Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (387)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana_G spune:

Papanash, pai asa? M-ai sedus si m-ai abandonat cu ACDC? Oricum a fost mare nebuneala pe acolo, nu am reusit sa ne vedem cu nimeni si erau multi prieteni pe acolo.

Mergi la inceput

In alta ordine de idei, inainte sa ma arunc in valtoarea muncii, voiam sa va intreb daca mai sunt copilasi nazurosi ca Andrei al meu. Nu stiu ce are de la o vreme, se trezeste prost dispus, plange din orice, nu ii place nimic, vrea numai ca el. Se face ca plange sau chiar plange din orice nimic, si o tine asa si cate o ora. Ne jongleaza dupa cum are chef, cand sa plec eu sa vina tati, cand sa plec sa vina bona, cand sa plece bona sa stau eu, cand sa plecam cu totii sa vina mama mea. Totul se face cu mare lupta de convingere, si cu proteste. Pur si simplu distragerea atentiei nu mai functioneaza, se fixeaza pe cate ceva si neam nu mai lasa de la el. Sa vedem ce o face azi ca a reinceput gradi dupa o pauza de 2 saptamani, poate ii capiaza si pe acolo. Ca eu una zau daca mai am rabdare si nici nu stau prea mult cu el.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

buna dimineata si poftiti la cafea

Roxana, al meu face exact la fel , eu am zis ca nu reusesc eu sa ma inteleg cu el ca-i de la rasfatul meu , dar acum nu stiu ce sa mai cred.
La noi functioneaza lasatul in pace , adica sa urle cat vrea si din cand in cand ii mai spun ce vreau de la el. Face niste istericale cand vede ca nu-l bag in seama ! Ex aseara : un sfert de ora a urlat ca el nu vrea sa se spele pe dinti ! M-am plimbat cu periuta dupa mine prin toata casa si l-am ignorat . A aruncat pe jos cu tot ce a gasit in cale si urla ca din gura de sarpe. Ma opream si-l intrebam,, care dintisori ii spalam'' si-mi vedeam de treaba mai departe fiindca urla in continuare ca nu se spala.

Am incercat cu ,, intelege mama ca esti suparat , si mama e suparata ca nu vrei sa te speli pe dinti '' nimic, urlete , tavalit pe jos , aruncat.
La un moment dat am sesizat ca ar vrea sa cedeze dar nu-l lasa orgoliul , asa ca
am schimbat intrebarea cu spalatul pe dinti cu una de genul ,, si masinuta e suparata ca ai trantit-o , vrei s-o ridici de acolo? ''
A ridicat-o si i-am spus ca are mama baiat mare apoi l-am imbratisat. Si uite asa mi-a spus ,,sa spalam dintisori''

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

Yaia , ma miram , ma miram , noroc ca ma deduci

Gabitz , la multi ani , sa petreci bine !

noi am fost la mare in weekend . Doua zile total opuse. Sambata rece , duminica plaja.
Sebastian intreaba si acum cand mergem la mare!

Eu am fost sambata la targul na#355;ional de imbr#259;c#259;minte #351;i inc#259;l#355;#259;minte . Seara am mancat la o cherhana ,,popasul pescarilor '' se numeste si vi-l recomand daca vreti sa mancati intr-adevar peste ffffffff bun. Este in drumul spre olimp , este destul de dosit si ma intrebam ce naiba mergem atata , nu gasim un restaurant mai aproape?! Am inteles de ce
incerc sa pun niste poze , sa vad daca am acces caci este mistretul morocanos pe langa mine si protesteaza
va pup

Mergi la inceput

Ema, cam asa se deruleaza si la noi scandalurile, asa ca m-am linistit. Zici ca duminica a fost de plaja? Ce a zis Sebi, cum i s-a parut? Andrei nu cred ca isi aminteste ceva anul trecut, abia astept sa vad cum reactioneaza. Stiu cherhanaua aia, noi mergem des acolo, este minunat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Rox, si al meu ar face exact asa daca nu m-as executa in secunda urmatoare cu ce vrea el;))
Am observat ca daca adopt metoda asta, o buna perioada mai scade si el pretentiile, nu mai are nesiguranta aia ca nu obtine ce vrea, deci lasa mai usor de la el in final.

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

La multi ani Gabitz!

Sa fii sanatoasa si sa te bucuri de cei dragi!

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Sabinescu, facusi analize? Cum mai esti? Si Sofia?

=====================
Mami de Ioana (27.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Azi am facut analize, diseara am rezultatul. Nu ma simt grozav...
Sofia insa e mult mai bine, slava Domnului ca a functionat Augmentinul, ma cam speriasem cand mi-a povestit Rox ca la Alex fara Zinat nu se discuta la amigdalita pultacee, uffff, toate ca toate, da copiii sa fie sanatosi.

Gabitz, la multi ani draga mea, cu bucurie si noroc! va pup!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Sa fii sanatoasa si fericita multi ani de acum incolo, Gabitz![flo]

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput