Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 18
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui andira Neatza! Eu mai am toata luna mai, si inca 5 zile din iunie de concediu de maternitate, si nu cred ca renunt la el, nu-mi permit. Ma gandeam sa dau statul in judecata, daca fac mizeria asta cu revenirea la indemnizatia de 600 lei. Ideea e sa vad daca se poate, dar pe bune ca e primul lucru la care m-am gandit. Pai, banii pe care i-ar economisi din reducerea indemnizatiei ii pot lua cu varf si indesat daca ar aplica aceeasi reducere de 25% si celor angajati in companiile de stat. Ia uitati-va aici: http://www.zf.ro/eveniment/statul-ar-economisi-800-de-milioane-de-euro-daca-ar-reduce-cu-25-salariile-angajatilor-din-companiile-sale-care-oricum-sunt-duble-fata-de-media-economiei-unde-se-duc-miliardele-statului-6107057/ De ieri m-au apucat nervii.... Eu, Irina (14.04.2005), Nati (04.06.2006) si Iris (28.03.2010) |
Am vazut la stiri ca au spus ca au in vedere reducerea procentului, nu revenirea la o suma fixa... acum D-zeu cu mila! A! Si cica masurile astea DRASTICE vor fi aplicate pana la 20 iunie!
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010). Mami te iubeste!
My age is...
oanaiacovita spune:
Am auzit ca sunt mamici care au luat in trecut 600 de lei indemnizatie si acum sunt de acord cu Base, dar as vrea sa le zic ca atunci cand ele luat 600 de lei, primeau vaccinul de la stat si nu dadeau 300 de lei la fiecare 2 luni, atunci puteau primi lapte praf pe reteta. Deci ar face bine sa nu deschida gura. Rusine sa le fie. Vad ca treaba cu capra vecinului se aplica chiar si cand e vorba de bebelusi.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui oanaiacovita Gaby te intrebasem ce reactii a avut Joy de la fier. Mai imi zici o data please. Apropo, mie mi-a zis sa ii dau caeva zile o picatura si sa tot urc pana la 6 picaturi. Ma speriati cu 10 ale voastre. Si ma mai enerveaza ca tre sa dau profilactic, fara analize. Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010) www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi! Cand cineva acolo SUS te iubeste... |
Doctorita noastra a zis ca fierul se da de la 6 luni preventiv. In rest tb analize.
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010). Mami te iubeste!
My age is...
annya9 spune:
Multumim mult pentru felicitari!!! Si ai vostri bebei sa fie sanatosi si frumosi si cei mai destepti!!!
Pupam pe toti!
Mami de Radu Alexandru (11.04.2010)
poze
prima baita si prima plimbare
www.contractionmaster.com/" target="_blank">calculator contractii
oanaiacovita spune:
Nu se poate ma fetelor sa isi bata joc in halul asta de noi. Fiti atente ce zice "Dl" Presedinte. Oare nu ii e rusine, cand fica-sa se plimba cu Range Rover si celalalta are apartament de 800.000 de euro??!!
http://www.antena3.ro/stiri/politica/basescu-am-mers-prea-departe-nicio-tara-nu-si-permite-sa-cumpere-pampersi-cum-isi-permite-romania_98915.html
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
vladimirescu spune:
Fetele cu "menstruatie": din cite stiu eu, daca alaptati nu ar trebui sa aveti menstruatie pina intarcati copilul... sau nu mai stiu eu bine??? Controlul de 6 saptamini la docor l-ati facut? Eu una daca as avea singerari cit alaptez m-as duce la doctor, sa-mi zica el daca e menstruatie sau vreo problema...
Tre' sa citesc mai din urma :))
Nu prea mai am timp de acuma sa intru zilnic, m-am apucat de treaba, am un eveniment de produs iar...
nibi_niki spune:
Multumim mult fetelpr pentru urari.Cate un din partea Mariei pentru puii vostri dragi si sa le dea D-zeu sanatate la toti.
Vladimirescu,eu am sunat doctorul ieri seara ca la mine se implenasc azi doua luni si tot mai am lohii sau menstruatie sau ce o fi.Nu mi s-a oprit nici macar o zi in astea 2 luni.Nu m-am dus la controlul de 6 saptamani ca am asteptat sa mi se opreasca dar bag seama ca nu vrea.Mi-a zis ca e normal sa sangerez mai mult daca alaptez.M-am programat saptamana viitoare la control...sa vedem.Am fost o singura data la control de cand am nascut si era totul ok.
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
dayanara spune:
niki da , poate fi normal, pt ca atunci cand bebe suge, uterul se contracta de aici sangerarile, dar difera de la om la om
si menstruatia poate veni dupa o luna chiar daca alaptezi
roxana si silvana aroa (2.04.2010) ivan leonard(2.12.2006)
POZE
M...2kg
babyangel spune:
Bumbitzauite o sa treaca supararea pt pisicutza.
Kossir ai dreptate, chiar toti spun ca seamana cu Lucas, doar noi nu vedem asemanarea la fel de "izbitoare". E adevarat ca eu gasesc multe grimase comune si trasaturi dar eu stau mult si il analizez dar altii vad asemanarea din prima clipa, fara atata "analiza aprofundata"
In alta ordine de idei, pe 22 mai avem si noi botezul. Masa va fi la un restaurant micut din oras, ca nu suntem multi..30-40 de persoane.
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM