Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (387)
Raspunsuri - Pagina 19
luy spune:
La multi ani, Gabitz ! 
Sa ai parte de multe bucurii, sanatate si fericire alaturi de cei dragi ! 

Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
20+
Erina spune:
La multi ani Gabitz!
Sa fii mereu fericita alaturi de comorile tale!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
Ceamica super ca ati prins si vreme de plaja. Sper ca de la tirg v-ati inoit corescunzator. Chiar sunt total pe dinafara, care sunt tendintele anul asta (inafara de accesoriile cu ancore..etc si stilul mariner). Si ca tot veni vorba eu incerc "o luna fara cumparaturi" de haine si jucarii.
Recomandarea cu cherhanaua am notat-o. Pupici minunatului/
Roxana si Daria are episoade din acele doar ca sunt scurte. Cauzele sunt in ordinea asta: oboseala, gelozia pe David, foamea sau constipatia.
Yaia, nu m-am prins la foto ghicitoare...
Sabina, tinem pumnii sa iasa bine analizele.
Roxana_G spune:
Sabina, care va sa zica si Gheo e cu incapatanari. Bine, o las si eu mai moale. Ca ajunsesem sa reactionez eu mai rau ca bietul copil. Parca nu mai tin minte nimic de la Alex, dar taica -sau zice ca asa era si ea la varsta asta. Ma bucur ca Sofia e mai bine, nu intentionasem sa te sperii, doar ca voiam sa te pun in tema cu ce e de facut dc nu mergea augmentinul ala.
cecilia L spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Yaia
Cecilia, sper sa nu te superi, eu nu spun sa nu progresam odata cu lumea asta in continua miscare, dar profesorii dragi mie din scoala generala care mi-au influentat calea ce am apucat-o in viata, nu s-au folosit nici de xerox, nici de laptop sau videoproiector. Tot ce au avut a fost metoda, pasiunea pentru predat si cunostintele. Dumnezeu sa le dea sanatate si putere sa faca in continuare ceea ce au facut atunci pentru mine si acum, pentru alti tanci. =============================================== Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010) |
Da, ai dreptate....din pacat materiile pe care le predau eu nu merg doar cu pasiunea si povestea, necesita materiale didactice....mai ales ca nu pot sa le aduc "diversele utilaje" sa le vada( intelegi tu, ca doar ziceai ca esti si ing.)....asa macar poza si/sau filmuletul ii ajuta si ma ajuta
Cecilia si
Cristian Matei (07.09.2007)
Erina spune:
Si noi aniversam astazi 13 ani de casnicie. Aseara am reusit sa fugim 1 ora in oras. Am iesit singuri la un ceai in super viteza. Dupa jumatate de ora am spus amindoi in acelasi glas: Sa mergem, ne asteapta copiii dupa care ne-a apucat risul
. Oricum a fost foarte placuta iesirea, in cafenea se cinta: Can't take my eyes iar in masina Aerosmith -Crazy.
In rest the simple life, plimbari, vizite, cine, Daria adorata, bebelusul atit de cuceritor si cu rectii extrem de inteligente pentru visrat lui...
Sabina spune:
e, speriat a fost asa, figura de stil. a fost de fapt f bine ca mi-ai zis, daca nu stiam de experienta voastra si nu s-ar fi ameliorat starea ei, mai degraba intram in panica.
la Gh mai merge uneori sa limitam timpul la ce ar avea sau nu voie, de exemplu, vrea sa-si tina mainile in apa dupa ce il spal....ar vrea si o ora cred;0)
I mai zic: pana numaram la 15. Bineinteles ca nu cedeaza , ii zic pana la 10, apoi pana la 5....si in final cedeaza. Alteori e asa determinat incat trebuie sa-i mai dau ce vea vrea (cum ar fi inca o bucatica de cioco:D)
Am observat ca devine asa si in momentele(cam dese
) in care apuca el sa aiba initiative din cauza ca nu ma joc destul cu el. Daca ii propun eu jocuri,s a citim etc etc, nu-i mai vin idei traznite.
Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!
Cum mi-am alaptat copiii
Sabina's blog,
Sofia Galagia si
bb Gheo
Erina spune:
Gabriela, inainte de a face BCG-ul la Sofia ai testat-o sa vezi daca nu a luat cumva bacilul?
Cica au sosit doze si la PN. Iar m-a scos din sarite dr. de familie.

cecilia L spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G In alta ordine de idei, inainte sa ma arunc in valtoarea muncii, voiam sa va intreb daca mai sunt copilasi nazurosi ca Andrei al meu. Nu stiu ce are de la o vreme, se trezeste prost dispus, plange din orice, nu ii place nimic, vrea numai ca el. Se face ca plange sau chiar plange din orice nimic, si o tine asa si cate o ora. Ne jongleaza dupa cum are chef, cand sa plec eu sa vina tati, cand sa plec sa vina bona, cand sa plece bona sa stau eu, cand sa plecam cu totii sa vina mama mea. Totul se face cu mare lupta de convingere, si cu proteste. Pur si simplu distragerea atentiei nu mai functioneaza, se fixeaza pe cate ceva si neam nu mai lasa de la el. Sa vedem ce o face azi ca a reinceput gradi dupa o pauza de 2 saptamani, poate ii capiaza si pe acolo. Ca eu una zau daca mai am rabdare si nici nu stau prea mult cu el. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
mai face si Cristi astfel de nazuri, de regula e obosit, dar nu este obligatoriu.....cred ca le suflam prea mult( sau prea multi:mama, tata, bona....sau mamaie) in cornite, daca il ignor si ii explic ca nu se poate, la un moment dat cedeaza(10-20min)....si el este fffff incapatanat, si eu la fel

Cecilia si
cecilia L spune:
La multi ani, Gabitz
La multi ani Erina si multa fericire in continuare,
si noi facem 12 ani in 13iunie...ce repede au trecut anii.
Cecilia si