Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)
Raspunsuri - Pagina 7
cristies spune:
Oani, bine ai revenit! Intru acum sa vad pozele.
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
oani_2002 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cristies Oani, bine ai revenit! Intru acum sa vad pozele. _ Cristina, de gargaritz Alexis. Povestea zilei de 6.01.2010 Cresc |
multumesc Cristies. Ce scumpit e Alexis cu colacelul. Se vede ca a fost incantat!
Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)
mamidepuiuti spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui oani_2002
pupici multi si baietilor tai si mamicii baietilor, evident. Cand te pregatesti de plecare? Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
lucas e imbracat ca si alexander uita-te la pozele mele
edit: si pt mami de lucas si andu dam pupici si flori...da-s zuza rau azi...
cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze
asa creste Alex
cris_mario spune:
citat din mesajul lui oani_2002 Buna dimineata, sau neatza, vorba lui mamidepuiuti, ca nu-i prea buna. Am ramas si noi in sfarsit singuri, dar n-am apucat sa recuperez nimic. Am mai citit cate o pagina ici, o pagina colo, dar sunt in urma cu vreo 3 capitole si nici nu stiu cand imi va permite timpul sa ajung la zi. Botezul a iesit destul de binisor. Daca nu m-as fi stresat ingrozitor ca am uitat (nu eu, nu eu ) geanta lui Lucas cu hainutele de schimb, cu carpa de finet, cu scutecele si servetele umede...poate ca ar fi fost mai bine. A fost super intim, preotul, noi, socrul, nasii si 2 prieteni, iar Luc s-a comportat admirabil. Din pacate luase ceva virusache de la frate-so inca inainte de botez si tuse din cand in cand, iar dupa s-a cam accentuat tusea. Nu face febra si e bine dispus. Am vazut ca-s probleme in tara cu scaderea salariilor si a indemnizatiilor Daca Portugalia nu ar fi la limita, aproape de Grecia, v-as invita pe toate sa emigrati aici. Clima-i fantastica, oamenii-s calzi... Eu sunt tare intoarsa pe dos de ieri de cand am aflat ca a murit tatal unei colegute de-a lui Andi de la gradi. 44 de ani, fara nici o problema de sanatate cunoscuta, s-a culcat sanatos si nu s-a mai trazit. Doi copii mici ramasi fara tata...Si in plus, culmea absurdului, nu exista nici un preot sa-l ingroape, ca-s toti ocupati cu visita papei Fug sa vad cu cat va scade indemnizatia, ca nu am apucat inca. E mult? Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006) |
felicitari ptr botez...multa sanatate lui lucas
imi pare ff rau de tatal colegei lui lucas
Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...
mandruta spune:
citat din mesajul lui Beatrice1982 a murit fetita cu 500 de grame............. vaiiiiiiiii Bea de Ivan, iubirea noastra! Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi! Poze |
Acum e un ingeras langa DD. Stiu ca e f. dureros, dar mami trebuie sa aiba putere sa mearga mai departe pentru surioara ei. Nu gresesc, nu? Era vorba de 2 fetite nascute la 23 sapt?
cristies spune:
Ce-mi place poza in care doarme imbracat elegant...
_
Cristina, de gargaritz Alexis.
Povestea zilei de 6.01.2010
Cresc
My_Lady0091 spune:
intrati aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=152145 si alaturati-va mamicilor care vor avea de suferit prin stabilirea indemnizatiei la 600 lei...
ALINAde Marie Rebecca Ayanna
Mariuca la tara
VIATA MEA PANA LA CAPAT...
" Sunt o pana de vultur pe coama unui leu/
O crusta de sare sub unghia unui zeu..."
Sum,esse,fui-by me
ayanna_xem spune:
Hello fetele....
neata' nu mai pot sa zic ca e deja amiaza, buna nici atat ca aruncati cu oo ...so, trecem pe englezisme...
Eu acum sunt un pic happy (daca-mi permiteti! ) pentru ca fii-mea a adormit pentru prima data singura, fara tzitzi...singura problema e ca a adormit in scoica si mi se pare ca nu are tocmai o pozitie comoda, dar cand am incercat s-o mut in cosulet a marait...
...am lasat-o sa adoarma iar, m-am apropiat iar incet ca s-o iau dar a deschis brusc ochii...am ramas nemiscata, s-a mai uitat un pic asa pe sub sprancene la mine, mi-a zambit cu gura pana la urechi si s-a culcat la loc...na, ca m-am topit! cum s-o mai deranjez...stau si o pazesc acum...
