Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Da, sigur!!

Mi-am pus stavila, ca nu ma mai opream si tot s-au strans.
Din pacate n-au si pentru copii mai mari, ca sa-i fi luat si Damianei cate ceva. Saraca, parca as trada-o, asa ma simt!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Asa-i, Cristina... am simtit la fel pentru Luca, parca l-as trada cumparand pt surioara lui.
Stabilim modalitatea prin care iti trimit banii pentru a achita comanda mea.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Miria...Damiana are 6 ani, nu? Da-i sus cautare 6 ani si vezi ca sunt hainute si pt ea, rochite, gecute, etc

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Dragi mamaici multumiri pentru cuvintele frumoase pentru David al nostru.

Atb, un pic de par are pe cap peste tot. E blond si nu se prea vede, la spate e chiar kungut de vreun cm jumate!!! voinicelul tau ce mai face?

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Delia 13 tare frumos David Andrei> mi-a placut mult poza cu aripi si cele cu parintii!!!

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LAlexandra spune:

Rugaminte
daca a comandat cineva de pe site, imi spune si mie daca sunt ok hainutele si cam in cat imp vine comanda. Mersi mult.

Mami de Printisor - Alessandro (15.04.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rebiana27 spune:

Alexandra eu am avut hainute Nannete pt Luca si am si pt Mara si-s faine.

Mami de doua minuni: Luca si Mara

Pulbere de stele a scurs clepsidra timpului, dand fericirii mele aripi de visare...

I can't fake with dignity so i'll not try!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui atb

Vazut pozicile voastre, ati avut un botez minunat, bebe Ianis e tare scumpel, voi, parinti frumosi (tare mult mi-a placut coafura ta, ai avut mese blonde sau suvite?), nasi frumosi...
A, si tot voiam sa te intreb ceva de ceva vreme... tu esti la master la resurse umane cumva? Ca nu mai tin bine minte, tu sau Andira parca...

Adriana mamy de Denis Alin 15.03.2010 si Nicholas Cristian 19.07.2008 (povestea nasterii)

atb am cateva mese blonde

iar referitor la master in res umane, nup, nu-s eu

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

i-am dat un sms ancai si mi-a raspuns, este ok, de 2 sapt a avut musafiri cu un copilas micut si a fost fff ocupata cu ei, de maine revine pe forum cu forte proaspete

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Salutare fete!

In primul rand ref la regim, v-am vazut ca discutati despre metode de slabit si am zis sa vi-l impartasesc - nu stiu daca-i cel mai sanatos si nici daca e contraindicat cand alaptezi (presupun ca da pt ca e totusi restrictiv in ceea ce priveste fructele si legumele). Cumnata mea a slabit 15-16 kg cu acest regim si nu s-a mai ingrasat la loc, in conditiile in care nu a mai facut nici excese ce-i drept. Sotul nu mai stiu cate kg a dat jos cu el, dar oricum el nu l-a tinut strict si nici cat trebuie ca nu rezista in special la beuturi
Edit: am uitat sa trec castravetii in prima etapa
Pif multumesc de raspuns, chiar ma ingrijoram ca nu se odihneste deloc - azi cel putin a fost iar o zi de dat din maini si picioare, speriat, ochi mari, scremut ...iar acum colici

Si multumesc fetelor pt raspunsurile la intrebarile mele de zilele astea, le-am citit dar n-am apucat sa va multumesc tuturor

In alta dezordine de idei, a mea are colici si pare c anu functioneaza nimic... Acum ii dau Bonnisan si Espumisan, dar in afara de partulete si kaki pe care le elibereaza mai usor, burtica tot o doare destul de rau.
Ma gandesc sa inlocuiesc Bonnisanul cu Sab, dar mi-e ca o cam bombardez cu medicamentoase Voi cum v-ati dat seama ca functioneaza un medicament? N-au mai plans sau n-au mai plans asa rau, s-au odihnit mai bine etc, a functionat cu timpul sau de la prima administrare a siropului?...zau ca nu-mi mai dau seama daca colicii se pot "vindeca" sau doar ameliora cat de cat cu astea

Va pup

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Mergi la inceput