Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (387)
Raspunsuri - Pagina 22
Erina spune:
Maria, s-a inaltat mult Teodora!!! Sichipul e de domnisoara, o frumusete ca mami
.
Mi-au placut mult torturile si poza cu voi doua!!! Sa va traiasca si juniorul!!!
Wowww, am remarcat silueta minunata in alb-negru!!! Foarte eleganta!!!
-------------------------------
Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)
L'amor che move il sole e l'altre stelle
papanash spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Roxana_G Papanash, pai asa? M-ai sedus si m-ai abandonat cu ACDC? Oricum a fost mare nebuneala pe acolo, nu am reusit sa ne vedem cu nimeni si erau multi prieteni pe acolo. Rox, mamica Alexandrei si a lui Andrei |
Rox,am uitat telefonul la mama duminica, asa ca n-am avut nici un nr de telefon sa sun sa ma intalnesc cu cineva. Am fost cu sora-mea si ne-am plimbat sa ne vedem cu cineva, barbatul mei era la golden, ca smecherul de el a primit biletul cadou in decembrie, de ziua lui, iar cand am cumparat si noi bilete nu mai erau decat normal circle. eu, fiindca-s piticanie, am vazut doar ecranele, barbatul meu, ca statea in fata a fost la 2-3 m de scena, cica a fost cel mai tare concert ever, si a vazut ceva la viata lui....dupa concert ne-am dus intr-un bar si am socializat cu pretenii pana pe la 3 jumate...azi am fot rupta lajob, la 12 am venit acasa
............................................................
Mama de papanas Andreiutz
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Erina,la multi ani fericiti si senini impreuna !
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Mama (care vorba aia, ma stie de-o viata
) mi-a zis ca ea nu credea vreodataca pot avea asa mare rabdare cu Adi meu, ca nu m-a vazut niciodata nervoasa,ca-s calmitatea intruchipata si atunci cand oricine si-ar pierde controlul, etc.
Asta-i un raspuns la intrebarile voastre in legatura cu nervisorii copilului, ca si al meu are destui...Stiti cat de mult ma iubeste ? de ex. daca face o prostioara (ma musca, sau varsa/strica ceva cu toate ca-i spusesem ca...)si ii spun ca m-a suparat ce-a facut, plange imediat, dar nu bazaiala,plange cu lacrimi mari, si ma roaga s-l iert,sa-l iau in brate...si eu nu tip la el,nu-l pedepsesc....doar ii zic, calm, ca m-a suparat.
( 02.10.2007 )
papanash spune:
Gabitz, la multi ani fericiti si linistiti
!
( 02.10.2007 )
Gabriela77 spune:
Mariana, eu chiar zilele astwea voiam sa o duc pe Sara la un oftalmolog ca mi se pare ca inchide ochii uneori ca si cum nu ar vedea bine, sper sa fie alarma falsa. Multumim de sfat
Gabitz, o sa incerc si masajul, la voi a rezolvat problema?
Erina, iti multumesc mult, imi plac mult marturiile voastre, am profitat de link si v-am mai admirat o data, incredibil cat de frumosi sunt copiii, dar la ce parinti au, nici nu-i de mirare
DEci si la voi asa cu lacrimile...Trebuie sa studiez mai atent problema si cred ca va veni si ea cu noi la oftalmolog.
Mada, nicio reactie nu a avut Sofi la vaccin, si vad ca deocamdata arata bine locul, desi m-au avertizat ca s-ar putea sa coaca, si asta e normal. Bafta maine!
Maria, sunteti minunati, iar Teuta ta cu fundul in sus m-a dat gata!
Ce norocoasa esti cu copii mancaciosi
Ceamica, iar te-am admirat cat esti de frumoasa si sexy, mamico! Sebastian s-a schimbat mult, e asa dulce si expresiv!
Yaia, inteleg ca v-ati intrat de minune in mana, si ca Alexia e ocumintica.
Cuscraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa???? Tu pe unde te ascunzi? De fapt, ce vorbesc eu? Cu Radu plecat, nu ti-e usor nici tie!
Trag speranta ca se indreapta vremea, astia asa spun pe la televizor, tinutele vizate pt botez sunt tare varatice![]()
Gabriela, mami de
Sara Ioana (29.08.2007) si Ana Sofia(21.01.2010)
cum au venit pe lume printesele mele
greyeras spune:
Seara buan fetelor!
Multumesc pentru urari fetelor.
Am terminat de vizionat pozele, Maria ai fost o nasa foarte frumoasa si l-am vazut pe Sebi la mare, foarte faine pozele.
Noi suntem bine pe acasa, am iesit afara de nevoie, un drum la gradinita si pe la banca, destul ca sa inghetam (eu si manzul).
Roxa sa stii ca asa e si Adelina, noi o punem strict pe seama rasfatului, cel putin cand e si tati sau bunicii de fata totul e la maxim, plansete si incapatanare. Cand suntem singure e totul perfect.
Azi a vazut copiii dormind la gradinita, a zis ca ea vrea sa doarma acasa, o sa fie terbil de greu cu ea, cand vorbea educatoarea cu ea statea cu barbia in piept si nu scotea un sunet, acasa nu ii tace gurita o secunda. Suntem trecuti de mult de faza cu "de ce?", a inceput sa inteleaga ca e tare enervant, incepusem sa-i raspund cu aceeasi intrebare si se enerva si imi spunea "eu zic de ce si tu raspunzi", am mers pe ideea ce tie nu-ti place altuia nu face. Dar tot continua sa ceara explicatii, si ii raspuns, si iar ma intreaba si cam greu ca am inceput sa ma cam lase nervii, dar inca sunt calma cu ea, nervii ii pastrez pentru tati.![]()
In rest toata lumea imi spune mereu acelasi lucru ca e foarte atasata de mine si ca ne va fi greu cand va incepe gradinita, eu sunt totusi optimista si cred ca o sa fie un pic greu la inceput dar cum ea este foarte dornica de copii va accepta ideea de a merge zilnic la ei, iar pentru mine va fi o pauza bine meritata.
Erina mi-a placut cum ai povestit mica voastra "evadare", chiar si cu doi copii se poate, noi nu am mai iesit singuri de cand am nascut-o pe Adelina, noi iesim peste tot impreuna, toti trei, bravo voua. Am vazut pozele de la botez, sunteti o familie incantatoare, iar Daria arata minunat.
Parca Ema ma intreba daca mai sunt in cautari, da caut dar greu pe vremuri de criza, am terminat cursul, dar ma tine in loc Adelina. Pana in septembrie pot doar spera la un part-time si cred ca mi-ar prinde bine sa-mi gaesesc ceva ca sa ies din rutina, dar nu ma mai agit, ce o fi o fi. Acum mi s-a pus pata sa fac scoala de soferi, dar tare mi-e teama ca sunt un eventual "pericol public".
Din septembrie trebuie musai sa o iau din loc, am impresia ca traiesc asa pe alta planeta, cred ca pe planeta "mamicilor"
, mancare, curatenie, iesit cu copilul in parc, nimic interesant.
Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
greyeras spune:
Apropos multi ani fericiti Erina!
LA MULTI ANI! GABITZA

Mamica de Ana–Adelina (24.09.2007) 
gabitz78 spune:
gabriela - la noi a functionat cu masaj, dar depinde probabil cat e de infundat canalul...