimbat cateva amabilitati si el a tras concluzia ca sunt o fata interesanta si ca ar vrea sa ma mai vada... am tinut tot timpul asupra mea pardesiul in fata ca sa-mi acopere burta, mi-am descoperit burta si i-am daruit un zambet ca sa-l tina minte toata viata... e placut sa fii agatata chiar si cand ai burta la gura...
alexutzzza spune:
am citit la topicul celor cu proteste am ramas MUTA! mame sa avorteze din cauza guvernului Doamne! Am inceput sa nu mai vad bine....mame care se tem ca vor fi aruncate de banci in strada ca nu mai au bani de rate etc si bietii micuti
de Yannis
AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure
lorex spune:
cum se umfla colacul pt baie?
Trb sa sparg gaurica aia?
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
ale1212xa spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lorex cum se umfla colacul pt baie? Trb sa sparg gaurica aia? Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... |
ti apasat cotorul in timp ce sufli aer pe el
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric
pozele noastre
cris.dogarel spune:
ALEXUTZZA, . dau o inghetzata daca veniti in fierastrau. vin in IOR, dar sa stiu sigur cand.jucaria de la K's am primit-o d la colegi. intreb, k io nu cred ca au luat d p site
RUXITA.EU intre timp am capatat nishte riduri de ..colici de 4 luni incoace, asa ca nu ma mai confunda nimeni.
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
dulcineea_cj spune:
voi clatiti cada dupa ce dati cu Igienol ? Al meu sot a luat Sanytol Nu am gasit Igienol Si puuuuuuute Nu are clor Eu o sa o clatesc ca puuuuuuuuute
cea mai fericita mamica :)
rox_y spune:
miremia spune-mi te rog de unde ai luat colaceii, ca vreau si io sa-mi comand?
nu am citit nimic din urma...citesc si revin
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
catalutza81 spune:
Hei fetele ce a cu linistea asta aici???? am adormit Irina si forumesc si eu....
Ca de ziua ei, Irina a fost fff cuminte azi, chiar a adormit singura in patutz .
In schimb iar o luam pe aratura cu greutatea...60 g in 4 zile....cam urat, uff cand o sa scap de stresul greutatii????