Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

LALEXANDRA - Eu am marci enumerate de ei si sunt foarte bune calitativ si frumoase.
Marfa vine a doua zi dupa incheierea comenzii, cel putin in Bucuresti. Asta daca nu vrei sa mergi la sediul lor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ioanact spune:

Oanaiacovita e vb de vaccinuri in general, nu numai BCG.
Eu sunt in ceata, nu stiu ce sa fac, ca daca nu-l facem nu putem inscrie la gradinita/scoala.
Roxana pt ca nu am de ce sa-i dau suzeta..fiind cuminte, doar cand tb sa-i dau sa pape at scanceste. In plus e greu sa o dezvat pe Ioana (ea si acum o i-a la somn )..imi pusesem in gand inainte de a naste sa nu-i dau suzeta, doar daca plangea si nu aveam incotro.
miria_cristina si Justina a avut acneea sugarului. O spalam in fiecare zi cu ceai de galbenele si i-au trecut.
Delia13 frumos ingerasul, mai ales poza cu aripi.

POZE RECENTE
ALINA de IOANA (11 Ianuarie 2008) + JUSTINA (14 Aprilie 2010)
MULTUMESC DOAMNE PT CELE 2 PRINTESE!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

bumbitza noi am scapat de colici de vreo 3 sapt si daca analizez acum cum s-a manifestat la picaturile de colici imi dau seama ca au avut efect, dar cred ca pt psihicul meu, nu pt burtica lui
eu la inceput i-am dat infacol, vreo sapt, dar nu aveau niciun efect, am zis ca nu-s bune pt el si am luat espumisan, cand am citit prospectul espumisanului am vazut ca este acelasi lucru cu infacolul, substanta activa este simeticona, in aceeasi concentratie, dar am zis hai sa incerc , si am fost f happy pt vreo 4 zile ca bebe nu mai plangea asa rau de durerile de burtica, dar dupa aceea iar crize si crize, am renuntat la espumisan si i-am dat bonnisan. si cu asta la fel avea zile in care imi era imposibil sa ii calmez durerile de burtica si zile cand era f linistit. si am ajuns la concluzia ca niste picaturi nu pot sa isi faca efectul 2 zile da si 3 ba, deci eu zic ca sunt degeaba si le administram ca sa avem noi constiinta impacata ca incercam sa-i ajutam in toate felurile posibile.
si nici macar nu pot spune ca l-au ajutat macar sa elimine gazele pt ca si acum le elimina fara sa ii mai dau nicio picatura, asa ca eu zic sa continui cu bonnisanul ca macar asta e un supliment obtinut din plante si inceraca sa ii alini durerile prin a-l tine in brate, lipit de burtica ta, vorbeste cat mai mult cu el ca sa il faci "sa uite de burtica", plimba-l pe afara, etc. cel mai bun tratament este caldura si iubirea voastra!

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Buna seara,
va salut si eu..cu un ochi la TV la masurile Guvernului, si ma intreb daca nu vor sa taie si din cei 85% ai nostri?

Vorbeati de regimuri, eu am sunat la o nutritionista f buna, eram sigura ca ma rezolv (o gasca intrega de farmaciste prietene de-ale mele au apelat la ea si au slabit muuulte kg si s-au mentinut asa de 2-3 ani). Si mi-a zis "cu dvs nici nu discut daca alaptati, orice reducere calorica se face in detrimentul calitatii laptelui".

Ami_84 acolo frumos impachetat..nu e nimic , am pus asa...sa para ca are si ea o posetuta

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

Citat:
citat din mesajul lui Delia13

Am pus si eu cateva poze noi la semnaturica, sa ma laud si eu cu ingerasul meu

Delia13 mamica fericita -DavidAndrei 04.03.2010

Pozici noi cu David Andrei
http://family.webshots.com/photo/2603142480105762323loFOyY

ptiu, sa nu fie de deochi, ce baiat frumusel ai imi place tare mult, e un dulcic ce tare e costumasul de leopard

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

CORI - Eu nu alaptez. Da-mi si mie numele si telefonul d-nei dr. nutritionist, te rog!

Mergi la inceput

IOANA - Deci ceaiul de galbenele face bine la bube? ok!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CoriMami spune:

Miria, ti-am dat mesaj pe PM.
Pup

Mamica de 8 martie - dulcea fetita Eliza Valentina
http://family.webshots.com/album/577563096pZggfd?vhost=family

Mergi la inceput

Multumesc mult , CORI!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Buna seara mamici.. In primul rand multumesc Oanei pt urarile de la multe lunite.. Urez si eu multe lunite bebeilor Deyan, Gia Darria, Sasha Yan si Gerge Vlad

Nu prea am mai intrat in ultimul timp pentru ca suntem in pregatiri cu botezul Sambata 15 mai crestinam fata

In rest ce sa va spun, sunt mandra mamica de piscotica cuminte foc, care rade si gangureste toata ziua ca de multe ori ma intreb daca stie sa planga, dar imi arata ce poate imediat dupa ce face kk si cand ii e foame. De mancat mananca ziua la 3 ore iar noapte la 6.
Intrebare: pana la cate luni suntem amenintate de colici? ca ea inca nu a facut dar tot nu las garda jos si ma intreb pana cand ii dau grip water?

La multi ani cu intarziere Diana sa fi sanatoasa si fericita alaturi de familie

Am mai pus si eu cateva pozite la semnatura
Va

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput