Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 7
kossir spune:
Buna fetelor,
M-am enervat weekendul asta. M-am trezit eu ca sunt aproape 3 luni de cand eu cu fatuca si cam atat. Cand era fatuca de servici mai scapam cate o ora doua, dar acum nica. Sotul meu daca sta 10 min cu Sofia, gata, ori plange, ori se plictiseste, iar sa plec si sa ramana cu ea, nici vorba. Ii e mult prea frica. E terorizat ca i se intampla ceva fetei si el nu stie ce sa-i faca. Prefera sa faca orice in casa, sa mearga el la cumparaturi, orice. Doar ca mie imi trebuia ieri si azi ceva iesire singurica. Sau cu fetele. As fi mers la cumparaturi, la plimbarica prin oras de capul meu. Pai cum? Unde mai pui ca nu am mai nimic de imbracat ca sunt cat Casa poporului si am iesit din toate. Da cum sa ies sa-mi caut?
Am iesit la un club azi, la restaurant, a fost ok, dar parca nu ce voiam eu. Si nici iesiri asa nu prea vrea al meu sot. El e genul casnic, prefera televizorul, somn unei iesiri. Sau daca iesim eventual mergem la neamuri si stam in casa la ei .
Offff gata m-am golit si eu. Deja mi-a trecut starea aia foarte proasta, dar tot simteam nevoia sa ma plang si eu cuiva. Miria na ca-ti luai locul .
Acu sa va povestesc si despre noi putin. Eu eram cea care spunea ca baga pumnisorul in gura. Inceearca sa-l bage de tot chiar, da nu-i iese . Si-i place. E asa de vesela, tipa, gangureste, abia asteapta s-o bagi in seama ca imediat rade, tipa, se agita, iti raspunde, e o dulcica. N-as mai pleca de langa ea. Si nu sta deloc in brate, doar in pātut cu caruselul, pe covorasul de joaca, in scoica, unde se nimereste, nu e pretentioasa. De mancat tot la 3 ore, iar noaptea avem 9 ore de somn. Mai prindem si ziua cate 2 legate, uneori mai mult, dar de cele mai multe ori cate 15 min.
Miria Sofia a facut acneea sugarului urata de tot. Se intinsese pana pe gat, pe urechiuse. Nu am dat cu nimic, galbenele ceai uneori si Bactospray pentru dezinfectat. A tinut peste o luna.
Acum e iar iritata pe obrajori, desi la bunici am interzis pupatul tuturor. Nu stiu ce are.
Am incercat sa pun poze, nu mi-a reusit, dar insist. Sunt frumoase cele din vacanta.
Gata, trebuie sa doarma Mihai si nu reuseste, inchid calculatorul.
Pupici, si noapte buna
http://community.webshots.com/user/kosscar
asteropipan spune:
neata
fetelor , fiimea nu are somn deloc
am dormit cat a dormit si ea, eu sunt varza iar ea are chef de joaca, de plans, de plimbat... la ora asta.i se inchid ochii de somn, dar nu s-ar culca cu tot plimbatul si leganatul meu sau cu toate tzatzele mele
asa ca, Roxana, eu dau cappuccino de acum, ca am nevoie, sa rezist alaturi de matza mea toata noaptea.pupici
ANDRA ma tin de alaltaieri, de cand ai pus pozele de la botez sa te felicit pt micul vostru scump crestin.sa va traiasca, sa va bucure viata.mi-au placut la nebunie papioanele lui este un bb superb, sa va traiasca.vb cu irina in mom cand vedeam pozele si comentam cat de elegant era el cu papion si la 4 ace
DIANAMI LA MULTI ANI cu intarziere
vz pozele cu minunile lui ATB, si DELIA si Bumbitza si mai multe...scuze ca nu imi mai amintesc numele, dar la ora asta.. ce sa mai.....numai bebei unul si unul aici la noi.chiar ca avem cu ce ne mandri
am citit si despre vaccinuri...si m-am cam speriat si eu...
offf, sunt chiauna...mai vroiam sa scriu atatea, dar deja nu ma mai duce capul
va pupik,
CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA
8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!!
