Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
danasor spune:
Salutare!
Am facut si noi 4 luni, vai ce repede fuge timpul asta...
Suntem foarte vorbaretze, boscorodim intruna si cand ne alintam si cand vrem ceva - papa sau nani, cu intonatii diferite bineinteles, sa inteleaga mami ce si cum. De rostogolit doar de pe spate pe burta - invers mai avem , in schimb facem eforturi mari sa ne ridicam de la orizontala, bagam nishte abdomene mai mare frumusetea
.
Cand stau langa ea pe pat si ne alintam ochi in ochi mi se pare ca e asa de mare, parca ma intelege, dar cand o iau in bratze parca se schimba se face mica, mica
mamidepuiuti, cristies, nikole, lorex, cris.mario, roxy, haircut multumim de urari 

, va invit azi la pascutze, oua rosii si cozonaci ca e sarbatoare ![]()
lucia si cristies am votat, sunt superbi baietii

ayanna_xem spune:
Buna noaptea fetele...io ca de obicei la ore de astea...
am inceput azi un mesaj, ieri de fapt ca deja e joi, dar intre timp au aparut niste chestii neprevazute de la servici si am avut de terminat niste hartogaraie...de parca n-ar sti lumea ca io-s in concediu din motiv de bb
, dar ma rog...daca-i musai, cu placere!...si uite ca abia acum am terminat. Sunt franta...
...v-as spune mai multe dar sunt chioara de somn, decat sa aberez aiurea mai bine ne auzim maine...
A, mai vroiam sa spun ca m-am uitat si eu in seara asta la stiri...desi chiar imi propusesem sa evit cat pot aceasta 'practica'...si am vazut ca inca nu s-au decis in legatura cu indemnizatia...
...mai exista o raza de speranta...io tot sper, tot sper...
dar
..’om trai si ‘om vedea ce o fi pana la urma…
...si daca tot s-a facut 'maine' si sunt prima pe aici in aceasta noua zi va salut, inainte de a pleca la somn, cu ... HRISTOS S-A INALTAT!!!
U all!
mami de
strumfita scumpa Daria-Ioana
cris.dogarel spune:
Ema s-a trezit de la ora 5sa sarbatoreasca 4 luni 
, cu chiote, zambete si multa gimnastica![]()
Asa ca va las cafelutze
, praji, shoturi ptr mame curajoase
, bunutzuri pe alese
. Si inghetzata, daca nu o dau live azi-maine.
Buna dimineatza!
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
ratusca_mica spune:
Neata!
LML pentru Andrei de Nicolcris, Ema de Cris.d si Edoard de Analessya!
Multumim Cris D pentru tratatie, ce harnicuta asa de dimineata! Ce bine imi pare ca Ema s-a trezit voioasa, asa sa o tina de acum incolo, doar e fata mare de acum, nu mai plangem ca astia micii!
BTW, maine naste o verisoara, am emotii de parca eu as naste, mi se pare ca a trecut asa de mult de cand am nascut... si nu sunt decat 4 luni, insa ce luni pline si frumoase! 
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam de tratatie cuscra 
! pupici multi pt ema,care ti-a aratat ca nu mai e bebe,ci o domnisoara ce doreste atentie muuuuulta de ziua ei...
...
la multe lunitze
ema
andrei
edoard
mariucasara

multa sanatate,fericire si noroc sarbatoritilor!
cornelia,mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
LA MULTI ANI, MARIUCASARA!!!
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
io-s o fire mai pupacioasa...
... asa ca 
si nora,
si cuscra,
si cuscru' ,nu doar pe sarbatorita zilei de azi...![]()
cornelia,mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
am trimis ceva dragut[zic io
] pe mailul comun ![]()
![]()
cornelia,mami de
Radu (30.07.2000) si
Alexander (05.01.2010)
asa creste Alex
ayanna_xem spune:
'Neata gagici!
Chefuim de dimineata?!!!
Vad ca deja Cris.d e pe baricade...multumim...

Andrei de nicolcriss
Iris Ema de cris.d
Edoard de Analessya13

...si pentru Ema, asa cum promisesem, o floricica de la noi...
mami de
strumfita scumpa Daria-Ioana
Ruxita spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui miremia ruxita, lorex sa va fie de bine! Voi nu folositi termometrul la baita? Ca va tot aud ca-i scoateti rosii. Rox_y ai PM. Mirela fericita de Mara Ioana |
noi avem tot timpul termometrul in apa, dar am evitat sa ma asigur ca e ok inainte de imersiune... cheia interpretarii o vad in altceva - 'stelele" - o fi fost o zi de foc, mi-am oparit copilul, m-am ars la picior cu fierul de calcat... (o zi fierbinte de proteste)...
in alta ordine de idei, nu sunt fana Urania, dar i-am ascultat predictiile pe anul 2010 in prima zi a anului, se cam adevereste in mare parte ce a zis ea legat de criza (ca se adanceste) si ca va fi un an al protestelor, revoltelor sociale, in special in lunile mai-iunie...

fericita de Mara Ioana