Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (4)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns babyangel spune:

Fetelor, eu tare cred ca , daca e sa scada indemnizatia, o va scadea la toata lumea , tinand cont ca e o masura de criza , nu este o ordonanta oarecre care se aplica doar din momentul intrarii in vigoare.
Altfel,ar insemna ca doar pensionarii care isi pun acum dosarele vor avea pensii mai mici/ Eu zic ca vom suferi toate.

[bDianami, te rog sa accepti o urare de bine si de la mine chiar daca atrecut ziua ta..sa fii fericita, iubita si sa iubesti mult!!!][/b]

Anca
mami de Codrin
de Lucas

http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bobita2010 spune:

nibi_niki LA MULTE LUNITZE !!!

SI IN ALTA ORDINE DE IDEI :
http://www.avocatnet.ro/content/articles?id=19504

si cu asta basta

mami de Matei (23.03.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Erina spune:

Citat:
citat din mesajul lui Yaia

Citat:
citat din mesajul lui dayanara

miria mie asa mi.a venit, dar cum denisa alapteaza ma gandesc ca ar trebui sa vina mai tarziu...dar oricum e foarte posibil sa fie ciclu , din cate imi amintesc Yaia a patit la fel si alapta

Yaia a patit-o din nou, de data asta mai rau. Lohiile au tinut mult, spre 4 saptamani, s-au oprit, dupa vreo 4 zile sangerare din nou (cel mai probabil menstruatia), dar nu mult cantitativ. S-a optit si aia dupa cateva zile, 2 zile pauza, apoi 2 zile iar sangerare. Acum 2 zile iar pauza...Hmmmm...nu-mi place deloc. Si alaptez exclusiv. Dar asta e, bine ca e lapte in tziztini!
Pe 20 mai am controlul la medic si o sa stiu mai multe.

===============================================
Irina, mami de Tudor Cristian (08.10.2007) si Alexia Briana (30.03.2010)

Asa haotic si aiurea am patit si eu. Inca nu stiu daca a fost menstruatie sau au fost tot lohii. Pina la control ma lamuresc exact ce si cum...

-------------------------------

Erina mamica Dariei (18.09.2007) si a lui David (9.03.2010)

L'amor che move il sole e l'altre stelle

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

Eu acum am vazut pe B1 ca se discuta subiectul indemnizatiei pentru mamici. Ziceau ca varianta la care se lucreaza este cea a reducerii procentului, dar nu s-a eliminat complet nici varianta sumei fixe de 600 lei. Acum calculeaza impactul pentru variantele reducerii cu diferite procente. Media sumelor pe care o iau mamicile in prezent e 1000 lei. E am o fetita de doua luni si o fetita de 5 ani. Cu cea mare am stat acasa 11 luni pentru ca primeam suma aia fixa de 800 lei. Am dat-o la cresa dar a facut toate bolile posibile, si dupa ce am internat-o in spital cu scarlatina a luat varsat de vant. Pentru pneumonie a luat o luna antibiotice de toate felurile. A fost groaznic. Am zis ca asa ceva nu mai fac, dar am mers la servici tot pentru bani... Si acum se repeta povestea.
Referitor la vaccinuri... eu am sunat azi la Directia de sanatate si mi-au spus ca se asteapta sa primeasca vaccinurile in iunie si atunci de o sa facem un vaccin in fiecate luna. A zis d-na doctor ca ea daca ar fi in locul meu nu le-ar cumpara. Probleme erau daca erau incepute deja vaccinarile, si acum trebuia sa facem vaccinul 2 sau 3.. ca atunci trebuiau facute si trebuiau cumparate. Dar cum inca nu facut vaccinuri din seria asta a zis ca nu e nici o problema sa mai asteptam o luna. La fel mi-a zis si matusa mea care e asistenta la un cabinet al unui medic de familie ce are pacienti copilasi. Mi-a zis sa nu le cumpar. Deja s-au desfasurat licitatiile pentru vaccinuri, asa ca trebuie sa soseasca in scurt timp.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns antoemma spune:

In legatura cu ciclul si alatarea, in cazul meu pot sa va spun ca dupa prima sarcina nu mi-a venit ciclul timp de noua luni. Si atunci doar cu medicamente, pentru ca terminasem alaptarea de la 8 luni. Iar acum alaptez exclusiv si ma astept tot asa sa nu imi vina mult si bine. Ma chiar gandeam ca daca nu imi vine as putea sa il las asa, ca scap de-o grija...Glumesc desigur.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns vladimirescu spune:

