Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (387)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Sabina spune:

Erina, multi ani fericiti de casnicie!

Zero toleranta pentru lipsa de toleranta fata de un copil!

Cum mi-am alaptat copiii

Sabina's blog, Sofia Galagia si bb Gheo

Cea mai lungă cale este calea care duce de la urechi la inimă.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Eu in viteza ca sint in criza de timp, dar revin:

Erina, nu am testat-o pe Sofia, dar nici nu vad de unde ar fi luat bacilul. Nici nu a spus nimeni nimic in clinica, de fapt nici vaccinul nu-l primeam daca nu imi schimbam inflexiunea vocii la telefon La Multi Ani fericiti impreuna! Asa frumos ai povestit scena de la ceai ca am zambit si eu, asa facem si noi, ne dorim sa mai evadam si cand o facem numai de fete povestim

Danuta, distractie frumoasa cu prietena!

Gabitz, La Multi Ani!!!!

Noi am scapat de crize, e asa cuminte mai nou, dar sa nu zic nimic, ptiu=ptiu, avem loc la gradi, e ADMISA, sambata avem botezul si uite ce vreme...

Va pup, revin, ma duc ca fara mine nu doarme Sara

Sabina, sper ca analizele vor iesi perfect! Bine ca sunt mai bine copilasii!

Maria, bine ai revenit!

Multumim de voturi, n-am mai pomenit nimic ca am fost avertizata ca nu e voie

Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Gabriela77

Erina, nu am testat-o pe Sofia, dar nici nu vad de unde ar fi luat bacilul. Nici nu a spus nimeni nimic in clinica, de fapt nici vaccinul nu-l primeam daca nu imi schimbam inflexiunea vocii la telefon La Multi Ani fericiti impreuna! Asa frumos ai povestit scena de la ceai ca am zambit si eu, asa facem si noi, ne dorim sa mai evadam si cand o facem numai de fete povestim

Astepotam raspunsul tau Gabriela. Dr de familie zice ca s poate lua de oriunde, ca noi suntem imuni dar putem fi purtatori.

Sper sa se rezolve si la David cu vaccinarea pentru ca stau in stand by cu Infanrixul hexa.

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Cecilia, Sabina, Gabriela multumiri.

www.youtube.com/watch?v=4nQhqOxTtM0&feature=related" target="_blank">Marcus Viana-Sonata

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Asa o fi, Erina! Eu nu m-am gandit asa departe...si se pare ca nici medicii din clinica de aici sau dr nostru de familie. Or fi ai nostri prea nepasatori sau dr tau exagerat de prudent. Acum ce sa zic, cred ca e mai bine sa faci testul ala daca poti, eu pot doar sa sper ca totul e in regula cu Sofia mea. Si noi vom amana putin Infanrixul de 4 luni, ca trebuie sa treaca 1 luna de la vaccin.
Si eu voiam sa te intreb ceva, David plange cu lacrimi? Ca Sofiei de doua ori i-am zarit doua lacrimi, in rest..nu, deci cred ca are canalele infundate. Asa a fost si cu Sara si am ajuns la interventie la oftalmolog

Mergi la inceput

Eu trebuia sa imi rezolv o problema la dermatolog, am o alergie la maini si nu-i gasesc cauza, dr m-a chemat in clinica in intervalul 17-20 apoi pleaca din tara, dar de la medicul de familie nu pot obtine mai repede de joi bilet de trimitere cu noile reguli, au un numar limitat. Am fost la cabinetul privat, dar testele alergologice nu le pot face decat in clinica...Cerc vicios. Deci, asta e tara in care traim, asa furioasa si neputincioasa sunt...

Mergi la inceput

Si tot pentru Erina, si nu numai, poate aveti idei, ati oferit ceva suvenir la botez pt invitati? Ceva dragut si simbolic?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bikmaria spune:

LA MULTI ANI fericiti si impliniti draga noastra GABITZ
LA MULTI ANI cat mai fericiti in casnicie ERINA

Mergi la inceput

Maria, ia fuguta inapoi si mai zi-ne de tine si puii tai! Si niste poze, Doamna?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ceamica spune:

La multi si fericiti ani impreuna Erina !
Nu am facut cumparaturi , am reusit sa ma abtin , am folosit doar ochiul critic si destule au trecut testul . Ma mai tenteaza doar niste balerini albastru electric de la nine west, dar ma gandesc daca nu patesc la fel- ocupa loc in dulap . Eu am vazut doar partea de incaltaminte , am stat mai mult cu copiii , sora mea a fost cea care le-a vizitat pe toate.

Roxana, nici al meu nu stia ce mai inseamna marea. A fost chiar peste asteptarile mele cu comportamentul. Criza a facut-o ca vroia sa intre in apa , degeaba i-am explicat eu una alta , tot a incercat-o ! Nu i-a mai trebuit !!
Am fost si cu nepotica mea , poate si asta a contribuit ca a avut mai multa activitate decat ar fi avut cu mine.

Ma uit acum afara si chiar ma intreb daca nu cumva am visat ziua de ieri , noroc cu dovada. Plus ca ma vad bronzata in oglinda

niste poze de la mare
http://entertainment.webshots.com/album/577704113yEJPzg?vhost=entertainment

Mergi la inceput