Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

La multe lunite sarbatoritilor Ema, Andrei si Edoard! Sa cresteti mari sanatosi!

La multi ani MARIUCASARA!!!! Tot ce-ti doresti sa ti se indeplineasca!!!

Multumim de tratatie Danasor si Cris.dogarel.

Azi e sarbatoare mare! Aveti grija vrednicutele!

Eu vreau sa iesim afara... Garga tipa de imi vajaiea capul de la ora 6. Asa a crezut el ca e bine

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cred ca ma duc si la biserica sa-l impartaseasca pe Garga.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Buna dimineata si noi! Raportam vizita la dr. Avem acum 5400g si 60cm. Nu stiu daca e mult sau putin, dr. e foarte multumita de ea, e sanatoasa, ne-a verificat la ochi, urechi, inima, p,amani, coloana, bazin , etc.Totul e ok. Eu nu i-am calculat pana acum cat mananca pe zi, desi ii dau biberon, pentru ca nu vreau sa devin obsedata de asta. Deci, daca la dr. a cantarit-o si a zis ca e dupa grafic, eu ma declar multumita. A apucat-o trancaneala pe fi-mea si dr. e foarte incantata ca e vorbareata. Mi-a zis s-o incerc de acum cu cate o lingurita de suc de mar sa se obisnuiasca si cand e foarte cald pot sa-i dau apa si ceai.
O sa pun pe mailul comun ceva despre diversificare. Sotul meu a descarcat-o (el se ocupa de noutati).
Am o durere de cap cumplita.
pufuletii si mamicile de pufuleti.
Mai trec eu pe aici ca iar raman in urma.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Neatza!!!

hai ca eu tocmai am pierdut un mesaj kilometric si nu cred ca mai am rabdare sa scriu iar

Andrei de nicolcriss, Ema de cris.d, Edoard de Analessya13

cris.d multumim de tratatie

eu ieri am vrut sa zic atatea, dar n-am reusit decat sa trimit nishte mesaje nu foarte coerente. m-au cam dat peste cap chestia cu indemnizatia plus ca isabela a urlat aproape toata ziua, iar de dormit nu doarme decat pe picioare sau in brate cand vreau sa o pun in patut se trezeste si incepe sa planga , daca n-ar dormi noaptea nu stiu cum as mai rezista

lasand asta la o parte ieri am votat una bucata gargaritz bautor de whisky si una bucata teodor shmecheras si am dat iama prin pozele de pe contul nou ...avem fara indoiala cei mai frumosi bebei

acum ma duc sa vad ce s-a mai scris la topicul despre indemnizatie ...da chiar voi veniti luni la meeting??? ca eu m-as duce

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

LA MULTI ANI [S] MARIUCASARA !!!!!!!!

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Mesteresc capitol nou.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcineea_cj spune:

Neata fetelor !
multumesc pt raspunsuri !
Cristies,nu mai am croitori buni pe aici prin zona Au emigrat toti
Miremia,,nu colacul e de vina ci starea de spirit a bebelului Noi mai incercam Ca stiu sigur ca-i place apa
Sper azi sa nu mai ploua Ca aseara nu am mai iesit A fost o furtuna A batut gheata Si bb agitata din cauza ei(furtunii)
O zi minunata la mamici si pitici !

cea mai fericita mamica :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Nik0le spune:

Capitol nou aici.

Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)

Mergi la inceput