http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed
http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d
babyangel spune:
buna dimineata fetele,
revin si eu dupa 2 saptamani de absenta, si tin sa va spun ca mi-a fost dor sa stau la povesti cu voi
Am avut musafiri din Austria(cumnatii) si am fost tare pronsa cu ei si bebelul lor. pe langa asta , ne-am schimbat masina si am fost tare invaluita cu cautarile si vanzarea celei vechi.
dar de azi, sunt din nou pe baricade
Noi santem bine de altfel..povestim si radem tare mult..parca e anormal sa vad un bebe de 6-7 saptamani sa se manifeste asa de mult..e tare dulce. Voi incerca sa pun niste poze noi mai tarziu sa vedeti ce bine a crescut.
Va doresc la toate 365 de zile linistite si frumoase in care sa va bucurati de fiecare clipa petrecuta cu iepurasii vostri!
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
GabyHila spune:
Neata,
Mi-ati lipsitttt!!!!!
Sambata am botezat chitaitoarea!! A fost dragalasa rau si cuminte! Nu a zis nimic in biserica desi ne-a cam facut preotul baldabac in cristelinita! la sala a fost tot cu noi sau in bratele cui a vrut-o!!
Dianami te rog primeste si mai tarziu din partea mea un mare la multi ani cu urari de sanatate pt familia ta frumoasa, liniste si armonie!!
Ieri de abia am reusit sa termin capitolul trecut si azi de dimi am terminat ce ati scris si aici!
Am vazut multe poze faine! mi-au ramas in minte acuma costumul dde leopard a lui David de DELIA13, Astero pitica cu jucaria in mana si chitaind ca nu ii mai place...
Asteropipan imi pare rau de tine ca iti pierzi noptile. daca numai o schimbi si nu ii zici nimic nu adoarme la loc? eu am mai ingrosat obrazul si functioneaza. de plans nu o las sa planga, dar de obicei o pacalesc sa adoarma la loc. o mai infas eu la manute larg sa nu mai dea din ele si succesul e garantat!!!
Kossir simt ca ai aceleasi sentimente ca si mine! Eu m-am obisnuit cu gandul ca pitica depinde numai de mine si ca asa va ramane pana cel putin cand alaptez..
revin... ma duc sa dorm cu Joy!!!!
babyangel spune:
Andra, NikiCodrin este foarte cuminte si nu el a fost cauza absentei mele, dupa cum v-am povestit
Miria pt acnee eu i-am facut infuzie de tarate si l-am dat de cateva ori pe zi si s-au uscat..deci 1 saptamana a fost mai rau dupa care s-au uscat treptat.
Dar e important sa nu ii fie cald la bebe si sa il urmaresti cand regurgiteaza sa il speli imediat ca altfel se accentueaza.
Foarte bine ai dat jos..15kg intr-o luna eu zic ca e mai mult decat ok.
Despre diete, eu am inceput de 1 saptamana Montignac. E ok, ca mananc foarte bine si nu ma infometez. Am dat jos 2kg in saptamana asta..Sunt foarte multumita.
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
greenfrog spune:
buna dimineata si de la mine,
mai am si eu de dat jos 6 kg si ma simt de parca as avea plus 20. abia astept sa scap de ele, insa momentan nu am ce sa fac, si asa laptele nu e foarte mult, mi-e teama ca il pierd de tot. Cori te rog mult trimite-mi si mie nr nutritionistului, ca in toamna sigur o sun!
am facut si noi botezul sambata, a fost o zi minunata, am fost singurul botez la biserica si a fost foarte frumos. Petru a stat tare cumintel, au fost momente deosebite. o sa pun niste poze.
voi beti cafea cu cofeina? eu sunt ametita de la lipsa de somn, parca ma dor toate.
Oana te-am auzit ca Eric doarme 9 ore noaptea. noi ne trezim la 1, la 4 si apoi la 7. asta in zilele bune ca avem si alternativa trezitului din doua in doua ore.
mamica de Piscotel
Petru Gabriel (24.02.2010)
oanaiacovita spune:
Neata si de la noi.