Asaaaaa....deeeeci....
Lorex votez pentru 'A inimii tale'...bobitza...ca asta e numele de alint, nu?...faptul ca e si martisor e doar bonus...
La faza cu 'psihologia inversa'...probabil ca da, pe de o parte e vorba si despre asa ceva...din cate stiu psihologia inversa este o tehnica de convingere prin care incerci sa obtii de la celalalt exact opusul a ceea ce ii soliciti tu...si daca stii cum sa pui problema bineinteles ca singurul care castiga esti tu, desi la prima vedere pare exact invers...
...merge destul de bine in cazul copiilor, de obicei lor daca le zici 'nu fa aia sau aia' exact pe dos se intampla...in sens pozitiv, in felul asta ii poti manipula... le spui sa nu faca un lucru bun, iar ei - gica contra - il fac...asa ca tre sa avem maaaaare grija ce anume le cerem sa faca sau sa nu faca....oricum nu merge de fiecare data si tre sa stii cum sa pui in practica acest lucru astfel incat sa obtii ce doresti, ca altfel risti sa iesi mai rau decat erai initial...
...legat de ceea ce fac luminatii nostri guvernanti ...recunosc ca am gandit si eu ca si ratusca la un moment dat... mi se pare ca e mai mult vorba de manipularea maselor aici...ca si in arta negocierii...soliciti un 'pret' foarte mare, total nerealist...pentru ca in urma 'negocierilor' sa fii draga doamne 'bun la inima' si sa lasi la pret in 'favoarea' celuilalt...ala bucuros ca a obtinut o 'reducere', bate palma si incheie afacerea.....Cine a pierdut si cine a castigat aici??? ...(ca evident ambele parti sunt fericite de 'tunul' pe care l-au dat)...si la fel de evident e si raspunsul...nu???
Hai ca trimit si mai citesc din urma...ca sa-mi reamintesc...
mami de strumfita scumpa Daria-Ioana
al3csa spune:
Buna dimineata fetele
Hai ca m-am gasit sa scriu si eu acum cand s-a trezit Yannis ..
Bun .. acum o ora jumate am inceput sa scriu .. asa ca nu stiu ce mai tin minte
Vroiam sa va zic ca Yannis a inceput sa doarma din ce in ce mai mult si sa pape din ce in ce mai putin nu stiu ce sa-i mai fac .. Inainte papa 100 ml sau mai mult acum daca papa 80 ml sunt fericita. Nu da semne ca s-ar simti rau .. e f activ .. are chef de joaca cand se trezeste .. e activ .. vb cu noi muuuuuult .. Ieri a dormit la pranz 5 ore jumateeee !!! Fara sa pape .. slta data era ceas desteptator la 3 ore urla de foame .. E normal?? Ati patit si voi asa???
Cu indemnizatia nu pot sa zic ca are ffff mare dreptate decenuela . Eu nu pot sa ma plang ca voi de bani .. mare lucru nu luam in plus .. bine e adevarat era ceva in plus .. Nu pot decat sa sper ca el nu va simti lipsa banilor cum nu a simtit-o nici pana acum .. Vreau sa ma bucur de el in fiecare zi si nici nu ma gandesc sa ma intorc la munca mai devreme de 2 ani .. vreau sa-i vad fiecare miscare sa-i aud fiecare sunet .. sa ma bucur pt fiecare gr sau pt fiecare cm luat. Asa cum ne-am descurcat pana acum ne vom descurca si de acum inainte
Azi mergem la dr pt masurat si cantarit. Nu cred ca a mai luat mare lucru in ultimile 2 sapt pt ca de o sapt face cum v-am zis mai sus.
A si am inceput sa-i dau mar .. Nu aruncati cu pietre .. . M-am gandit ca asa ar fi mai bn pt ca nu prea mai facea kk in fiecare zi decat cu supozitor si am zis ca daca tot papa prost sa-i mai dau ceva vitamine in plus. Vad ca ii face bn la kk marul .. deci eu zic ca a m luat o decizie buna.
de Yannis Andrei (23.01.2010)
DOAMNE DA-NE PUTERE SI SANATATE !!!
Poze
Povestea nasterii
O definitie data mamei pe care am auzit-o candva, este "Cineva care spera pentru tine"
-Din "Cartea prieteniei, a lui Francis Gay"
"Stii? Eu m-am nascut ca am vrut sa fiu cu mama mea." -- Yannis