Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 19
danasor spune:
Salutare!
Am facut si noi 4 luni, vai ce repede fuge timpul asta...
Suntem foarte vorbaretze, boscorodim intruna si cand ne alintam si cand vrem ceva - papa sau nani, cu intonatii diferite bineinteles, sa inteleaga mami ce si cum. De rostogolit doar de pe spate pe burta - invers mai avem , in schimb facem eforturi mari sa ne ridicam de la orizontala, bagam nishte abdomene mai mare frumusetea.
Cand stau langa ea pe pat si ne alintam ochi in ochi mi se pare ca e asa de mare, parca ma intelege, dar cand o iau in bratze parca se schimba se face mica, mica
mamidepuiuti, cristies, nikole, lorex, cris.mario, roxy, haircut multumim de urari , va invit azi la pascutze, oua rosii si cozonaci ca e sarbatoare
lucia si cristies am votat, sunt superbi baietii
ayanna_xem spune:
Buna noaptea fetele...io ca de obicei la ore de astea...
am inceput azi un mesaj, ieri de fapt ca deja e joi, dar intre timp au aparut niste chestii neprevazute de la servici si am avut de terminat niste hartogaraie...de parca n-ar sti lumea ca io-s in concediu din motiv de bb , dar ma rog...daca-i musai, cu placere!...si uite ca abia acum am terminat. Sunt franta...
...v-as spune mai multe dar sunt chioara de somn, decat sa aberez aiurea mai bine ne auzim maine...
A, mai vroiam sa spun ca m-am uitat si eu in seara asta la stiri...desi chiar imi propusesem sa evit cat pot aceasta 'practica'...si am vazut ca inca nu s-au decis in legatura cu indemnizatia...
...mai exista o raza de speranta...io tot sper, tot sper...
dar
..’om trai si ‘om vedea ce o fi pana la urma…
...si daca tot s-a facut 'maine' si sunt prima pe aici in aceasta noua zi va salut, inainte de a pleca la somn, cu ... HRISTOS S-A INALTAT!!!
U all!
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
cris.dogarel spune:
Ema s-a trezit de la ora 5sa sarbatoreasca 4 luni , cu chiote, zambete si multa gimnastica
Asa ca va las cafelutze , praji, shoturi ptr mame curajoase, bunutzuri pe alese. Si inghetzata, daca nu o dau live azi-maine.
Buna dimineatza!
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
ratusca_mica spune:
Neata!
LML pentru Andrei de Nicolcris, Ema de Cris.d si Edoard de Analessya!
Multumim Cris D pentru tratatie, ce harnicuta asa de dimineata! Ce bine imi pare ca Ema s-a trezit voioasa, asa sa o tina de acum incolo, doar e fata mare de acum, nu mai plangem ca astia micii!
BTW, maine naste o verisoara, am emotii de parca eu as naste, mi se pare ca a trecut asa de mult de cand am nascut... si nu sunt decat 4 luni, insa ce luni pline si frumoase!
Ratusca mami de Andrei Ioan (12.01.2010)
AMR 7 kile cucuiete si inca 7 pana la starea de Nirvana... a, pardon Gazela!
mamidepuiuti spune:
neata fetele,multam de tratatie cuscra ! pupici multi pt ema,care ti-a aratat ca nu mai e bebe,ci o domnisoara ce doreste atentie muuuuulta de ziua ei......
la multe lunitze
ema
andrei
edoard
mariucasara
multa sanatate,fericire si noroc sarbatoritilor!
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cris.dogarel spune:
LA MULTI ANI, MARIUCASARA!!!
Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)
poze
povestea noastra
mamidepuiuti spune:
io-s o fire mai pupacioasa...... asa ca si nora,si cuscra, si cuscru' ,nu doar pe sarbatorita zilei de azi...
asa creste Alex
mamidepuiuti spune:
am trimis ceva dragut[zic io ] pe mailul comun
asa creste Alex
ayanna_xem spune:
'Neata gagici!
Chefuim de dimineata?!!!
Vad ca deja Cris.d e pe baricade...multumim...
Andrei de nicolcriss
Iris Ema de cris.d
Edoard de Analessya13
...si pentru Ema, asa cum promisesem, o floricica de la noi...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui miremia ruxita, lorex sa va fie de bine! Voi nu folositi termometrul la baita? Ca va tot aud ca-i scoateti rosii. Rox_y ai PM. Mirela fericita de Mara Ioana |
noi avem tot timpul termometrul in apa, dar am evitat sa ma asigur ca e ok inainte de imersiune... cheia interpretarii o vad in altceva - 'stelele" - o fi fost o zi de foc, mi-am oparit copilul, m-am ars la picior cu fierul de calcat... (o zi fierbinte de proteste)...
in alta ordine de idei, nu sunt fana Urania, dar i-am ascultat predictiile pe anul 2010 in prima zi a anului, se cam adevereste in mare parte ce a zis ea legat de criza (ca se adanceste) si ca va fi un an al protestelor, revoltelor sociale, in special in lunile mai-iunie...