Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

Cu greu am reusit sa uploadez o poza... puteti sa ne votati si pe noi www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank">AICI.

Am editat ca papasem niste ghilimele si iesise o bulibaseala.

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

Cu greu am reusit sa uploadez o poza... puteti sa ne votati si pe noi www.cordcenter.ro/gallery/image/432.html" target="_blank">AICI.

_

Cresc

te votez maine k nu merge dkt o data pe zi si deja am votat la lucia

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:

_

Cresc

Cat de tare poza!!! Votat si gargaritzului.

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

mi-au venit banutiiiii yupiiiiiiiii ... 1100 ron si din urma doar 310 lei

ayanna mama scrii niste mesajeeeeee JOS PALARIA

am calct 1 tona de haine....mai am una

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

AYANNA, felicitari ptr somnel fara tzitzi.la mai multe! si tu esti de invidiat ca poti sa fii multumita cu ce ai, ca vrei ce ai si nik mai mult. implinirea e o...nirvana care starneste invidii pozitive.. eu imi zic mereu k am di tati, k ce ma deranjeaza sunt mici , dar..tot ma mananca sa schimb astea rele, sa fug de ele. imi tot imaginez copiii peste ani intrebandu-ma 'daca erai convinsa ca e de cacao tara si ai shi putut sa pleci la mai bine, de ce nu ai facut-o?' ce sa le raspund? cum sa le invatz eu cum e cu shpaga, cum e cu serviciile de f proasta calitate, cum le insuflu cinstea, corectitudinea, intr-o tara in care astea sunt defecte; cum le spun sa invetze, sa iubeasca munca, iar apoi sa fie date la o parte de o pila a cuiva, oricat ar sti/munci?

scuze de off topic

CATALUTZA, multu de raspuns si Irina

RATUSCA, Andrei

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Vad ca au inceput sa apara banutii...yupiiii!!!

Vroiam sa va intreb...vine cumva vreo decizie acasa legata de indemnizatie? in care sa specifice ce suma o sa luam? sau doar aia care a venit pentru alocatie?

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns evyme spune:

Buna ziua!
Noi raportam o zi de kk ieri Cu una bucata bebe care n-a stiut ce vrea; a dormit foarte putin (el dormea cel putin o ora intre mese, ieri a dormit maxim o juma de ora), a papat mult si in reprize (incepeam o masa la 11.30 si terminam pe la 12.30, incepeam urmatoarea la 14.30 si terminam la 15.30, incepeam la 16.30 terminam la 17.30 si asa mai departe), n-am iesit nici afara din cauza de program haotic, nici eu n-am avut timp sa fac nimic prin casa, ca tot timpul cat a stat treaz a vrut sa ma uit in ochii lui (nu era de ajuns sa-i vorbesc sau sa-l tin in brate, trebuia sa stam ochi in ochi). Si mai vin si astia cu ideile lor geniale sa ne taie din banii care si-asa erau prea putini
Astazi se pare ca e ceva mai bine, a dormit de la 12.15 pana acum; am avut si eu timp sa mai fac una alta prin casa, prin bucatarie
Am vazut ca s-a stabilit noua intalneala pe 1 iunie in Moghioros. Sigur nu voi lipsi!

Din urma o sa citesc mai tarziu, ca acum vrea

din 10.02.2010 fericita de Sebastian Mihai

cum a venit pe lume pustiu`
poze bebe Sebastian

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

Citat:

_

Cresc

votat ambitiosul. suuuuper poza!

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Cristies...super tare poza...

Am votat...

Lucia, am votat si pentru tine...

Apropos, Cris_mario cred ca nu da voie sa votezi de doua ori in aceeasi zi aceeasi poza, ca eu am votat si la Lucia si la Cristies si a mers la ambele...sau oare la Lucia am votat aseara???? Vaaaai, ce memorie proasta am...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mariucasara spune:

Citat:

_

Cresc

Votat

Mamica de Sara(22.11.2006) si Sebi (27.01.2010)

Mergi la inceput