Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 18
haircut spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui ratusca_mica
HA, deci tu erai!!! Ce misto am facut de Andrei cum ca-l agata fetele prin parc! Happyella, cred ca ai concurenta! Maine ies cu el pe la 10-11, poate ne vedem, am preluat stafeta de la mama Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010) AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela! |
Daca ma invrednicesc sa o aduc pana in parc, mi-ar face mare placere sa ne vedem. Ea cam doarme la ora aia, dar sa vedem cum se comporta...Daca e cuminte o aduc la intalnire
O noapte linistita sa ai!
de Maia Ilinca (29.01.10)
rox_y spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia Hop si eu! Ce frumos miroase afara dupa ploaie. Am imbaiat pisicuta, m-am imbaiat si eu si cred ca o sa pic lata in curand. Dulcineea imi pare rau de semiesec. ruxita, lorex sa va fie de bine! Voi nu folositi termometrul la baita? Ca va tot aud ca-i scoateti rosii. Rox_y ai PM. Merge cineva la prostest luni? Mirela fericita de Mara Ioana |
hai ca pot sa astept pana la urmatoarea comanda.
31.12.2009 Roxi de Diana
Poze
Bebe Diana
Poze noi
ratusca_mica spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui haircut
Daca ma invrednicesc sa o aduc pana in parc, mi-ar face mare placere sa ne vedem. Ea cam doarme la ora aia, dar sa vedem cum se comporta...Daca e cuminte o aduc la intalnire O noapte linistita sa ai! de Maia Ilinca (29.01.10) |
Si voi la fel!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
Andre_lina spune:
salutare!
nu, nu am disparut!
doar am avut cateva zile foarte foarte pline
a venit "tati" care se poarta mai frumos... nu vreau sa il deochi, nu stiu ce e cu el!!
cu ce sa incep?
da, maj timpului a fost ocupat de probleme administrative...
ajutat mama la firma, reparat incarcator laptop (alt motiv de absentare de pe net), vizionari pt apart acela... etc etc
si acum lucrurile frumoase:
tudor rade toata ziua! e un scump si un cuminte
i-am luat un tzarc si sta toata ziua in curte
de cand e asa cald sta in body cu maneca scurta si sosete (sau fara)
am inceput diversificarea, cum stiti
a papat:
mar
mar cu para
mar cu para si cereale de orez
mar cu suc de morcov si cereale
maine e ultima zi de mar cu morcov si trecem la piersica
ii place sa pape, casca gura mare si papa tot din lingurita, mesteca asa.. rade, e o joaca, e f fericit si eu si mai si!
masa diversificata e la ora 10.
se trezeste pe la 8 si papa san, la 10 fructe si san, apoi restul zilei doar san.
nu sunt experta in diversificare, dar ma straduiesc sa devin
=============================================================================
Andreea, de BEBE PATRIOT Tudor Andrei, grabitul odiseei (01.12.2009)
Doamne, iti multumesc pentru fiecare zi in care sunt mama!
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
am de recuperat, sper ca nu am ratat evenimente importante!
cum facem cu reuniunea pufuletilor, sa ma uit pe prima pagina...?
poze - Viata de Patriot
Andre_lina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui miremia
I-o fi fost dar cand o puneam la san se arcuia, se inrosea si se impingea in picioare. Oricum, sper sa nu se mai repete curand ca o iau rara. Cris.d, Nikole aveti tot respectul meu ca rezistati eroic! Mirela fericita de Mara Ioana |
mie imi suna a colici 100%
poze - Viata de Patriot
micki_mica spune:
citat din mesajul lui cristies Va aud ca tipa bebeii... si al meu tipa in ultima vreme de ma dor urechile. Dar nu plange, tipa asa parca sa se auda. Daca ma duc la el se opreste si rade. Daca plec tipa... Cred ca e o etapa in dezvoltarea lor. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ? |
IDEM. Timpanele folosite la greu. Si ale mele si ale sotului, care a stat cateva ore cu el. Dar nu plange, tipa...urla...Uite asa fac ei rosu in gat. Pe bune.
Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului
Andre_lina spune:
citit, recuperat, nani!
condoleante prietenei tale, bea, trebuie sa fie tare! sa dea Dzeu sa traiasca a doua fetita. Am o cunostinta cu tripleti, din care a supravietuit doar una dintre fetite. Poate e un caz fericit si acesta, "fericit" in sensul ca macar un bebe sa fie salvat.
cu indemnizatia... eu nu sunt la curent cu stirile zilele astea, ca am alergat de dim pana seara (cu patriot dupa mine), dar sper sa fie doar o duma
alexutza, ia-ma si pe mine la sala!
vreau si eu in herastrau daca ne strangem m multe ...ieri am facut pauza de alaptat in herastrau.. m-am luptat cu caruciorul. m-am zgariat la picior, pe trepte... nimeni nu a sarit in ajutor si treceau oameni de toate varstele... aceeasi educatie insa! si eu as pleca si maine de aici!
apropos de plecat din tzara... merg ieri la targ la romexpo (construct-expo) cu caruciorul, daca mai era nev sa zic. La intrare, ca la romani, 3 trepte asimetrice, sparte si vai mama lor, acoperite frumos cu o mocheta rosie... incerc eu sa urc caruciorul... erau prea late si totodata prea inguste sa le pot escalada cu bertoni de 170 lei, cu patriot baban in el... dar nu ma lasam!
dupa prima treapta, aud: let me help you! si apare un domn, strain evident, care imi ia caruciorul, il pune pe ultima treapta, imi deschide usa si imi ureaza o zi buna.... i-am zis si eu: u are very kind, thank you. dar de ce din sute de ramani ce treceau pe acolo a sarit un strain in ajutorul unei mame?
nu am concluzie... ati zis-o voi in multe mesaje...
bantui singurica pe aici!
noapte buna!
poze - Viata de Patriot
micki_mica spune:
citat din mesajul lui miremia Hop si eu! Ce frumos miroase afara dupa ploaie. Am imbaiat pisicuta, m-am imbaiat si eu si cred ca o sa pic lata in curand. Dulcineea imi pare rau de semiesec. ruxita, lorex sa va fie de bine! Voi nu folositi termometrul la baita? Ca va tot aud ca-i scoateti rosii. Rox_y ai PM. Merge cineva la prostest luni? Mirela fericita de Mara Ioana |
Eu as fi vrut. Numai ca luni, miercuri si vineri am examene. Dar asa ma mananca talpa...
micki_mica spune:
O noapte buna si de la mine!
Sau poate asa trebuia sa incep. Maine zi importanta. Vizita la pediatru. Nici nu stiu cum au trecut lunile. Cica incepem diversificarea. Asa ne-a zis luna trecuta. O sa va povestesc ce si cum.
Am citit despre pitici care se rostogolesc, am votat azi cristies, si fara suparare, voi vota pe ficare pufulet inscris.
M-am bucurat ca avem fete precum Catalutza si Ayanna calme si rabdatoare, precum Nik0le meticuloasa si cu o memorie de invidiat, Larisel harnicuta, Miremia cea de buna-credinta intotdeauna, fete care ne aduc zambetul pe buze cu buna-dispozitie...si lista e lunga.
Ma gandeam la ce se intampla si ma uit in ochii puiului meu si el zambeste. Si uite asa alung gandurile urate. Ma bucur ca dupa o sarcina buclucasa, si un debut cu icter lung (sa fie de la toate cele injectate in sarcina?), ma pot lauda cu un voinic ager si vioi, vesel si jucaus. Deja ne ia la santaj sentimental. E mare smecher!
Si ma bucur ca v-am cunoscut, in mare parte doar virtual si sper sa ne intalnim.
Na ca m-au pocnit sentimentalismele!
Ma bag la somn ca daca mai scriu, ma ia plansu' si nu ma caracterizeaza