Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Vad ca au inceput sa apara banutii...yupiiii!!!

Vroiam sa va intreb...vine cumva vreo decizie acasa legata de indemnizatie? in care sa specifice ce suma o sa luam? sau doar aia care a venit pentru alocatie?

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

nu vine dkt cuponul

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

AYANNA, felicitari ptr somnel fara tzitzi.la mai multe! si tu esti de invidiat ca poti sa fii multumita cu ce ai, ca vrei ce ai si nik mai mult. implinirea e o...nirvana care starneste invidii pozitive.. eu imi zic mereu k am di tati, k ce ma deranjeaza sunt mici , dar..tot ma mananca sa schimb astea rele, sa fug de ele. imi tot imaginez copiii peste ani intrebandu-ma 'daca erai convinsa ca e de cacao tara si ai shi putut sa pleci la mai bine, de ce nu ai facut-o?' ce sa le raspund? cum sa le invatz eu cum e cu shpaga, cum e cu serviciile de f proasta calitate, cum le insuflu cinstea, corectitudinea, intr-o tara in care astea sunt defecte; cum le spun sa invetze, sa iubeasca munca, iar apoi sa fie date la o parte de o pila a cuiva, oricat ar sti/munci?

scuze de off topic

CATALUTZA, multu de raspuns si Irina

RATUSCA, Andrei

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

foarte bine si frumos spus

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ayanna_xem

Cristies...super tare poza...

Am votat...

Lucia, am votat si pentru tine...

Apropos, Cris_mario cred ca nu da voie sa votezi de doua ori in aceeasi zi aceeasi poza, ca eu am votat si la Lucia si la Cristies si a mers la ambele...sau oare la Lucia am votat aseara???? Vaaaai, ce memorie proasta am...

cred k ai votat aseara k am incercat de 3 ori si nu mere sa votez gargaritzul smecheras...belea poza

o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Citat:

AYANNA, felicitari ptr somnel fara tzitzi.la mai multe! si tu esti de invidiat ca poti sa fii multumita cu ce ai, ca vrei ce ai si nik mai mult. implinirea e o...nirvana care starneste invidii pozitive.. eu imi zic mereu k am di tati, k ce ma deranjeaza sunt mici , dar..tot ma mananca sa schimb astea rele, sa fug de ele. imi tot imaginez copiii peste ani intrebandu-ma 'daca erai convinsa ca e de cacao tara si ai shi putut sa pleci la mai bine, de ce nu ai facut-o?' ce sa le raspund? cum sa le invatz eu cum e cu shpaga, cum e cu serviciile de f proasta calitate, cum le insuflu cinstea, corectitudinea, intr-o tara in care astea sunt defecte; cum le spun sa invetze, sa iubeasca munca, iar apoi sa fie date la o parte de o pila a cuiva, oricat ar sti/munci?

scuze de off topic

RATUSCA, Andrei

poze

povestea noastra

Aaa, dar sa stii Cris.d ca sunt departe de autosuficienta (din toate punctele de vedere), nu pot sa spun ca nu-mi doresc mai mult sau ca mi-este de ajuns ce am...dimpotriva...
...doar ca in drumul meu spre 'mai bine si mai mult' ma bucur si de clipa prezenta...ca nu se stie cat de departe e capatul tunelului...iar timpul trece si nu iarta...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris_mario

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Cu greu am reusit sa uploadez o poza... puteti sa ne votati si pe noi www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank">AICI.

Am editat ca papasem niste ghilimele si iesise o bulibaseala.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

te votez maine k nu merge dkt o data pe zi si deja am votat la lucia

o printesa grabita...

pe mine m-a lasat la amandoi...

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

DECENUELA, idem stilul. doar ca eu nu am leagan si parc, deci o plimb in brate prin curte, dar de multe ori se trezeste la transferul in carucior, plange si ...gata somnul

ONITZA, eu ca sa vin in IOR am nevoie de mama sa ma ia de acasa si sa stea cu ema in masina in spate o ora pana acolo... daca nu se stabileste clar ziua/ora, nu o pot chema...just in case. nu stim unde/tzara. pentru ca acum e la stadiul de dorinta de a pleca..la mai biine. ceea ce inseamna multe optiuni

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Multumesc fetele de voturi!
Sper sa nu ma urecheze Alicredo ca i-am furat ideea.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank"> VRETI SA VOTATI O ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:

scuze de off topic

RATUSCA, Andrei

poze

povestea noastra

cris ...eu cand ascult melodia www.youtube.com/watch?v=Iw4M5oHJkaA" target="_blank">asta gandesc fix k tine ...daca pitica mea o sa imi zica peste ani ca de ce am nascut-o intr-o asemenea tara

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

DECENUELA, idem stilul. doar ca eu nu am leagan si parc, deci o plimb in brate prin curte, dar de multe ori se trezeste la transferul in carucior, plange si ...gata somnul

ONITZA, eu ca sa vin in IOR am nevoie de mama sa ma ia de acasa si sa stea cu ema in masina in spate o ora pana acolo... daca nu se stabileste clar ziua/ora, nu o pot chema...just in case. nu stim unde/tzara. pentru ca acum e la stadiul de dorinta de a pleca..la mai biine. ceea ce inseamna multe optiuni

poze

povestea noastra

Eu una nici nu stiu ce sa zic...pe cnn spune acum ca ploua zilnic pana luni!!

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Vai, ce ma enerveaza webshot-ul...ma chinui de mai bine de juma' de ora sa incarc o poza si-mi tot da eroare.
La mama in gradina au inflorit Irisii...si vroiam sa-i ofer unul d-rei Iris din odiseea noastra...

...dar reusesc io pana la urma, daca nu azi, maine...

Mergi la inceput