Dulceturi si papanasi de sept-oct 2007 (387)
Raspunsuri - Pagina 23
Roxana_G spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui greyeras Roxa sa stii ca asa e si Adelina, noi o punem strict pe seama rasfatului, cel putin cand e si tati sau bunicii de fata totul e la maxim, plansete si incapatanare. Cand suntem singure e totul perfect. In rest toata lumea imi spune mereu acelasi lucru ca e foarte atasata de mine si ca ne va fi greu cand va incepe gradinita, eu sunt totusi optimista si cred ca o sa fie un pic greu la inceput |
Pai la noi daca sunt bunicii e si mai si cu scandalul.
Cat despre gradi, sigur se va acomoda si o sa se bucure de prezenta copiilor.
Roxana_G spune:
Erina, la multi ani, sa fiti sanatosi si fericiti si sa va bucurati de puii vostri!
Papanash, si eu zic ca a fost super concertul, am fost super incantata. Noi am stat la tribune, dar s-a vazut excelent. Atmosfera minunata, show la fel. A meritat! Ne vedem la Aerosmith? ![]()
Roxana_G spune:
Papanash, Andrei nu e asa impresionat de supararile mele, uneori chiar se amuza daca ma prefac ca plang. Rar vine el sa ma impace.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui ramonaiani Am citti azi in ziar si mi s-a parut important, asa+ ca va destainui si voua: Muschii oculari se dezvolta pana pe la 7 ani, de aceea, copiii care au probleme cu vederea si nu sunt dusi de mici la control ca sa isi corecteze aceasta problema, nu vor vedea bine niciodata. Pe-aici se recomanda ca primul control oftalmoligic sa se efectueze pe la 2-3 ani. Mari, mami de dulceatza Eliza (06.09.2007) si bondarel Daniel (27.06.09) |
Multumim de sfat, o sa il duc si eu pe Andrei, desi pare ca s-a mai corectat ochisorul fugar. Asa era si Alex, la ea s-a corectat tarziu si am tot dus o de la 2 ani la control. Insa Andrei nu coopereaza cu vorbirea si citirea pe panou. Aici putine cabinete au refractometru pentru copii special ca sa nu fie nevoie sa stea la cel fix.
Roxana_G spune:
| citat din mesajul lui Mada28 Roxana si Luca are acelasi tip de "crize" .Eu le-am pus pe seama sosirii lui David si a geloziei.Nici nu stiu cum sa ma mai comport. Nici sa-l pedepsesc nu pot, nici cu vorba buna. Ceteodata ma exaspereaza...Dar pe David il iubeste si nu vrea sa-l dea la altii :)) |
Roxana_G spune:
Brrrr, Ema, a intrat in apa? Ma ia pe mine cu frig. ![]()
Maria,
fetele, mai ales pe cea mica vorbareata si utilizatoare de olita. Si baiatul, chiar daca e mai mare si mai nazdravan. Nu e prea incurajator ce zici tu acolo, dar deh, asa am crescut si noi si am facut belele parintilor.
Gata, mergem la nani si noi. Maine studiez pozele.
Roxali spune:
Neata!
Gabitz un calduros la multi ani!
Erina la cati mai multi fericiti impreuna!
M-am delectat cu multi pitici...Maria ai fost o nasa moderna
(n-ar fi stat fimea cu rochita de printesica)
Rox caracterul si cam ce are in sange
...eu credeam ca numai fetele sant mai fitoase
...incearca sa ne duca la limite...ohooo cate as avea de zis(ex la mancare isi schimba "parteneri" des mama, tata, buni, fratele +dvd)...cu mukta rabdare trebuie lucrat![]()
luy spune:
'Neatza, va ofer cafea fierbinte si aromata 
Erina, felicitari pentru aniversare, sa traiti fericiti si sa va bucurati de copilasii vostri frumosi ! 

Mada, m-am delectat cu pozele lui David, e asa frumos
si seamana foarte mult cu Luca !
Ai doi baieti minunati ! ( nu te bate gandul sa le daruiesti si o surioara la fel de frumoasa ?
)
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
20+
luy spune:
Ana, multi
, sper ca sunteti bine si ati uitat de boli !
Cecilia, am vazut pozele lui Cristi si mi-am adus aminte ca anul trecut am fost in parcul IOR si am vazut f.multe locuri de joaca. Trebuie neaparat sa o ducem pe Maria acolo, poate aranjam o intalnire, ce zici ? Noi am fost in ultima vreme la Palatul Copiilor, dar acolo este destul de aglomerat.
Vazut si poze din Viena si m-a cuprins nostalgia dupa vacanta de anul trecut
. Tare bine s-a mai distrat Degetica si ce plimbareti ati fost !... Foarte frumoase pozele !
Vazut si zambareatza Eliza
, pupam mamica ei sarbatorita si pe cei doi puiuti 
Pozele de la mare ale minunatului
o sa le savurez diseara, ca ieri n-am mai reusit de Maria, care si-a cerut drepturile la calculator ![]()
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
20+
luy spune:
Vreau sa o tund pe Maria, insa nu stiu unde. Imi puteti recomanda ceva ?
Stiam ca ar fi frizeria Ciufolici pentru copii, insa am intrat la ei pe site si am vazut ca un tus costa 25 lei, dar trebuie sa-ti faci programare si aia mai costa inca 25 lei
. M-am enervat, cum adica sa platesc sa-mi fac rezervare ? 
Luy,
mamica de
Maria Teodora
( 25 august 2007 ) si
20+