Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Salutare!!!
In primul rand vreau sa-i urez (cu intarziere si scuzele de rigoare)Dianei La multi ani!!! cu sanatate si fericire, sa ai parte de binecuvantari si impliniri alaturi de comorile tale si toti cei dragi! Si sa ramai in continuare alaturi de noi, fiindca tare bine ne prind sfaturile tale! Pup cu drag supermamica frumoasa, fericita si inteleapta!
Andra, multumesc ca m-ai strigat la apel, , sunt pe-aici, am zile in care nu reusesc sa intru, si apoi am de recuperat, iar pe cand apuc sa fiu la zi nu mai apuc sa scriu din diverse motive, ba oboseala (ca de obicei citesc noaptea dupa 12 cand dorm flacaii), ba piticoti neastamparati.
Vazut pozicile voastre, ati avut un botez minunat, bebe Ianis e tare scumpel, voi, parinti frumosi (tare mult mi-a placut coafura ta, ai avut mese blonde sau suvite?), nasi frumosi...
A, si tot voiam sa te intreb ceva de ceva vreme... tu esti la master la resurse umane cumva? Ca nu mai tin bine minte, tu sau Andira parca...
Vazut si Davidutul Erinei, tare scumpel atat el cat si surioara lui. Apropo, a avut preotul ce sa-i taie lui David? asa cheliuta cum e el...
Vazut plimbareala grecoiacelor noastre, uf ce n-as da si eu sa fiu acolo... sa vin cu baietii mei la fetele voastre la petit...
Oare ce-am mai vazut? Hmmm... Aaaaa, casa de vis a lui Vladi, care arata "ca in Neckerman" (cum zice soacra) Sa-ti traiasca minunatiile de baieti!!! da tu de ce nu te arati in nici o poza?
Mno, nu mai stiu ce-am mai vazut...

Oana, ma bag si eu la o comanda, cam in cat timp vine? Ca despre livrare n-am citit inca. Inca studiez... ca am de luat pt copii mai marisori.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

MIRIA- si al meu a facut caneea bebelusului si l-am dat cu apa termala de la Avene. Acum nu mai are.

Eu am optat pt vacc. Infarix pt ca nu am avut de ales. Cel pe care ti-l da statul cica gratuit, medicul meu nu-l avea , trebuia sa mai astept o luna si poate venea.

Acum am sunat la spital ca am aflat ca a venit vacc. BCG si mi-a spus ca dk am facut Infarixul trebuie sa mai astept o luna pt BGC si poate vad ca peste o luna mi se spune ca nu mai au

Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010

http://family.webshots.com/photo/2885373460105762323wILfdR- poze Cu DAVIDUTU Adreiutu
/2885373460105762323wILfdR

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Delia13 spune:

Am pus si eu cateva poze noi la semnaturica, sa ma laud si eu cu ingerasul meu

Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010

Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honeybaby spune:

Cat m-am chinuit sa-i zic ieri Dianei la multi ani si nu am reusit.
Diana la multi ani cu intarziere

offf cand v-am spus eu de siteul cu hainute la odisee erati prea ocupate cu ecografi si alte de genul.
Pai se poate, acum v-ati amintit ? Cum mergem noi cu bebeci agatati de noi sa stam cu orele printe hainute sa alegem ce vrem ??.
Vreau si eu o gramada de acolo dar nici nu deschid linkul de teama ca ma apuca comandatul.

Denisa, de bebe roz Maya Rebecca (06.04.2010)
Doamne ajuta sa fim sanatoase !

Poze & Filmulete Bebeluna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns atb spune:

Deci de la tine am mai vazut eu site-ul ala, Denisa, stiam clar ca l-am mai vazut dar nu mai tineam minte unde, credeam ca pe la odiseea pepenasilor... Atunci nu erau atatea modele, si cum nici nu s-a bagat nimeni la comanda l-am "rasfoit" el fugitivo.

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Miria, vad ca ai rezolvat cu medicamentele. Din pacate, aici nu se poate cumpara nimic fara reteta data de un medic finlandez. Nimic in afara de banalele aspirina, paracetamol...

Andra, terminai cartofii taranesti...acum fac supa si pulpe de pui la cuptor...sper sa le mananc cu mujdei de usturoi, daca apuc sa fac...
Fug sa termin de gatit!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Dianami, la multi ani si toti fericiti!

PS Acum ii coace vaccinul Alexiei, facut pe 1 aprilie. Stiu ca te preocupa problema...parca! Lui Tudor i s-a inrosit pe la 3 luni si a stat asa rosu pana pe la 5 luni.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

YAIA - Multumesc, inca n-am facut comanda, dar am site-ul si voi incerca sa fac de luni in colo. Au multe sper sa mi le si dea.

Reteta am, dar date de medicul meu de aici, normal.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

DENISA - Baga-te la ales hainute ca vin si eu, deja s-au strans de vreo 2 mil, asa ca pana la 5 mil mai e putin daca suntem 2 macar.

Am tot ce-mi trebuie, dar tot nu-i suficient.
As mai vrea salopetele si costumase de iesit la plimbare vara si poate niste treninguri de toamna sau vreme ceva mai racoroasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Cristina eu nu-s din Bucuresti dar m-as baga la comandat cateva hainute de pe site. Gasim noi o varianta sa le iau de la voi din Buc... nu?

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput