Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 16
Ruxita spune:
miremia, inca o data multumesc de colacel!
... cascata satului am nimerit de data asta apa prea fierbinte si am inceput cu un bebe urlacios baia si am terminat cu unul razator (niciodata n-am putut linisti copilul in apa, nu stiam cum sa terminam mai repede baita, sa-l infas si sa-l ametzesc de cap leganandu-l), l-am scos roshu ca racu din baita, sper sa doarma bine... i-a placut cu colacel, nu prea stie manevre, dar le invatam repede...
mandruta spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui cris_mario
te votez maine k nu merge dkt o data pe zi si deja am votat la lucia Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000 www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze o printesa grabita... |
Eu am votat si la Lucia si la Cristies. A mers. Eu votez la toata lumea!
Ruxita spune:
citat din mesajul lui lucia2000
Multumim frumos pentru vot si speram sa mai primim altele. Ne puteti vota www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">aici. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
votat! vrem si noi concurs de pozici... dar am inteles ca e numai pentru cei care au recoltat celule... bafta!
editat - votat si cristis!
dulcineea_cj spune:
Fetele ,nu stiti ceva site cu haine arabesti de femei? gen "clona"?sau ceva sugestii de rochii de gala pt plinute (preturi de criza)
in iulie am o nunta in familie si nu stiu cum sa-mi ascund colaceii
Raportez o baita cu colacel semi-esuata din motive de bb obosit si flamand Data viitoare va fi mai bine Se impingea ca o broscuta cu picioarele si cand a facut o intoarcere de pe spate pe burta ,a inceput plansul Si cand i-am pus colacelul la gat a inceput sa planga S-o fi speriatApa cred ca a fost prea calda si la mine ca l-am scos rosu ca racul El in cadita plange daca e sub 39 de grade apa Asa ca ii fac cam 39-40
cea mai fericita mamica :)
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Cu greu am reusit sa uploadez o poza... puteti sa ne votati si pe noi www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank">AICI. Am editat ca papasem niste ghilimele si iesise o bulibaseala. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
votat gargaritzul
ce tare e poza!
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
lorex spune:
Pup fetele!
Ce faceti?
Catalutza, felicitari pt Irina cumintitca
Idem Ayanna pt somnul fara
Cris.M, merci
Cristies, votat gargaritzu'. O sa ma inscriu si eu
Pun poze cu baitza cu colacel (Miremia ) si altele..si filmuletze
Editez: nu va spun ce
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
lorex spune:
citat din mesajul lui ale1212xa
ti apasat cotorul in timp ce sufli aer pe el ----------------------------------------- Dragos-Andrei(08.01.2010)...un bebic mic si pitic facea baie intr-un ibric pozele noastre |
Merci
Stiam ca asta-i sistemul, insa nu reusesm si m-am gandit ca o fi sigilat si tre sa sparg .Ma declar cap de guma!
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...
cristies spune:
Noi inca o baita reusita!!! Doar ca a inceput sa admire gelurile de dus si sampoanele... securist il fac.
Lucia, scuze . Geografia mea m-a bagat de multe ori in bucluc...
Daca ti-a zis ca vine in doua luni... atunci asa e!
Catalutza, e foarte putin 4 zile pentru a vedea un salt in greutate. Sper sa-ti poti scoate asta din cap si sa te bucuri de printesa fara stres.
Dulcineea eu clatesc cada dupa igienol. Gresia nu. Interesanta ideea cu haine indiene. Spor la shopait! (Nu crezi ca ai iesi mai ieftin sa ti le faci la croitor?)
Lorex, sa nu spargi aia (e siguranta in caz ca se deschide accidental). Se apasa usor locul unde e ea si se poate umfla fara probleme.
Al3csa, nu da nimeni cu oo! Vezi ca pentru constipatie au tot vorbit fetele (Myky si Ioana_fota) si au ajuns la concluzia ca Lactogen si Milchzucher ar fi solutia. (Asta pentru zilele cand nu-i vei da mere). Cat a mai crescut luptatorul?
Alexutzzza, ai dreptate ca e de . Imi place insa ca se mobilizeaza lumea in ciuda rauvoitorilor si frustratilor.
Multumesc tuturor pentru voturi si va mai astept si maine. (Tre' sa fie pe locuri fruntase poza, ca altfel ma cearta sotul ca nu stiu sa-i folosesc aparatul si ca n-am simt artistic)
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?
rox_y spune:
din ce am citit..si ce imi mai amintesc....
lorex...sa va fie de bine vaccinul.M-am uitat peste pozele de pe webshots.Sunteti faini toti trei.
La multe lunite sarbatoritilor de azi:
Andrei de ratusca
Irina de Cataluta
Petra de danasor
btw cataluta multimim pt tratatie
oani_2002 felicitari pentru botez
vreau si io colacel!!
editat deoarece am papat litere
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
ratusca_mica spune:
Seara buna!
Am aparut si noi pe firmament
Ia spuneti voi repede cine s-a intalnit cu buni in parc si mi l-a agatat pe Andrei? O banui pe cuscra, dar mai stii?
Miremia, iar n-am ajuns sa iau colacul, si mor de invidie cand aud ce succes are la balaceala pufuletilor!
Cristies, dar se misca Gargaritzul, nu gluma!
Multumim frumos de urari, azi am facut 4 lunite batute pe muchie!
Si, ca sa sarbatorim, ne-am intors prima data de pe burtica pe spate! Primele doua dati maica-sa nu s-a prins, tot bombanea ca nu sta copilul cum l-am pus Cum il puneam pe burta, cu sa intorcea, ca o clatita! Si m-am prins abia a doua oara, asa ca a treia oara l-am filmat sa nu existe dubii, dragul de el, capul mare face toata treaba!
Am uitat sa va spun ca sambata am reusit in sfarsit sa imi fac analize de sange sa vad cum mai stau. Nesperat de bine la Ca, Mg, Fe etc, insa varza la tiroida (sufar, sunt cu hipo - nu de la hipopotam, ci de la hipotiroidie ). De cand alaptez nu mi-am mai luat tratamentul de frica sa nu ii dau lui Andrei hormon tiroidian sintetic fara sa aiba nevoie de el si sa il dereglez. Rezultatul: unul dintre hormoni (cel de stimulare) este off the charts la propriu, rezultatul a fost >100,00 Poate de-aia nici nu reusesc sa slabesc un gram?
Anyways, trebuie sa ajung la doctor si m-am reapucat de tratament, ca nu mai alaptez asa de mult...
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!