Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 9
lorex spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamidepuiuti lorex,am vazut pozele din noul cont... sa traiti 1000 de ani fara reparatii,ca frumosi sunteti! imi plac TOATE pozele de acolo...avem cei mai frumosi pufuleti ever! cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010) www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze asa creste Alex |
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...al inimii mele...
decenuela spune:
citat din mesajul lui ayanna_xem Cris.d, mamidepuiuti si fetele care mai vreti sa emigrati...va invidiez MAXIM (am zis!!!) ca aveti aceasta optiune... ...la mine nu poate fi vorba de asa ceva... ...in primul rand pentru ca nu am unde sa plec, iar eu sunt genul care nu lasa 'cioara din mana pentru vrabia de pe gard'...iar cel mai important e ca pentru a pleca ar trebui sa-mi iau toata familia cu mine...(mama, tata, frati, bunici, catel, purcel etc....)...pentru ca eu fara familie nu pot supravietui...noi suntem foarte, foarte uniti...familia (nu numai trio-ul restrans) este foarte importanta pt mine...parintii mei imi sunt foarte apropiati, ei traiesc prin si pentru copiii lor...am niste parinti de nota 20...tatal meu, de ex, e un simplu tractorist de meserie...dar e un tip atat de citit si de cultivat...pentru mine a fost intotdeauna enciclopedie ambulanta, io n-am avut nevoie de dictionar la viata mea sau de ore de meditatii...totdeauna a avut un raspuns pentru mine, iar daca nu stia ceva imi spunea 'nu stiu acum, dar iti spun maine' si nu stiu cum facea dar afla tot... ...asa au fost vremurile mai demult...la tara, greutati, lipsa banilor...daca ar fi avut posibilitati sa faca scoala mai multa probabil ca ajungea om mare...si are un sufleeeeet...si mama la fel, ea nu prea le are cu 'intelectualismele', dar are multa, multa dragoste de oferit...daca noi ca si parinti am avea puterea sa fim cel putin la fel de buni ca ei cred ca nu mi-as putea dori mai mult.... ...asa ca....nu pot pleca...as muri de griji, de dor...indiferent cati bani as avea si cat de bine as trai...sufletul mi-ar fi sarac.... ...dar ... va invidiez... mami de strumfita scumpa Daria-Ioana |
am aj sa astept postarile tale cu sufletul la gura....se pare k ti-ai ales meseria in raport k sufletul tau. esti atat de echilibrata ... ne incarci pozitiv de fiecare data...nu merg emoticoanele astea k vroiam sa-ti dau muuuuulte flori
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
poze
AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...
ayanna_xem spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui decenuela
am aj sa astept postarile tale cu sufletul la gura....se pare k ti-ai ales meseria in raport k sufletul tau. esti atat de echilibrata ... ne incarci pozitiv de fiecare data...nu merg emoticoanele astea k vroiam sa-ti dau muuuuulte flori Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii... Povestea unui...petrecaret poze AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire... |
Multumesc Decenuela...
Ma bucur mult ca postarile mele chiar ajuta pe unele dintre voi...aici, pe forum, sunt o mamica si atat...incerc sa-mi spun si eu parerile si opiniile, pentru ca de obicei eu sunt doar cea care asculta...sau in orice caz daca vorbesc ceea ce vorbesc nu are legatura cu persoana mea...dar aici, pot sa ma exprim...
...si ma bucur ca am aceasta oportunitate...
...imi sunteti dragi si e o placere sa stea omul la 'un pahar de vorba' cu voi...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
Nik0le spune:
ayanna si eu la fel, mai devreme calcam de zor si ma gandeam ce noroc pe noi ca te avem... stii mereu cum sa ne ridici moralul! Multi tie si norocoasei Daria (ca te are ca mama)!
Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010)
Nik0le spune:
lorex, am vazut pozele, sunteti tare frumosi, in frunte cu micuta Iuria! Cea cu voi trei e de pus in rama!
oani, felicitari pentru micul crestin, ce-a crescut Lucas! Imi place freza lui blondina de baiat mare!
cristies, sper ca nu te-am suparat cand am spus ca ii raspunsesem onitei pe mesajul tau, n-am incercat decat sa fiu de folos cu informatii, nimic altceva.
oani_2002 spune:
ayanna
Exact la fel ca si Nik0le si eu...calcam si ma gandeam ce frumos ai scris si astazi. Si ce frumos scri in general. Esti hrana pt suflet si e deosebit de placut sa-mi beau cafeaua "cu tine".
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
Nik0le spune:
Iar raspund din trei in paispe, tot din cauza cititului rapid, ma asteapta treburile...
cristies, multumim pentru linkul despre indemnizatie! Nu-i o veste fantastica, dar sper sa ne descurcam. Vorbeam ieri cu al meu si mi-a zis ca in caz ca fac astia indemnizatia 600 roni o sa facem tot posibilul sa stau totusi cei doi ani acasa, el, care la primul copil imi zicea ca e musai sa ma intorc la servici dupa cel mult un an... M-am bucurat mult sa vad schimbarea de atitudine.
ayanna_xem spune:
citat din mesajul lui Nik0le ayanna si eu la fel, mai devreme calcam de zor si ma gandeam ce noroc pe noi ca te avem... stii mereu cum sa ne ridici moralul! Multi tie si norocoasei Daria (ca te are ca mama)! Nico de Isabela (2007) si Irina (01.02.2010) |
Multumesc Nikole, Oani...
..dar hai fetele, gata, k ma faceti sa rosesc...
...asta e tot ce-mi doresc si eu...sa fiu o mama buna pentru copilasul meu si sa fie mandra de mine....stiti cum se zice, parintii nu ti-i alegi, sper sa nu regrete vreodata ca nu are optiunea de a-i alege...ca se mai intampla din pacate si de astea...daca ati auzi unii adolescenti din ziua de azi cam cum vorbesc despre parintii lor....
...am editat pt ca am citit si mesajul tau Oani intre timp...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
cristies spune:
Nik0le, nu m-am suparat, Doamne fereste! .
Si sotul meu tot asa a zis, ca el nu vrea sa fie casa goala (cum era inainte cand eu lucram in alt oras)
Ayanna si mie imi face o deosebita placere sa te citesc. As vrea sa pot fi si eu asa de calma ca voi. De fapt eu sunt foarte calma de felul meu, nu stiu ce trasatura aveti voi acum si eu n-o am...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
onitza spune:
CRISTIES, NIKOLE, multumesc frumos pt raspunsuri. Sunteti tare dragute!
Am luat suzi de la chicco si e kk bre, o scuipa intentionat si daca nu o las sa cada din gurita, urlaaaa....asadar va trrebui noi parintii sa ne resemnam ca n-o vrea copilul si gata! CRIS, ti=am zis eu ca ma tin scai de tine! Una peste alta mi-ar placea o iesire in IOR.....deci a ramas pe vineri? In jur de ce ora? Poate ne repezim si noi intr-o dupa-amiaza. Eu scriu daca reusesc sa vin, k? O sa ne recunoasteti dupa copil urlator in carut!