Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (387)
Raspunsuri - Pagina 21
bikmaria spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Gabriela77 Maria, ia fuguta inapoi si mai zi-ne de tine si puii tai! Si niste poze, Doamna? Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
poze am pus cateva ,promit sa pun cateva si de la nunta

http://family.webshots.com/album/577702042LKIUHQ
Despre copii ce pot sa zic,Teo a fost putin racita,am intrerupt cresa vreo trei saptamani,ea mergea la celebra cresa 2 ,s-a tot vorbit pe la televizor de toxiinfectia de acolo,totul a fost la camin,dar am preferat sa o stiu in siguranta acasa,acolo si caminul si cresa sunt intr-o singura cladire cu intrari separate,dar vestiare si alte corpuri din cladire sunt folosite la comun,deh cresa de stat,tot acolo m-a dus mama si pe mine cand eram mica ...
E o mancacioasa si jumatate,vorbeste foarte bine,nu mai avem probleme cu olita,ma striga dupa ce si-a facut nevoile la olita,si de fiecare data imi spune ai vazut ce fetita cuminte sunt

Ma uit la ea si nu imi dau seama cand a crescut atat,ne da niste replici de ramanem fara cuvinte si e atat de iubitoare si de dragalasa

ramonaiani spune:
Am citti azi in ziar si mi s-a parut important, asa+ ca va destainui si voua:
Muschii oculari se dezvolta pana pe la 7 ani, de aceea, copiii care au probleme cu vederea si nu sunt dusi de mici la control ca sa isi corecteze aceasta problema, nu vor vedea bine niciodata. Pe-aici se recomanda ca primul control oftalmoligic sa se efectueze pe la 2-3 ani.
Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09)
bikmaria spune:
ALEX,hei cu el am ceva probleme,a ajuns la varsta la care nu prea vrea sa mai asculte,mai arunca cate o minciuna,mai chiuleste de la o ora,mai ascunde o nota,prosta binenteles,am vorbit cu el,i-am explicat unde greseste ,dar el crede ca prea dramatizam,k face lucruri pe care le fac toti copii de varsta lui si mi-a spus mai zilele trecute caastea de le face el sunt fleacuri pe langa ce fac alti colegi de-ai lui de la scoala si de la antrenament,unii deja fumeaza,alti chiulesc cu saptamanile
,raspund profesorilor...,asa ca mi-a spus ca astea sunt probleme nu ce face el...
Una peste alta nu prea stim cum sa abordam problema,off ,sunt momente cand mi l-as dori si pe el mititel sa-l pot supraveghea eu,mare drepate avea mama cand imi spuea ca problemele vor creste odata cu copilul
bikmaria spune:
poze si de la nunta
http://good-times.webshots.com/album/577705610UrGSyK
cu detalii ma tarziu
pup
Mada28 spune:
Salutare de la mare intr-o zi ploioasa 
Noi suntem bine. Crestem, David a luat 1340g in prima luna, 5,5 cm, lapte este din plin.Am pus poze pe email-ul comun sa ne vedeti daca aveti placere :))
Colicii ne chinuiesc dar asta e. Noaptea dormim in reprize de 3 ore.
Roxana si Luca are acelasi tip de "crize" .Eu le-am pus pe seama sosirii lui David si a geloziei.Nici nu stiu cum sa ma mai comport. Nici sa-l pedepsesc nu pot, nici cu vorba buna. Ceteodata ma exaspereaza...Dar pe David il iubeste si nu vrea sa-l dea la altii :))
Gabriela , Sofia a avut ceva reactii dupa BCG. Il facem si noi maine si as vrea sa stiu?
In rest suntem bine muncim pentru pregatirea botezului, pe 5 iunie si pentru apartamentul cel nou in care speram sa ne mutam la vara.
Va pupam si sa stiti ca va citim regulat
Mada28 mami de Luca si David
Erina spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Asa o fi, Erina! Eu nu m-am gandit asa departe...si se pare ca nici medicii din clinica de aici sau dr nostru de familie. Or fi ai nostri prea nepasatori sau dr tau exagerat de prudent. Acum ce sa zic, cred ca e mai bine sa faci testul ala daca poti, eu pot doar sa sper ca totul e in regula cu Sofia mea. Si noi vom amana putin Infanrixul de 4 luni, ca trebuie sa treaca 1 luna de la vaccin. Si eu voiam sa te intreb ceva, David plange cu lacrimi? Ca Sofiei de doua ori i-am zarit doua lacrimi, in rest..nu, deci cred ca are canalele infundate. Asa a fost si cu Sara si am ajuns la interventie la oftalmolog ![]() Gabriela, teoretic asa e. Noi suntem vaccinati dar nu se stie daca suntem purtatori (noi ma refer la noi parinti si la toata lumea cu care am intrata in contact). Apropo chiar azi am vazut o persoana isi sufla nasul in palma, le-a sters intre ele apoi a intrat la supermarket-scuzati descrierea dar asta e tarisoara. Nu i-as face nici eu testare lui David-nu stiu ce implica dar nu i-as lua singe pentru asta. Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele |
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
Erina spune:
| citat din mesajul lui Gabriela77 Si tot pentru Erina, si nu numai, poate aveti idei, ati oferit ceva suvenir la botez pt invitati? Ceva dragut si simbolic? Gabriela, mami de Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)cum au venit pe lume printesele mele Gabriela noi am avut ca marturii ramele acestea de linga buchet cu poza lui David.Decupajul a fost greu de facut, s-a pierdut mesajul cu numele si data botezului. Cred ca la voi fiind orasul mare gasiti si lucruri mai dragute-mai sunt cutioare cu papucei ca de cristal sau suzete din cristal dar mie mi-a placut ideea de fotografie. Bafta cu programarea. Offf ca tare sunt si eu dezgustata si dezamagita... |
Erina spune:
| citat din mesajul lui ceamica La multi si fericiti ani impreuna Erina ! Nu am facut cumparaturi , am reusit sa ma abtin , am folosit doar ochiul critic si destule au trecut testul . Ma mai tenteaza doar niste balerini albastru electric de la nine west, dar ma gandesc daca nu patesc la fel- ocupa loc in dulap . Eu am vazut doar partea de incaltaminte , am stat mai mult cu copiii , sora mea a fost cea care le-a vizitat pe toate. niste poze de la mare http://entertainment.webshots.com/album/577704113yEJPzg?vhost=entertainment Ema , mamica lui Sebastian ( 21sept 2007 ) http://community.webshots.com/user/ceamica |
Tare chipes si trendy e Sebastian!!!
Ce mesaj hot avea pe maieu.-------------------------------
gabitz78 spune:
buna seara....
multumesc mult de urari, pe care le intorc inzecit!

erina - multi ani fericiti si numai bucurie impreuna.
gabriela - pe noi dr de familie ne-a invatat sa facem masaj, pe interiorul ochiului, circular, la baza nasului.cred ca ai inteles ce-am vrut sa zic, nu prea sunt explicita.
sabina - multa sanatate.
noi suntem relativ bine, facem progrese, asta e cel mai important si sper ca la un moment dat sa va ajungem din urma ca suntem ambitioase si nu ne lasam.![]()

am pus doua poze pe mail, vaz ca nu le-a observat nimeni.
va las, ca am musafiri.
pupici.sper sa pot trece mai des p-aici.
Erina spune:
Gabriela la David am vazut lacrimi tot asa de vreo2-3 ori in rest fara lacrimi.
Parrca si la Daria a fost la fel. Sper sa nu fie nevoi de interventie la Sofia.
Va tin pumnii sa fie week-endul insorit.

Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)