Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Va aud ca tipa bebeii... si al meu tipa in ultima vreme de ma dor urechile. Dar nu plange, tipa asa parca sa se auda. Daca ma duc la el se opreste si rade. Daca plec tipa... Cred ca e o etapa in dezvoltarea lor.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

lorex felicitari! admirat semnatura! nu e a inimii? se acorda cu bobitza? el al meu ea a mea?

oani_2002 sa va fie de bine botezul! A propos de emigrat cik next dupa Grecia sunt Portugalia si spania iar cu indemnizatia...se da in functie de venituri 85% din net intre 600 si 4000 acum cele care aveau aproepe de 600 nu pierd mult (DESI ORICE LEU IN PLUS CONTEAZA!!!) dar celelalte.....mai ales ca e limita max la 4000 gandeste-te cine avea 500 sau 6000 de RON salar si presupun rate/cheltuieli aferente veniturilor....sa se limiteze la 4000 RON (aprox 1000E) ok, dar sa scazi la 600!?!?! nici 150 de euro!!!!

al3csa mie dr mi-a zis sub 4,5 sau 5 luni dak e constipat sa ii dau 2-3 lingurite de suc de mar pe zi, deci suc nu fruct, acuma nu stiu cati dr atatea pareri...

elefantica si la mine firma cu toate picioarele in groapa abia abia m-au tinut ca deh eram gravi

Cristies nu se mentioneaza din ce scade cu 15% din suma initiala care ti-o calculeaza sau din ce ti-a calculat??? Adik daca minus 15% din 85% din venit face tot peste 4000 iti da 400 sau 400-15%??? Om trai si om vedea...bine cum o fii daca scade numa 15%

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Pai suc ii dau .. Si ii merge chiar bn

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Alexutzzza, ai depus pfa-ul pana la urma? ca eu nu m-am invrednicit si iaca luni e deadline

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui rox_y

din ce am citit..si ce imi mai amintesc....

lorex...sa va fie de bine vaccinul.M-am uitat peste pozele de pe webshots.Sunteti faini toti trei.

La multe lunite sarbatoritilor de azi:

Andrei de ratusca
Irina de Cataluta
Petra de danasor

btw cataluta multimim pt tratatie

oani_2002 felicitari pentru botez

vreau si io colacel!!

editat deoarece am papat litere

31.12.2009 Roxi de Diana

Poze
Bebe Diana
Poze noi

Multzam

Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Hop si eu! Ce frumos miroase afara dupa ploaie.

Am imbaiat pisicuta, m-am imbaiat si eu si cred ca o sa pic lata in curand.
Dulcineea imi pare rau de semiesec.
ruxita, lorex sa va fie de bine!
Voi nu folositi termometrul la baita? Ca va tot aud ca-i scoateti rosii.
Rox_y ai PM.

Merge cineva la prostest luni?

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Salutari!!!

N-am recuperat nimic din urma, nu dati cu rosii....

Vreau doar sa spun, asa pe ultima suta de metri, ANDREI, IRINA, PETRA

Si sa va spun ca azi am cunoscut primul pufulete....in Moghioros s-a intamplat sa stau pe aceeasi banca cu bunica lui Andrei (Ratusca)...am intrat in vorba, mi-a tot povestit si raman cu gura cascata....nu-l cheama Andrei?...ba da....si Ioan???...da.... e un ochios si jumatate si un adevarat imparat, a vrut plimbat de cum a deschis ochisorii
Din pacate Maia dormea in front, asa ca n-am putut sa-i punem fata in fata, dar sper sa ne mai intalnim
In ultimul timp am tot iesit cu Maia pe langa bloc, sunt copaci si n-am mai ajuns pana la parc, a mai plimbat-o sotul meu seara, de-asta imi e mai greu cu intalnirile, dar sper sa ma mobilizez si sa ies si eu o data cu fetele care se plimba in Moghioros....

Eu plec la somn ca-s franta!
O noapte linistita si sper ca maine sa mai citesc si eu cate ceva pe aici, ca mi-e tare dor...

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Al3csa, nu da nimeni cu oo! Vezi ca pentru constipatie au tot vorbit fetele (Myky si Ioana_fota) si au ajuns la concluzia ca Lactogen si Milchzucher ar fi solutia. (Asta pentru zilele cand nu-i vei da mere). Cat a mai crescut luptatorul?

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Chiar azi am fost la dr .. Avem 4.300 gr si nu a vrut sa ne si masoare. A zis sa lasam baiatul in pace si ne vedem peste 2 sapt la cantarit de 4 luni si masurat. A luat 400 de gr in 2 sapt. Se mentine . Cam asa ia .. 4-5 sute de gr pe 2 sapt. Eu zic ca este f bine. Dr e f incantata de el

Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"

Mergi la inceput

Asa si acum .. Fetelor am fost azi in Kiabi .. Niciodata nu am fost intr-un magazin sa-mi placa TOATE hainele de baieti .. Aici ma invarteam ca o oaie beata si nu stiam ce sa iau. Am luat niste hainute pt botez pt ca cica si eu trebuie sa-i iau pt cand plecam de acasa iar la biserica il imbraca nasa .. .. ce sa mai .. superbe!!!! Si mi se par destul de ieftine Sunt f incantata si sigur ma voi intoare sa mai las niste banuti pe la ei

Poze
Povestea nasterii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

miremia, ai PM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ratusca_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Salutari!!!

N-am recuperat nimic din urma, nu dati cu rosii....

Vreau doar sa spun, asa pe ultima suta de metri, ANDREI, IRINA, PETRA

Si sa va spun ca azi am cunoscut primul pufulete....in Moghioros s-a intamplat sa stau pe aceeasi banca cu bunica lui Andrei (Ratusca)...am intrat in vorba, mi-a tot povestit si raman cu gura cascata....nu-l cheama Andrei?...ba da....si Ioan???...da.... e un ochios si jumatate si un adevarat imparat, a vrut plimbat de cum a deschis ochisorii
Din pacate Maia dormea in front, asa ca n-am putut sa-i punem fata in fata, dar sper sa ne mai intalnim
In ultimul timp am tot iesit cu Maia pe langa bloc, sunt copaci si n-am mai ajuns pana la parc, a mai plimbat-o sotul meu seara, de-asta imi e mai greu cu intalnirile, dar sper sa ma mobilizez si sa ies si eu o data cu fetele care se plimba in Moghioros....

Eu plec la somn ca-s franta!
O noapte linistita si sper ca maine sa mai citesc si eu cate ceva pe aici, ca mi-e tare dor...

HA, deci tu erai!!! Ce misto am facut de Andrei cum ca-l agata fetele prin parc!

Happyella, cred ca ai concurenta!

Maine ies cu el pe la 10-11, poate ne vedem, am preluat stafeta de la mama

Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)

AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!

Mergi la inceput