Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns andra_s spune:

cori fa-ti mila de mine si da-mi si mie un pm cu numele si tel nutritionistei dup ce termin alaptarea ma duc in genunchi la dansa ca eu am asa un metabiolism dificil inainte de a ramane insarcinata lucram cate 12 ore, dupa serviciu ma duceam la sala, de mancat mancam cine stie ce si tot nu se vedeau rezultate pe cantar. atunci luam si un tratament hormonal si asa ma luptam cu morile de vant

gaby, silvia sa va traiasca micutii crestini

POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Citat:
citat din mesajul lui andra_s
POZE

Mami de minune mica Ianis Stefan (19.01.2010)
Suntem cei mai fericiti parinti din Univers !!!

Acum am vazut si eu pozele, poza de pe tort e bestiala!

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ioanact
Oanaiacovita e vb de vaccinuri in general, nu numai BCG.
Eu sunt in ceata, nu stiu ce sa fac, ca daca nu-l facem nu putem inscrie la gradinita/scoala.

Schemele de vaccinare sunt cam aceleasi (in linii mari) in toate tarile europene sui sunt facute de medici care se pricep la asta. Eu sunt de parere ca atunci cand se strica wcul, chemi instalatorul si ai incredere in el ca se pricepe sa repare, nu? De ce nu ai avea incredere in medic, ca schema de vaccinare e facuta de mult timp si faptul ca si alte tari practica cam acelasi lucru arata ca medicii romani nu sunt imbecili.
In plus, si tu ai fost vaccinata cu aceleasi lucruri si esti ok, nu? Poti sa-ti verifici schema ta si sa vezi ca e aceeasi.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bluekidoo
Intrebare: pana la cate luni suntem amenintate de colici? ca ea inca nu a facut dar tot nu las garda jos si ma intreb pana cand ii dau grip water?

Pana pe la 3-4 luni.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bumbitza spune:

Neata fete!
Andra, Oana, multumesc pt raspunsuri ref la colici. O sa incerc si eu cu Saab, mi-a mai recomandat asistenta si gripe water.

Sa ma plang si eu ca-s trista tare si nu ma pot opri din plans Ma chinui sa nu ma consum, ca mi-e ca-i transmit si fetei (probabil de asta a fost agitata ieri), dar mi-e greu.
Pisica mea e grav bolnava si nu o mai duce mult...i-au descoperit o tumoare la vezica, neoperabila In doua saptamani s-a uscat efectiv pe picioare, nu mai mananca, nu mai face pisu...nimic.
Ma simt asa naspa...de cand am ramas gravi am evitat s-o mai tin in brate, s-o dragalesc..mi-era teama de toxoplasmoza si de par, iar ea tanjea dupa dragostea mea Iar acum n-am mai vazut-o de o luna jumate, de cand am nascut si nici nu cred ca o voi mai vedea.
Mi-e teama sa ma duc, ca fac vreun soc si imi afecteaza laptele...
Doar simteam nevoia sa ma descarc, puteti sa nici nu cititi..dar sunt tare trista.
Anul asta ar fi implinit 12 ani, a fost cadoul meu de la Mos Craciun si eram nedespartite...
Ma duc sa ma spal pe fata si sa incerc sa-mi revin...acusi se trezeste fata si vrea papix si eu sunt plansa in ultimul hal.

Va pup pe toate

Mada mami de Ilinca frumoasa
Mami si tati te iubesc mult!
http://picasaweb.google.com/madalina.neamtu/Ilinca_primaLunita#

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nibi_niki spune:

Neata.Ca prin minune fiicamea doarme de la 10 de aseara cu vreo 3 pauze de tzatzi.
VIO,SILVIA sa va traiasca micii crestini
Anca bine ai revenit.
Am vazut poze frumoase de bebe IANIS la botez si bebe DAVID(DELIA13).Sa va traiasca,sa fie sanatosi ca frumosi snt deja
Am mai vazut poze cu bebei frumosi dar ma lasa neuronul acum
Intreba cineva daca bem cafea cu cofeina-eu beau in fiecare dimineata ness cu putin laptic

MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

BUMBITZO - Imi pare tare rau pentru matuca ta!
Eu am ajuns la concluzia ca mai bine nu mai imi iau animale pentru ca sunt atat de impresionata de ce li se intampla incat ma dau peste cap complet. Nu-s genul de crescator care creste generatii, se detaseaza cand e cazul si o ia tot timpul de la capat.
Eu pun sentiment, am amintiri...si sufar enorm.
Mai ales vis-s-vis de pisici pentru care am o slabiciune majora.

Asa ca, te inteleg, dar incearca sa o privesti si sa o ti in brate pe printesica ta si sa gasesti argumente in asta ca sa nu te simti atat de vinovata si sa iti faci singura rau.

Mergi la inceput

Pentru cele ale caror bebelusi au colici si nu merge nimic, poate vreti sa incercati si ceai de cimbrisor salbatic. Eu fac ceai, cam 100 ml de apa in care pun 2-3 floricele si dau cate 1 ml pe zi cu seringa. E bun oricum si in caz de alte probleme, chiar si in caz de raceala, rau nu are cum sa-i faca.
Stiu de leacul asta naturist de la mama mea si sora-mea mi-a trimis floricelele uscate din care fac acum ceai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miria_cristina spune:

Apropo de cafea, eu si in carcina beam cateodata cafea cu cofeina dimineata. Mai ales daca eram dupa o noapte alba.
Dar chiar si asa aveam tensiunea maxim 10.
Iar cantitatea este destul de mica, incat sa nu-l agite pe bebe daca alaptati.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

Imi pare rau sa aud asta Bumbitza.. stiu ce simti.. si eu am pisici pe care le-am cam ignorat de cand cu sarcina, iar ele sunt atat de afectuase si cersesc dragoste .. Pana sa fiu insarcinata le dragaleam nonstop si dormeau cu mine.. acum abia ii bag in seama iar ei stau si plang pe la usi.. si ii iubesc tare ca sunt copii mei crescuti de mine cu pipeta inca dinnainte de a avea ochi, hraniti din 3 in 3 ore exact ca pe fimea..of si tare vinovata ma simt fata de ei

De ieri sunt din nou moasa Una din fetele mele din acvariu mi-au facut pestisori abia am reusit sa salvez cativa si sa-i mut in alt acvariu... of n-am mai avut puiuti de ceva timp si imi era dor

of doamne asa m-as muta la curte sa imi fac o mica ferma...

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput