Iepurasi de Martie-Aprilie 2010 (4)
Raspunsuri - Pagina 17
babyangel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaa28 buna dimi dragelor, ..desi numai buna nu e... mai fetelor, lamuriti-ma si pe mine, voi ati cumparat vaccinul de 2 luni? Ca doctora mea zice ca nu l-a mai primit si sa-l cumpar ...si cica costa vreo 300 ron!?!? Acum trei sapt l-a facut bb unei prietene, deci era, acum ce naiba, toate relele vin deodata? CE fac astia frate ???? nu-mi vine sa cred !!! Eu oricum primesc minimul in CIC dar totusi...e bataie de joc !!! Si isi bat joc de parintii mei care au muncit o viata intreaga !!! ma iau toti nervii si dracii !!! Si isi bat joc de copilasii astia nevinovati, ca de noi...nu mai incape indoiala !!! ne obliga sa emigram !!! de aseara sunt un pachet de nervi..am dormit tare prost...prevad o zi naspa.. Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 BB Ovidiu Andrei Alexandru BEBE...in burtica.. |
Ioana28, dr mea tocmai din acest motiv mi-a recomandat sa-mi iau infarix..pt ca statul nu e un partener de incredere si mereu intarzie eliberarea vaccinelor din schema gratuita..
pe langa asta, nu depind de nimeni si imi pot chema doctorita sa il faca acasa, si nu il duc la circa sa mai ia vreun virus de acolo...a patit-o cumnata mea cu fetita
Anca
mami de Codrin
de Lucas
http://community.webshots.com/album/577125831sfgDwM
arinaa spune:
Conform celor declarate de purtatoarea de cuvant al ministrului muncii(vezi hotnews)vor scadea si indemnizatiile dde crestere copil ..e jalea ,oricum maine vor veni cu o varianta exacta(cititi si voi pe hot news).
pupici bebeilor si mamicilor
irinabobe spune:
Neata fetelor...
Gaby legat de indemnizatie teoretic asa este ar trebui ca reducerea sa nu se aplice , adica legea civila nu retroactiveaza ceea ce inseamna ca o lege civila nou aparuta se aplica de la momentul aparitiei, asta e un principiu de drept...insa pe base si gasca lui ii doare undeva de principiile de drept si reducerea indemnizatiei se va aplica si celor care deja sunt in plata, asta stiu sigur de la cineva de la Min Muncii ca si eu ma grabeam cu depunerea dosarului...inca nu se stie cat va fi noua indemnizatie dar propunerea tov Base este intradevar de 6 mil...
legat de infanrix la farmaciile centrofarm, il gasiti cu 270 ron, deci e diferenta de vreo 50 ron fata de celelate farmacii. eu l-am luat azi de la centrofarm cora pantelimon...
denisa si eu cred ca e cm...mie mi-a venit la 2 zile dupa terminarea lohiilor si inca mai alaptam...putin e drept...
imi pare rau ca nu scriu mai mult dar sunt asa de prabusita de vestea asta cu cicul mai ales ca sotul este bugetar (deci ne loveste de 2 ori), incat...nu mai am chef de nimic
nibi_niki spune:
gaby,e vremea frumoasa in iunie.Tocmai am venit de afara si sunt 27 de grade.S-a anuntat pt sf saptamanii 30 de grade.Daca te gandesti pt inceputul lui iunie probabil va fi ca acum,spre sfarsit putin mai caldut
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
ioanaa28 spune:
Delia, Anca, Irina, multu pt raspunsurile legate de vaccin...
da mi-e o ciuda ca trebuie sa-l cumpar cand da fapt ar trebui asigurat gratuit..
BB Ovidiu Andrei
Alexandru
BEBE...in burtica..
nibi_niki spune:
si daca v-ati trezit toate va invitam la petrecere.Facem cinste
MAMICA FERICITA DE PUI FRUMOS(11.03.2010)
http://www.flickr.com/photos/44856184@N03/
AMR....9KG
oanka80 spune:
nibi_niki felicitari si voua pt 2 lunite de viata si la cat mai multe cu sanatate si bucurie . printesa Maria sa traiasca voioasa, sa infloreasca si sa bucure parintii pana la adanci batraneti. pupicei multi de la noi
Oana mami fericita de Maria-Emilia (28.02.2010)
poze
ami_84 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ioanaa28 buna dimi dragelor, ..desi numai buna nu e... mai fetelor, lamuriti-ma si pe mine, voi ati cumparat vaccinul de 2 luni? Ca doctora mea zice ca nu l-a mai primit si sa-l cumpar ...si cica costa vreo 300 ron!?!? Acum trei sapt l-a facut bb unei prietene, deci era, acum ce naiba, toate relele vin deodata? CE fac astia frate ???? nu-mi vine sa cred !!! Eu oricum primesc minimul in CIC dar totusi...e bataie de joc !!! Si isi bat joc de parintii mei care au muncit o viata intreaga !!! ma iau toti nervii si dracii !!! Si isi bat joc de copilasii astia nevinovati, ca de noi...nu mai incape indoiala !!! ne obliga sa emigram !!! de aseara sunt un pachet de nervi..am dormit tare prost...prevad o zi naspa.. Ioana,mami de Alexandru ,07.04.2006, si BB Ovidiu,07.03.2010 BB Ovidiu Andrei Alexandru BEBE...in burtica.. |
Noi tocmai am facut vaccinul. Cel cumparat (265 ron), ca celalalt cica nu il au.. cumnata mea a vaccinat fetita acum o saptamana tot de doua luni, doar cu unul din cele doua care se face acum dupa schema gratis si cel separat de hep B a zis ca nu il mai are si daca nu il primeste trebuie sa il cumpere. (dar acum nu stiu cat e de corect ca decaleaza vaccinurile... numai stie nimeni nimic... ceata!)
Martisorul meu drag, Irina Paula (8.03.2010). Mami te iubeste!
My age is...
oanaiacovita spune:
La multe lunite Maria (de nibi_niki) si Radu Alexandru (de annya9)!!!
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...
oanaiacovita spune:
SILVIA, unde ai gasit pungulite de urina. Eu am intrebat acum la 3 farmacii si se uitau la mine ca la masini straine.
Oana, mami de minune mica, Eric Nicholas(21.02.2010)
www.unicef.pampers.ro/gallery2.php?id=326#" target="_blank"> Un vot va rugam
Multumim Doamne pentru minunea data si ajuta-ne sa fim sanatosi!
Cand cineva acolo SUS te iubeste...