Asa m-am speriat aseara. Dupa ce a mancat mi-a varsat tot, intr-un mare jet, de a udat tot in jurul lui. Nu stiu ce a fost, ce-i drept a mancat tare agitat. Si ieri mi-a facut si un scaun diaretic. Gaby voi ce reactii adverse ati avut de la Fier Hausmann? Ca noi de joi ii dam si parca imi mananca si mai putin acum si a mai avut si cele 2 episoade cu varsat si diaree.
Adriana am dat deja comanda. Sorry. Iti zic cum sunt cand vin si daca sunt faine mai comand si cu tine.
Erina,Gaby,Silvia sa va fie de bine crestinare puilor.
Am vazut poze tare frumoase la Delia13, Erina, Andra,Niki si Alina2.
Bumbita la noia functionat doar Saabul. Si am folosit si eu restul. Acum e posibil noi sa mai fi scapat de colici fiid mai maricei, dar am preferat saabul ca se pune in lapte si nu il lasa sa mai faca bule cand papa.
Cori eu sper sa nu se atinga de indemnizatiile noastre.
Bluekido ce micuta si finuta e Tanya. Ma bucur ca e cuminte. Si nu cred sa mai vina colicii acum.
Carmen nu gasiti alta fatuca in casa? Ce scumpica e Sofia. Iar Mihai e un frate de nota 10. Bravo penru copii asa reusiti.
Anca bine ai revenit.
Silvia dar nu am zis ca doarme 9 ore. As fi cea mai fericita sa se intample asa. Am zis ca se trezeste doar la 3.30-4 si apoi la 6.30-7. Asteptam poze cu micul crestin.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
andra_s spune:
Citat: |
citat din mesajul lui asteropipan ANDRA ma tin de alaltaieri, de cand ai pus pozele de la botez sa te felicit pt micul vostru scump crestin.sa va traiasca, sa va bucure viata.mi-au placut la nebunie papioanele lui este un bb superb, sa va traiasca.vb cu irina in mom cand vedeam pozele si comentam cat de elegant era el cu papion si la 4 ace CEA MAI FERICITA MAMICA DE PRINTESA DULCE, ASTEROPI IOANNA 8 MARTIE 2010 a venit pe lume minunea mea!!!!!!!! http://www.flickr.com/photos/asteropipan/?saved=1 http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1aeea6bcec93163a416ed http://www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a28f56dddfa1956b072f9d |
si eu am vb aseara cu irina si comentam cat de frumoasa e asteropi
POZE
Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!
miria_cristina spune:
'Neata, fete!
Chiauna ca deobicei, dar fara vreo stare de rau sau melancolie, asa ca, ma declar multumita.
Cine mai face comanda la lucrusoare ca eu va astept?
Sunt bune calitativ, ochioase si dupa purtat si spalat arata super ok. Stiu pentru ca am destul lucrusoare cu marcile enumerate de ei.
N-am pus poze pana acuma, dar cand voi pune am sa specific si lucrul asta, ca sa va faceti o idee.
KOSSIR - Nu-s rea, zau, dar ma incearca un oarecare sentiment de bine, cand vad ca nu-s singura care are nemultumiri sociale.
Sotul meu prefera sa se uite la filme. Trage cu carul si le vede pe repede inainte, ca nu-si mai pierde timpul cu secventele unde nu se intampla nimic.
De iesit si asa ieseam noi cam rarut, acuma noroc cu pozele care ne-au ramas, ca ma uit din cand in cand la ele si poate-mi trece.
Imi amintesc cand dupa vreo 6 luni de stat cu fata non-stop, am zis ca vreau sa ma coafez. N-a comentat si chiar m-a sfatuit sa merg sa ma fac frumoasa. Toate bune pana aici, dar la un moment dat l-am vazut in usa salonului cu fata cu tot. Venise dupa mine!
Asa ca, vezi pe unde mergi sa nu stie drumul, ca te trezesti ca mine.
miria_cristina spune:
Felicitari pentru botezul pupitilor vostrii!
Sa fie intr-un ceas cu noroc si sa va bucurati de ei!
Au fost asa frumosi toti!