Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (57)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

pai poate ii era sete!
mai face si iuria asa si dupa 3 inghitituri adoarme!

azi aduce tati colaceii de la posta!

Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...al inimii mele...

I-o fi fost dar cand o puneam la san se arcuia, se inrosea si se impingea in picioare. Oricum, sper sa nu se mai repete curand ca o iau rara.
Cris.d, Nikole aveti tot respectul meu ca rezistati eroic!

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

Citat:
citat din mesajul lui Beatrice1982

a murit fetita cu 500 de grame.............
vaiiiiiiiii

Bea de Ivan, iubirea noastra!

Doamne ajuta-ne sa fim sanatosi!

Poze

ptr cealalta

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Ma bucur ca va place semnatura mea...
Daaa'...daca tot m-ati bagat in seama..cum suna mai bine? "al inimii mele" sau "a inimii mele"

Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...al inimii mele...

zic io...... depinde de ce vrei sa fie al/a inimii...martisorul[al inimii] sau bobitza[a inimii]

cornelia,mami de Radu (30.07.2000) si Alexander (05.01.2010)
www.flickr.com/photos/43575800@N02/" target="_blank">poze

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris_mario spune:

eu zic A INIMII MELE(bobitza)

Andreea Alexandra Elena 02.02.2010+Mario Andrei 16.08.2005+Andrei Daniel 09.09.2000
www.flickr.com/photos/43981940@N03/" target="_blank">poze
o printesa grabita...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oani_2002 spune:

Buna dimineata, sau neatza, vorba lui mamidepuiuti, ca nu-i prea buna. Am ramas si noi in sfarsit singuri, dar n-am apucat sa recuperez nimic. Am mai citit cate o pagina ici, o pagina colo, dar sunt in urma cu vreo 3 capitole si nici nu stiu cand imi va permite timpul sa ajung la zi.
Botezul a iesit destul de binisor. Daca nu m-as fi stresat ingrozitor ca am uitat (nu eu, nu eu ) geanta lui Lucas cu hainutele de schimb, cu carpa de finet, cu scutecele si servetele umede...poate ca ar fi fost mai bine. A fost super intim, preotul, noi, socrul, nasii si 2 prieteni, iar Luc s-a comportat admirabil. Din pacate luase ceva virusache de la frate-so inca inainte de botez si tuse din cand in cand, iar dupa s-a cam accentuat tusea. Nu face febra si e bine dispus.

Am vazut ca-s probleme in tara cu scaderea salariilor si a indemnizatiilor Daca Portugalia nu ar fi la limita, aproape de Grecia, v-as invita pe toate sa emigrati aici. Clima-i fantastica, oamenii-s calzi...

Eu sunt tare intoarsa pe dos de ieri de cand am aflat ca a murit tatal unei colegute de-a lui Andi de la gradi. 44 de ani, fara nici o problema de sanatate cunoscuta, s-a culcat sanatos si nu s-a mai trazit. Doi copii mici ramasi fara tata...Si in plus, culmea absurdului, nu exista nici un preot sa-l ingroape, ca-s toti ocupati cu visita papei

Fug sa vad cu cat va scade indemnizatia, ca nu am apucat inca. E mult?

Mami de Lucas (06.02.2010) + André (30.01.2006)

Mergi la inceput

lorex,am vazut pozele din noul cont... sa traiti 1000 de ani fara reparatii,ca frumosi sunteti!

imi plac TOATE pozele de acolo...avem cei mai frumosi pufuleti ever!

asa creste Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

DECENUELA, tu cum il adormi pe Luca ziua? te intreb pe tine ca-mi pare k seamana noaptea la program cu ema. ziua cum e?

noi, mai nou, nu mai vrem tzatza la 4 dimineatza, ci leganata pe picioare, altfel.
ziua, insa, nu merge leganatul, bratze, carucior, ci doar tzatza pentru.din aceasta cauza, cred, s-a intensificat regurgitarea, k papa la 1h30-2 ziua, pana adoarme. din pakate eu amortzesc in pozitie de alaptat, ma mai misc si se trezeste, stam ce stam, dupa 1 ora jum o luam de la cap
nu mai pricep nik.

Cris, mami de Ema (13/01/2010), si Ana(4/4/2003)

poze

povestea noastra

daca suntem in casa....jiji doarme f utin...si doar la tzatza...nu mere altfel...daca suge in bratze adoarme instantneu....pana il pun jos...daca stam pe pat ma molfaie si in somn , cred....dar oricum nu doarme...
asa ca functioneaza dormitu;l afara. il iau in bratze ma duc in parc ma dau k el in leagan si adoarme pe umarul meu...apoi il pun in carutz...si vreo 1 juma 2 doarme..da sa fie plimbat nu stat pe loc...ce mai...viatza frate...

din nefericire jijinmu adoarme singur :(( ...iar de supt noaptea ma termina se trez si cauta tt eceva de speriat...

fug afdara se freak la ochi si maraie

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

poze

AMR....AMP....doamne, fereste-ma de toate dulciurile si carbohidratzii la care ravnesc cu nesimtzire...

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui oani_2002

Buna dimineata, sau neatza, vorba lui mamidepuiuti, ca nu-i prea buna. Am ramas si noi in sfarsit singuri, dar n-am apucat sa recuperez nimic. Am mai citit cate o pagina ici, o pagina colo, dar sunt in urma cu vreo 3 capitole si nici nu stiu cand imi va permite timpul sa ajung la zi.
Botezul a iesit destul de binisor. Daca nu m-as fi stresat ingrozitor ca am uitat (nu eu, nu eu ) geanta lui Lucas cu hainutele de schimb, cu carpa de finet, cu scutecele si servetele umede...poate ca ar fi fost mai bine. A fost super intim, preotul, noi, socrul, nasii si 2 prieteni, iar Luc s-a comportat admirabil. Din pacate luase ceva virusache de la frate-so inca inainte de botez si tuse din cand in cand, iar dupa s-a cam accentuat tusea. Nu face febra si e bine dispus.

Am vazut ca-s probleme in tara cu scaderea salariilor si a indemnizatiilor Daca Portugalia nu ar fi la limita, aproape de Grecia, v-as invita pe toate sa emigrati aici. Clima-i fantastica, oamenii-s calzi...

Eu sunt tare intoarsa pe dos de ieri de cand am aflat ca a murit tatal unei colegute de-a lui Andi de la gradi. 44 de ani, fara nici o problema de sanatate cunoscuta, s-a culcat sanatos si nu s-a mai trazit. Doi copii mici ramasi fara tata...Si in plus, culmea absurdului, nu exista nici un preot sa-l ingroape, ca-s toti ocupati cu visita papei

Fug sa vad cu cat va scade indemnizatia, ca nu am apucat inca. E mult?

multi pupici baietilor! plus bonus pt lucas ,sa treaca tusea!
asteptam poze cu micul crestin si andu cel dulce

asa creste Alex

Mergi la inceput

Am urcat niste poze in contul nou si am profitat sa vad pufuletii frumosi de acolo.
1. Sunt toti foarte, foarte, foarte frumosi
2. Vreau si eu colacel. MIREMIA, tu cu cat ziceai ca le-ai luat, ca eu am gasit pe ebay cu aproape 10 euro si tinusem minte ca ai zis de ceva mai putin

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mamidepuiuti

multi pupici baietilor! plus bonus pt lucas ,sa treaca tusea!
asteptam poze cu micul crestin si andu cel dulce

asa creste Alex

pupici multi si baietilor tai si mamicii baietilor, evident. Cand te pregatesti de plecare?

Mergi la inceput