Gabyhila, scuzati absenta de 1 zi :)
N-am sa mai intru zilnic de acum ca nu mai am timp, din pacate...
Cu barbatul: ne-am mai revenit la normal, de ceva vreme avem o relatie civilizata. Secretul e ca am prins eu puteri (pt ca am dormit) si, vazind ca el e complet dus cu pluta si nervos+dusmanos "by default" de luni de zile, mi-am dat seama ca nu e realist sa incerc sa-i cer sa faca si el 1/2 din lucruri sau sa ma tin tare ca eu am dreptate, nu el. Duca-se ! Pt prima data in viata mea am tacut la nedreptati evidente si am trecut mai departe. Nu i-am mai reprosat nimic, nu m-am mai plins deloc ca mi-e greu samd si l-am ajutat cu tot ce am putut fara sa-mi ceara si fara sa-i scot ochii pt asta. Merita asta? Nu, sincer. Dar pur si simplu am socotit ca alta sansa sa detensionez situatia nu este, asadar am facut-o (si o mai fac cita vreme pot). Ma arat vesele - si chiar sint acum :)) - si nu ridic probleme, ast ae reteta :)) Barbatu-meu trebui asa fie de fapt nevasta, ca nu suporta sa ma pling de nimic si nu cumva sa-i ridic probleme ca nu-i obisnuit, o ia ca si cum inadins vreau sa-i fac eu viata grea...
Nu are din pacate reflexul obisnuit al barbatului de a-si proteja femeia de linga el si mai ales pe mama copiilor lui... S-a obisnuit ca eu sint puternica si le rezolv pe toate si, cind n-am mai putut, a innebunit. E si f stresat cu munca lui, ca nu stie sa-si dea pauza, si in general e genul f f responsabil (ceea ce e bine) dar care-si inchipuie ca se darima lumea daca nu face el nu stiu ce (ceea ce e rau :))
Bref, nu l-am bagat in seama cu alea rele, m-am calmat eu si mi-am luat fata de femeie puternica care face si desface si atunci s-a relaxat si el.
Plus: am avut intr-o zi revelatia ca, asa cum pe mine m-au afectat tare hormonii de sarcina si de lauzie si am devenit f f sensibila si incordata, asa are si el hormonii lui care mai trebuie linistiti :)) Drept pt care intr-o seara l-am rugat sa-mi faca un masaj ca ma doare spatele, lucru care stiu sigur ca il excita, si apoi am facut sex. A fost a doua zi radical altfel, asa ca tre' sa am grija sa-i linistesc hormonii o dat ape saptamina. Si ca tot am ajuns la subiect:

sex dupa nastere: in cele mai multe cazuri vaginul e uscat ca Sahara, nu s elubrefiaza si doare ca dracu' !! Chiar azi am fost la control gineco si am suportat cu greu sa bage valvele, iar doctora mi-a zis ca-s f uscata, ceea ce e normal dupa nastere si cit alaptez... Mi-a recomandat lubrefiant de la Durex sau Bioclin, se gaseste in farmacii, cica se da intre labii ca sa usureze "intrarea"...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bluekidoo spune:

buna fetele

Am vazut ca discutati despre vaccinul de la 2 luni... Luna trecuta cand am fost cu fata la control am optat pentru schema de vaccinare de la stat.. Pediatra a spus ca asa cum am patit cu BCG-ul e posibil sa patim si cu astea, dar sa sun dupa ce face fata 2 luni ca sa vedem daca l-a primit. Acum 10 minute am sunat-o si ne-a programat vineri sa-l facem. Sunati-va doctorii ca e posibil sa-l fi primit.. nici ea nu-l avea luna trecuta dar acum il are.

Nunta 12.05.2007

Carmen mami de Tanya Ioana 05.03.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kossir spune:

La multe lunite Maria si Radu Alexandru.

Le multe lunite si sarbatoritilor de ieri. Scuze de intarziere

http://community.webshots.com/user/kosscar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns GabyHila spune:

M-am uitat la discursul lui Base! nici el nu stie ce vrea! as zice ca promoveaza anarhia..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellanik spune:

Fetelor nu va mai agitati cu scaderea indemnizatiei.Eu spun ca este ceea ce merita acest popor care voteaza orbeste.Din nefericire trebuie si eu sa suport acesti indivizi fara scrupule.O sa incep sa-mi tai fasii din carpe sa-i pun la putza lui Geo ca sa nu mai cumpar pampersi cum zice presedintele nostru ala dashtept de pute.Mda!Asta e!macar am multumirea ca nu i-am votat.Iiar fetele care spun sa moara si capra vecinului sunt acele persoane etalon care fac parte din poporul roman.Tipic romanesc dom.ne!
Vladi saru mana.Bine ca mi-ai zis ca si sotul meu m-a strigat 2 zile Sahara.
Gaby sa va fie de bine botezul.
Noi azi am fost sa facem BCG si a plans micul de el am plans si eu.Asta e!Bine ca am scapat de o grija.
Pushtiul se joaca acum asteapta ora de muzica.I-am luat 2 cd-uri cu muzica de la itsy bitsy si inainte de baita mami canta si uriasul de tati danseaza.Bietul copil...ce-o gandi despre noi?
despre kg.La mine se tot duc dar calaresc bicicleta de la barbat in parc.Coana Mitza puteti sa ma apelati de aici incolo.Fug ca sunt chemata la microfon.
Pupaturi!

Mamica de George-Theodor

Doamne ajuta!

Eu si bebe il iubim pe tati !Muuult!Pt ca este cel mai bun tatic din lume!

www.flickr.com/photos/9821718@N07" target="_blank">Pozici
Poveste fara sfarsit

Mergi la inceput