Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cris.dogarel, exact asta as fi vrut si eu (daca as fi fost vreodata studenta la litere). Ca nu e nimic grav, dar intotdeauna exista un mare "DAR".

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onitza spune:

CRIS, ma gandeam eventual sa ma intalnesc initial cu fetele care stau in apropiere de parcul IOR, pe vineri, si sa incerc sa vad cu tine si celelalte fete in Moghioros pe 1 iunie. Am citit ca tu stai departe si nu se justifica sa faci atat de mult pe drum. Si noi avem dorinta de emigrare, dar ....deocamdata suntem prinsi cu planuri pe cel putin 2 ani. ...stii tu....

In legatura cu alaptarea.....ma duc eu suparici la CUlcer si ii zic ca mananca danut fff des, la sf de ora, juma de ora, ca nu apuc sa fac nimik in casa, stau cu el numai la san....si zice: pai tu esti de vina, de ce il pui asa des? eu: pt ca cereeee....si mi=a explicat ca nu e chiar asa, el cere si ca sa se linisteasca dar nu e normal sa il pun atat de des, sa ii decalez mesele la 2 ore juamte- 3 ore....si sa nu il mai pun toata ziua-buna ziua..... ...a, si mi-a mai spus sa il mai las sa si planga, ca n=a murit nimeni de asta. De 2 zile copilul papa la 2 ore jumate - 3 ore si n-a patit nimik rau. Si intr-adevar era vina mea, cum plangea cum il puneam la san.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ALEXUTZZA, am uitat sa va zic de prietena Emei, www.kskids.com/new3/KksProductDetail.php?product_id=219" target="_blank">julia. nu e lamaze,e asemanator, dar poate va place ceva pe acolo

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Vai, ce ma enerveaza webshot-ul...ma chinui de mai bine de juma' de ora sa incarc o poza si-mi tot da eroare.
La mama in gradina au inflorit Irisii...si vroiam sa-i ofer unul d-rei Iris din odiseea noastra...

...dar reusesc io pana la urma, daca nu azi, maine...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Fetele, lu' fie-miu nu-i mai ajunge patura! L-am lasat pe patura in pat la noi cu jucarii sa dau si eu cu aspiratorul in sufragerie si cand ma duc la el iesise cu toate jucariile dupa el din perimetul paturicii lui, se intorsese pe burta si se tara spre calorifer sau draperii, nu stiu exact. Ce nu pricep e cum si-a luat si jucariile care erau langa el desi el era la aproape un metru de paturica lui.
Salut lasat in patul mare! De acum doar in patutul lui mai sta nesupravegheat.

Asa... Miremia, cat de inalta e Mara? Ca eu am impresia ca Garga de la balaceala in cada se lungeste (nu l-am masurat, e doar impresia lasata de pantalonii care parca nu-s ai lui si saptamana trecuta ii veneau foarte bine.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ALEXUTZZA, am uitat sa va zic de prietena Emei, www.kskids.com/new3/KksProductDetail.php?product_id=219" target="_blank">julia. nu e lamaze,e asemanator, dar poate va place ceva pe acolo

poze

povestea noastra

Si noi o avem pe Julia si Isabela e tare incantata de noua ei prietena cu bucle aurii

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

mi-au venit banutiiiii yupiiiiiiiii ... 1100 ron si din urma doar 310 lei

ayanna mama scrii niste mesajeeeeee JOS PALARIA

am calct 1 tona de haine....mai am una

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Cand ai depus tu dosarul?

www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

am fost sa iau cei 230 de RON prima de nastere sau ce sunt aia si apoi la sala Mi-am facut abonament, sper sa merg si sa scad AMR ca nu se mai poate! azi am pierdut 350 de calorii (15'banda, 15' bicicleta si 10' un stepper f greu, dar misto, f eficient)
citesc din urma si revin

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

a murit fetita cu 500 de grame.............
vaiiiiiiiii

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Doamne!!!!!!!!

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

mi-au venit banutiiiii yupiiiiiiiii ... 1100 ron si din urma doar 310 lei

ayanna mama scrii niste mesajeeeeee JOS PALARIA

am calct 1 tona de haine....mai am una

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

cum voua va vin banutii si mie nimic... 8 martie depus dosarul...macar alocatia... nimic!

Mergi la inceput