Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

superbe pozeeeee

lucas....un print
bb de iulenaca super frumu imbracat

lorex...belea toate pozele.... superba lumanarea

puii la balaceala....isabela si alexis sunt superbi

iar bb de hapyella e o scumpa

andrei,petra,irina

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns al3csa spune:

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

a murit fetita cu 500 de grame.............
vaiiiiiiiii

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

Acum e un ingeras langa DD. Stiu ca e f. dureros, dar mami trebuie sa aiba putere sa mearga mai departe pentru surioara ei. Nu gresesc, nu? Era vorba de 2 fetite nascute la 23 sapt?

Da Din pacate nu gresesti.

de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii

O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"

"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ayanna_xem spune:

Cris.d, mamidepuiuti si fetele care mai vreti sa emigrati...va invidiez MAXIM (am zis!!!) ca aveti aceasta optiune...
...la mine nu poate fi vorba de asa ceva...
...in primul rand pentru ca nu am unde sa plec, iar eu sunt genul care nu lasa 'cioara din mana pentru vrabia de pe gard'...iar cel mai important e ca pentru a pleca ar trebui sa-mi iau toata familia cu mine...(mama, tata, frati, bunici, catel, purcel etc....)...pentru ca eu fara familie nu pot supravietui...noi suntem foarte, foarte uniti...familia (nu numai trio-ul restrans) este foarte importanta pt mine...parintii mei imi sunt foarte apropiati, ei traiesc prin si pentru copiii lor...am niste parinti de nota 20...tatal meu, de ex, e un simplu tractorist de meserie...dar e un tip atat de citit si de cultivat...pentru mine a fost intotdeauna enciclopedie ambulanta, io n-am avut nevoie de dictionar la viata mea sau de ore de meditatii...totdeauna a avut un raspuns pentru mine, iar daca nu stia ceva imi spunea 'nu stiu acum, dar iti spun maine' si nu stiu cum facea dar afla tot...
...asa au fost vremurile mai demult...la tara, greutati, lipsa banilor...daca ar fi avut posibilitati sa faca scoala mai multa probabil ca ajungea om mare...si are un sufleeeeet...si mama la fel, ea nu prea le are cu 'intelectualismele', dar are multa, multa dragoste de oferit...daca noi ca si parinti am avea puterea sa fim cel putin la fel de buni ca ei cred ca nu mi-as putea dori mai mult....

...asa ca....nu pot pleca...as muri de griji, de dor...indiferent cati bani as avea si cat de bine as trai...sufletul mi-ar fi sarac....

...dar ... va invidiez...

mami de strumfita scumpa Daria-Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Am urcat niste poze in contul nou si am profitat sa vad pufuletii frumosi de acolo.
1. Sunt toti foarte, foarte, foarte frumosi
2. Vreau si eu colacel. MIREMIA, tu cu cat ziceai ca le-ai luat, ca eu am gasit pe ebay cu aproape 10 euro si tinusem minte ca ai zis de ceva mai putin

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Eu l-am luat cu 6 lire cu transport cu tot.
Vine din china deci dureaza.
daca vrei iti dau link

www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.

Mergi la inceput

Decenuela eu subscriu la tot ce ai spus tu...exact asta am spus si eu mai demult, dar cu alte cuvinte...

...nu noi traim adevaratele drame...

...la mine poate ca si prin prisma profesiei am inclinatie spre acest gen de trairi...empatia e o conditie esentiala in cazul meu...trebuie sa fiu 'oglinda' pentru cel din fata mea si sa-i 'reflect' o imagine obiectiva si din afara pentru ca propria lui perspectiva asupra situatiei sa fie alta...

...si sa nu va inchipuiti ca e usor!!!!...sunt unele drame, care numai prin simplul 'oglindit' ma coplesesc...asa ca bineinteles ca atunci cand imi privesc propria viata, asa buna sau rea cum e...prin comparatie cu ce am 'oglindit' e...nici nu stiu cum sa zic, pur si simplu ma bucur ca e asa cum e!...poate de aia reusesc sa vad de cele mai multe ori jumatatea plina a paharului....nu ca n-as fi realista...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristies spune:

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7263294-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-scade-15-proiect-ordonanta-urgenta.htm

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

Mergi la inceput

Ma duc sa pap ca ne-a sunat mama sa mergem la masa...si mai vin daca ma lasa asta mica...sa mai aberez pe aici...

Am citit despre drama prietenei lui Bea...ce sa mai zic...
...sa ma mai plang io?!!!!

Of!!!
Doamne ajuta!!! ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Am urcat niste poze in contul nou si am profitat sa vad pufuletii frumosi de acolo.
1. Sunt toti foarte, foarte, foarte frumosi
2. Vreau si eu colacel. MIREMIA, tu cu cat ziceai ca le-ai luat, ca eu am gasit pe ebay cu aproape 10 euro si tinusem minte ca ai zis de ceva mai putin

Eu l-am luat cu 6 lire cu transport cu tot.
Vine din china deci dureaza.
daca vrei iti dau link

www.cordcenter.ro/gallery/image/351.html" target="_blank">Avem nevoie de un vot. Multumim.
Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

Multumesc lucia, mi-a trimis deja miremia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristies

http://economie.hotnews.ro/stiri-finante_banci-7263294-indemnizatia-pentru-cresterea-copilului-scade-15-proiect-ordonanta-urgenta.htm

_
Cristina, de gargaritz Alexis.

Povestea zilei de 6.01.2010

Cresc

sa ajung sa ma bucur ca imi ia bani...?... psihologia inversa! cred ca am adrenalina in mine acum cat pt 2 ani...... si nu simteam nevoia de mai multa adrenalina...sincer

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

fetelor !!

N-am apucat sa citesc pana la pagina actuala ....sunt undeva pe la ultimele pagini din capitolul trecut, dar va prind eu din uram .

Ieri am tot incercat sa intru si sa scriu, dar de fiecare data se mai intampla cate ceva .

Miremia , i-am facut baitza printesei (de doua ori chiar pana acum) e o nebunie , am pus de ieri primele pozici cu balaceala.

Legat de indemnizatie si toate cele ce se mai aud pe la TV .....pur si simplu nu-mi vine sa cred ce aud ...hai ca la mine diferenta nu e foarte mare, dar chiar si aia e suficienta tinand cont ca eu imi cresc singura bebelusha ("tati" a dat pana acum 2 mil, a nu se intelege ca in fiecare luna, dar nici nu ma asteptam la altceva), singurul ajutor pe care il am e din partea alor mei care sunt pensionari, deci ...nu stiu cum o sa ies din toate astea ...mai ales ca nici nu pot sa ma intorc la munca ...deh firma e cu ambele picioare in groapa si abia m-au mai tinut pana am nascut.......

In alta oridine de idei daca nu am plans la ce a scris ayana capitolul trecut, am plans la ce a scris decenuela

Cris.d si fetele care vor sa plece din romanik, ma luati si pe mine ??

hai ca mai citesc si rebin ...

Elena, fericita de Maria Isabela (28.01.2010)

Mergi la inceput