Pufuleti de ianuarie - februarie 2010 (54)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns haircut spune:

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Alexutza avem pe fata ,caput, gat si ceafa.Parca Larisel a avut probleme cu fetele, i-am trimis un PM.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Ioana, nu stiu daca te ajuta, dar hai sa-ti zic cum a fost la noi. Am incercat tot ce-am auzit, apa de tarate, Dermocare, apa termala, Avene Trixera....nimic n-a mers, pana un doctor mi-a zis sa nu mai mananc lapte, iaurt, smantana(am voie branza, cas, urda, unt) ca e posibil sa fie de la proteinele din laptele de vaca. Am incetat si incetisor au disparut, am renuntat si la Mustela ca asta foloseam la baita si am trecut la Nivea. Am avut senzatia ca au disparut din cauza produsului de la baita si am incercat iar sa pap lactatele de care ti-am zis ca nu e voie si iar i-au aparut. I-am dat lapte praf normal si iar i-au aparut. Acum folosim LP de tip HA(hipoalergenic) si e ok.

Bine, acum iar are cateva ca acum 2 zile am facut eu experimentul cu un pahar de iaurt si unul de lapte, in zile consecutive, si i-au aparut nesuferitele, i s-a asprit fata...dar o sa se rezolve in vreo 2 zile....am mai patit de la capsuni mancate de mine...

Nu stiu ce sa-ti zic, dar la noi asa se intampla.

Acum o spal cu un gel de la Nivea si ii dau cu crema hidratanta de la Bioderma, Atoderm se cheama. Dar am folosit si uleiul de la Nivea si a fost ok.

Fa si tu proba vreo 7-10 zile fara lapte si iaurt si vezi ce sa intampla.

Multa sanatate!

de Maia Ilinca (29.01.10)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Toata lumea doarme?

Mirela fericita de Mara Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandruta spune:

Eu sunt aici.
Multumesc pt. colacel. Tati e foarte incantat. Am facut proba. D-ra s-a balacit cum a vrut. E rupta de oboseala dupa cateva bazine de inot (bazin=cada). Avem poze, dar inca nu le-am descarcat. Destept cine a inventat asa ceva. Ce sa mai zic de cea care ni le-a procurat! Jos palaria!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alicredo spune:

si eu sunt aici.... dar ma bag la somn...

facem si provincia o intalneala pe net? aviz plateea,lorex,dulcineea,bea,roxy,larisel,etc si cele care mai activeaza pe net.
sper ca nu ma lasati singura....ca ele tot au scris si noi tot am avut de recuperat.macar un capitol sa le facem sa aiba ce citi.

sa aveti o duminica cat mai minunata,timp frumos,copii cuminti si buna dispozitie!!! sunt ofitcata ca sunteti atatea care va intalniti.va pup

din 02.02.2010 cea mai fericita de David Gabriel !
te iubim puiule....!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Toata lumea doarme?

Eu nu dorm....mi-ai insuflat microbul cu jucariile de pe Amazon.co.uk

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

Citat:
citat din mesajul lui haircut

Citat:
citat din mesajul lui ioana_fota

Alexutza avem pe fata ,caput, gat si ceafa.Parca Larisel a avut probleme cu fetele, i-am trimis un PM.

de Maria Alexandra 26.03.2010

Doamne ajuta-ne sa crestem mari si sa fim bine

Ioana, nu stiu daca te ajuta, dar hai sa-ti zic cum a fost la noi. Am incercat tot ce-am auzit, apa de tarate, Dermocare, apa termala, Avene Trixera....nimic n-a mers, pana un doctor mi-a zis sa nu mai mananc lapte, iaurt, smantana(am voie branza, cas, urda, unt) ca e posibil sa fie de la proteinele din laptele de vaca. Am incetat si incetisor au disparut, am renuntat si la Mustela ca asta foloseam la baita si am trecut la Nivea. Am avut senzatia ca au disparut din cauza produsului de la baita si am incercat iar sa pap lactatele de care ti-am zis ca nu e voie si iar i-au aparut. I-am dat lapte praf normal si iar i-au aparut. Acum folosim LP de tip HA(hipoalergenic) si e ok.

Bine, acum iar are cateva ca acum 2 zile am facut eu experimentul cu un pahar de iaurt si unul de lapte, in zile consecutive, si i-au aparut nesuferitele, i s-a asprit fata...dar o sa se rezolve in vreo 2 zile....am mai patit de la capsuni mancate de mine...

Nu stiu ce sa-ti zic, dar la noi asa se intampla.

Acum o spal cu un gel de la Nivea si ii dau cu crema hidratanta de la Bioderma, Atoderm se cheama. Dar am folosit si uleiul de la Nivea si a fost ok.

Fa si tu proba vreo 7-10 zile fara lapte si iaurt si vezi ce sa intampla.

Multa sanatate!

de Maia Ilinca (29.01.10)

o sa incercam si noi fara lapte...ca pap des si nu m-am gandit si nici nu mi-a trecut prin minte...

si lapte HA in permanenta? adica pana se face mare sau nu? (ii mai dau la 2-3 zile cate un bibe cand nu mai am eu...

ca nesuferitele alea trec greeeu de tot...

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mandruta

Eu sunt aici.
Multumesc pt. colacel. Tati e foarte incantat. Am facut proba. D-ra s-a balacit cum a vrut. E rupta de oboseala dupa cateva bazine de inot (bazin=cada). Avem poze, dar inca nu le-am descarcat. Destept cine a inventat asa ceva. Ce sa mai zic de cea care ni le-a procurat! Jos palaria!

Ma bucur ca i-a placut si micutei si tatalui (parea cam neincrezator ). Sa-i fie de bine balaceala!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:
citat din mesajul lui miremia

Toata lumea doarme?

Eu nu dorm....mi-ai insuflat microbul cu jucariile de pe Amazon.co.uk

de Yannis

AMR 7 kile.... si nu vor sa plece singure

Le-ai gasit? Daca ai nevoie de ajutor ask me.
Eu sunt tare incantata ca de cateva zile s-au transformat din ornament pt carut intr-o adevarata atractie pt ea.
falcutele lui Yannis.

Mergi la inceput

Eu maine cred ca o sa intarzi la intalneala. A mea iar s-a culcat tarziu si cred ca iar se trezeste tarziu.
Dar va ajung eu din urma, sper doar sa nu ma ratacesc ca n-am mai fost in Tineretului.
Si o intrebare pt cunoscatoare: daca vin dinspre timpuri noi si fac stanga cum as merge spre Sala Polivalenta am sanse sa gasesc un loc de parcare? Sau...voi unde o sa parcati?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns micki_mica spune:

buna noaptea fetele!

noi azi am fost rupti, fara un motiv anume.
ne-am facut si plimbarea de seara si ar fi trebuit sa facem baie dar sarim peste.

va de noapte buna!

abia astept ziua de maineeeee

Mihaela, mami de Florin Cristian (16.12.2009) aici poze si povestea piticului

Mergi la inceput